هر دو مدل بدون هد ارائه میشن و شما هر هدی که بخواهید براش تهیه میکنید
فکر کنم بهتر باشه با مراجعه به سایت http://www.ppec.ir و گرفتن شماره تماس مرکز تجهیزات خرید بهتری کنید چون شما مثل اینکه از Giottos خوشتون اومده
موفق باشید/
هر دو مدل بدون هد ارائه میشن و شما هر هدی که بخواهید براش تهیه میکنید
فکر کنم بهتر باشه با مراجعه به سایت http://www.ppec.ir و گرفتن شماره تماس مرکز تجهیزات خرید بهتری کنید چون شما مثل اینکه از Giottos خوشتون اومده
موفق باشید/
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
من نسبت به مارک حساسیت ندارم و فقط از روی عکس حدث میزنم که یه سه پایه خوبه یا نه اگه دوستان نظرشون اینه که 190+804 بهتره خوب من از خدامه که بهترین گزینه رو انتخاب کنم.
Nikon D90+18-105 AF-S + 70-300 AF-S + Nikon SB600My photoblog
به نظر من حقیر بهتره موقع خرید ( حالا هر مدل و برندی که دوست دارید ) خودتون کمی سه پایه و حالت ها و پوزیشن هایی که پایه توانایی قرار گرفتن در اون رو داره بررسی کنید . و در کنار این بررسی نیازتون رو مشخص کرده و ببینید آیا اون سه پایه اونها رو براورده میکنه یا خیر ؟من نسبت به مارک حساسیت ندارم و فقط از روی عکس حدث میزنم که یه سه پایه خوبه یا نه اگه دوستان نظرشون اینه که 190+804 بهتره خوب من از خدامه که بهترین گزینه رو انتخاب کنم.
مسلما شناخت نیازتون در کنار امکانات سه پایه میتونه بهترین انتخاب رو مناسب با بودجه و کارآیی مورد نیازتون براتون به ارمغان بیاره
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
فقط جهت یاد اوری دوستان Gitzo و Giottos را جای هم دیگه نگیرند چون دومیش ظاهرا کار برادران چینی است برای به اشتباه انداختن خلق اله با نام محصولات Gitzo ایتالیایی
سلام دوست خویم علیرضا خان
به اعتقاد من نوع عکاسی و دید به آینده بسیار پارامتر مهمی در انتخاب پایه است زیرا هر روز قابل تعویض نیست.
شما به نظر من سه گزینه دارید:
برای مسیرهای طولانی و عکاسی نرمال ----- مانفروتو 7301 یا 7302 که هد هم با خودش دارد با قیمتی حدود 130
برای عکاسی با طول متوسط راه پیمایی و عکاسی با نصب دوربین از کف پایه - از زیر سه پایه - برای نزدیک شدن به کف و همچنین دو هد استاندارد و ماکرو ونگارد 234AP
برای دید به آینده و استحکام بالا و کیفیت بی نظیر با عکاسی همه منظوره از ماکرو تا پرتره و پانوراما و مانور بالا ترکیب 190 و هد 804 با حدود 200 تومان از مانفروتو
این پایه حتی میتواند با یک پایه ارزان 30 تومانی از اسلیک مثل 630 هم ترکیب و برای کارهای متفرقه و مسیرهای بلند استفاده گردد.
البته مطمئن هستم ترکیب 55 که با هد 808 استفاده میشود به کار شما نخواهد آمد.
من خودم چندین پایه دارم که در هر موقعیت حتی برای استروبیست مجبور به کمک از پایه های سوم و چهارم میشوم.
ولی تجربه من میگوید در خرید پایه وسواس زیادی به خرج دهید و بهترین را انتخاب کنید.
این خرید اتفاقا موردی است که مثل لنز به آن نگاه نمیشود .
نادر مسلمی
با توجه به گفته های دوستان من به این نتیجه رسیدم که 190+804 بهترین گزینه است ولی قیمتش در پیکسل 140+82=222 میشه و PPEC 135+75=210 که میگه الان با این قیمت قابل سفارش نیست . اگه جای مناسبی سراف دارید برام PM بفرستید.
با تشکر از همه دوستان عزیز که در این انتخاب به من کمک کردند.
نماینده ی اصلی مانفرودتو سیگل هست، (همون نماینده ی سیگما) قیمت مرجع هم متعلق به همین شرکته.
تو فروم بگردید ادرس و تلفنشو پیدا میکنید، میتونید ازش پستی خرید کنید
پ.ن: اینم تلفنشکد:۸۸۶۶۳۷۳۰
سلام
اگر در مورد سه پایه به نتیجه رسیدید (که تایید میکنم مورد بسیار خوبی رو انتخاب کردید)، در مورد سری به مدلهای جدید سریهای کروی (توپی) مثل 496RC2 هم تحقیق کنید.
من با این سری 804 خیلی مشکل دارم! ، واقعا سخته در سه جهت بتونید براحتی کنترلش کنید، سری های توپی واقعا راحت هستند ولی کمی دقت پایینی دارند
بدرود
من یکی از اهدافم از خریدن سه پایه دقت بالای اونه که این دقت در مئل های توپی کمه ولی خوب توپی ها هم ویژگی های خودشونو دارن و اگه بشه گزینه بعدی من هستند.
سلام.
اقای علیرضا.پیشنهاد می کنم در مورد سر سه پایه ،نظری هم روی هد های جوی استیکی مثل Manfrotto 322rc2 بندازین.ترکیبش با 190xprob می تونه کاملا جوابگوی نیازهاتون باشه.برای اشنایی بهتر با این هد پیشنهاد می کنم صفحات قبلی این تاپیک رو مطالعه بفرمایید.در ضمن ریویوی زیر می تونه کمکتون کنه.
کد:http://www.biofos.com/cornucop/322rc2.html
ویرایش توسط Mehran Fani : Tuesday 25 January 2011 در ساعت 01:29