سلام
دوستان من تقریبا کل 66 صفحه رو مطالعه کردم که ای کاش این اتفاق نمی افتاد چون غیر از سردرد هیچی نصیبم ند البته توضیحات دوستان خیلی مفید بود و دید منو نسبت به خیلی از مسائل روشن تر نمود . اما نکته اصلی این هست که من کمی هم سردرگم شدم چون کلی یادداشت برداشتم از نظرات دوستان ولی حالا که نگاه می کنم نمی دونم واقعا کدوم سه پایه و هد و چه مارکی باید بخرم .
من دوربین مدل canon1000 D دارم
و لنز تله و نرمال دارم
اما نکته اینجاست که متاسفانه سه پایه مناسب نمی تونم انتخاب کنم و اینجاست که واقعا و عمیقا به راهنمایی نیاز دارم
من یه سه پایه خوب می خوام اما نه با قیمت خیلی زیاد چون فکر می کنم اگر به جای هزینه کردن روی سه پایه لنزهامو تکمیل کنم خیلی برام مفید تره .
البته شاید نظر زیاد درستی نباشه ولی خوب در حال حاضر برای من ایده آل ترین نظر هست چون من هنوز سال دوم رشته عکاسی هستم و 2 سال دیگه هم دارم تا درسم تموم بشه در ضمن من ایران زندگی نمی کنم ولی در حال حاضر فقط 1 ماه ایران هستم و این نکته برام مبهم هست که ایران قیمتها مناسب تره یا نه چون برخی از دوستان در تایپکها فرموده بودند که ایران ارزونتره اقلام عکاسی .
خوب من خیلی سوال مطرح کردم ولی باز هم خیلی سوال دارم و تشنه جواب هستم .
لطفا به من کمک کنید
حمید رضا مرادی
G12
سلام
1000D دوزبين سبكيه ولي بايد بدانيم چه لنز تله اي داريد و يا در آينده چه لنزهايي خواهيد خريد كه بر اون اساس بشه راهنماييتون كرد.
ضمنا قيمت هاي لوازم عكاسي در ايران نسبت به اروپا و كشورهاي همسايه (امارات، تركيه و ...) ارزونتره ولي نسبت به امريكا و خاور دور گرونتره. اگر مثلا ساكن امريكا هستيد فكر خريد از ايران نباشيد. اونجا هم ارزونتره و هم تنوع بيشتره.
فرهاد حسيني
Bryan Peterson :
i have learned many valuable lessons from my own photographic experiences over the last thirty years,and theres one thing that stands out with absolute certainly:dont go cheap when it comes to buying a tripod.cheap is anything less than 300$ for a teripod and its related head
من از فرصت سوء استفاده میکنم . من هم دنبال 3 پایه تا 150 هزار تومان هستم. که هم خوب باشه هم سنگین ترین تجهیزات من که شامل 5D با 400-100 و فلاش را تحمل کنه. من هیچ وقت 3 پایه نداشتم فقط میدونم مانفرتو بهترین هست. برای من مهم تر از همه اینه که در رنج 400 روی 3 پایه جهت نوردهی بالای 2 ثانیه لرزش نداشته باشم.
متشکرم.
یک عکس خوب گویاتر از هزار نامه است.
سلام
من چند روز پيش، Slick Pro500 DX از كانون شماره يك (بلوار كشاورز)خريدم 114000 تومان.
سه پايه خوبيه، راضييم فعلا
عدم توانائی یا نداشتن شرایط مناسب نیست که مانع پیشرفت شماست. مانع واقعی نداشتن اعتماد به نفس است. (برایان تریسی)
مانفروتو بهترین نیست، یکی از بهترین هاست. از اون بهتر هم هست منتها با 150 نمیشه گرفت.
من خودم این مدل از مانفروتو رو دارم، این مدل با بال هد هم هست منتها شمارش یادم نیست.
من که از این راضیم تا 3.5 کیلو جواب میده.کد:http://www.akkasee.com/forum/showpost.php?p=144719&postcount=553
[Canon A-1 + many FD lenses] & [Fujifilm X-E1 + Fujinon XF 14mm f2.8 R + Fujinon XF 27mm f2.8 + Metabones FD-XF]
آقا كسي نيست جواب ما رو بده (پست 654) ؟!!!:(