برای حمل با خودرو 055 با هد 808 معمولی
نیمه سنگین ولی کاربردی 190 با هد 804
برای پایه فقط حمل 7301 یا 7302
اگر پول بیشتری میدهید مدل خود را از نوع فیبر کربن بگیرید
برای حمل با خودرو 055 با هد 808 معمولی
نیمه سنگین ولی کاربردی 190 با هد 804
برای پایه فقط حمل 7301 یا 7302
اگر پول بیشتری میدهید مدل خود را از نوع فیبر کربن بگیرید
نادر مسلمی
مرتضی باقری
D7100+Nikkor 18-105mm f3.5-5.6+Nikkor 50mm f1.8 D+Sigma 105mm f2.8 macro+Tokina 11-16 II f2.8 + SB800+Vangard Alta 233AP
درباره من
ویرایش توسط Walkman : Friday 14 January 2011 در ساعت 20:04
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
با تشکر
تفاوتی حدود 200 تومان.
استحکام و دقت 190 رو من خودم خیلی قبول دارم و برای من در حمل بد نبوده.
پیشنهاد میکنم این دو انتخاب رو از نزدیک ببینید. من در سفر آهار با بچه ها همراهم بود و با پیاده روی 1 روزه خسته نشدم ولی این به شما هم بستگی داره.
ضمتا هد 804 بجای 7302 دقت بسیار بالاتری دارد. من با توجه به نوع تجهیزاتتان همچنان به این ترکیب توصیه میکنم.
نادر مسلمی
نادر جان من فقط حدود نیم ساعت هد و سه پایه شما دستم بود که توی همین مدت کوتاه از وزن زیادش داشتم از روی صخره میافتادم!
چون وقتی سه پایه رو روی کوله میبندیم تعادل درستی نداره و سنگینی کاملا رو به پشت میشه، اگه سه پایه یکم سنگین باشه زود مشخص میشه.
منم دوست داشتم سه پایه و هد تهیه کنم ولی وزن سه پایه و هد آقا نادر رو که دیدم پشیمون شدم و به فکر یک سه پایه سبک افتادم که اونم بعدا تهیه میکنم.
انتخاب سه پایه و هد بستگی به استفاده شخص داره، اگر به فکر سفر و گردش هستین کلا باید سه پایه سبک انتخاب کنید، به نظرم سه پایه های Gitzo که حدود 1 کیلو هستن هم ارزش انقدر هزینه رو نداره چون در فروشگاه تجهیزات حرفهای یدونشو دیدم قیمتش رو گفتن 600 تومان شاید هم کمی بیشتر! البته اگه یکم پولدار هستین چرا که نه!
همون روز در سفر آهار سه پایه صالح صبحدل هم دست من بود و باهاش کار کردم بسیار خوب و سبک دیدمش که فکر کنم قیمت مناسبی هم داشته باشه حدود 100-120 تومان باید باشه، مانفروتو بود ولی مدلش رو نمیدونم (البته سه پایه با بال هد سرخود بود).
پس برای انتخاب سه پایه همیشه دقت لازم رو داشته باشید، که در درجه اول وزن خود سه پایه مهم است یا تحمل وزن و ثباتش.
در نهایت شاید به این نتیجه برسیم که یک عکاس بهتره دو عدد سه پایه داشته باشه یکی سبک برای سفرهایی که پیاده روی زیاد داره و یکی هم محکم و با هد جداگونه برای کارهای حرفهای.
در مورد هد هم باز باید دقت زیادی داشته باشید، بال هدها برای من کاربردشون بیشتره و خیلی سریع قفل میشن ولی شاید این نوع هد برای کسانی که پانوراما کار میکنن کاربرد خوبی نداشته باشه.
سه پایه های کربنی خیلی خوب هستن، سبک و محکم، ولی خوب قیمت انقدر بالاس که واقعا خریدنش سخت میشه.
نتیجه اینکه سه پایه و هد باید بهترین ضریب کاربردی رو داشته باشن، یعنی وزن کم، ثبات لازم با قیمت مناسب.
قد و وزن عکاس هم مهم است که البته من ریزه میزه هستم:) و مهمترین فاکتور برای من وزن میشه.
به نظر من انتخاب سه پایه و هد کار راحتی نیست!
موفق باشید.
ویرایش توسط king4 : Saturday 15 January 2011 در ساعت 00:35
گالری عکس بهنام صفرزادهNikon D600, Nikkor 24-70, Nikkor 70-200 VR II, Nikon SB-900, Nikon SB-800 2x
سلام
یک بال هد داره که قابل تعویض نیست. قیمتش هم حدود 100-120 هست.
مهدی روجایی
و البته یک نکته هم به نظر من آمد.
در متن نوشته شده از جناب صفری و آنچه خودم قبلا نوشتم این به فرد استفاده کننده برمیگردد.
جثه و تحمل فرد برای ادامه مسیر تعیین کننده هست ولی به نظر من تجهیزات شما - شامل بادی گرانقیمت و لنز گرانقیمت - با پایه 7302 کمی جور در نمی آید.
درست است که پایه 7302 پایه خوبیست و یا پایه دوست خوبم جناب صبحدل. ولی تایید دارم بر گفته بهنام عزیز که باید دو پایه داشته باشید.
اشاره کردم فیبرکربن 190 کاملا مشکل شما رو حل میکنه و حتی اشاره کردم تا از نزدیک آنرا ببینید.
پایه 190 علاوه بر ویژگی های ذکر شده امکانی را دارد که فکر میکنم کمتر دوستان به آن اشاره کردند و مطمئن هستم تا با آن کار نکنید متوجه تفاوت دو پایه 7301 با 190 نمیشوید.
شکستن پایه از کمر برای عکاسی خارج از پایه مهمترین ویژگی این پایه است که وقتی دوربین با آن وزنش از پایه دور میشود نیاز به پایداری زیادی دارد. آنهم بادی شما با آن لنز سنگین.
ویژگی دوم و استثنایی این پایه امکان عکاسی از 7 سانتی زمین با نزدیک شدن به سطح زمین است که مختص ماکروگرافی یا دیگر منظور باشد.
من خودم جرات استفاده از پایه سبک با بادی سنگین را ندارم.
من جای شما باشم 190 را با فیبرکربن میگیرم.
نادر مسلمی
بازهم تشکر
این 190 فیبر کربن قیمتش چنده؟؟
ممنون....
فکر میکنم پایه و هد حدود 400 تا 430 باشه.
میتوانید به نماینده رسمی آن رجوع یا از فروشگاههای دیگر خرید کنید.
نادر مسلمی