دوستان سوال آقا سیاوش سوال من هم هست. من هم بین خرید یکی از این دو سه پایه مردد هستم .ولی باید مقوله قیمت هم در نظر گرفت . سه پایه ونگارد حدود 100 تومن و مانفرتو 120 قیمت دارن ولی سه پایه های پیشنهادی دوستان تقریباً بالای 200 تومن قیمت دارن.اگه دوستانی که ونگارد دارن هم نظری در مورد این سه پایه بدن خیلی بهتر میشه بررسی کرد. به نظر ظاهر خوب و محکمی دارن و قابل اطمینان هستن. تا نظر دوستان چی باشه!!
مهدی
ا سلام... میخواستم ببینم کسی در مورد این مدل های گیوتوز اطلاعاتی داره... و آیا برندش خوب هست و در هد گیتزو هست یا مانفرتو؟ با تشکر... GIOTTOS VGR 9255-S1 و GIOTTOS VGR 9265- MC
من تجهزاتم یک 60دی و یک 70-200 و 100-400 هست... میخوام ببینم که به دردم میخوره؟ و اینکه اگه پیشنهاد بهتری دارین لطف کنید بگید ممنون میشم..؟ قیمت هم بی زحمت بگید...
با سلام...
دوستان یه چندتا نظر هم در مورد سوال بنده بدید... ممنون
اگه خوبه منم اونو بگیرم
/سیاوش فتحی
نشانه ی راستین هوش ، خلاقیت است نه معلومات (آلبرت انیشتین)
لیست تجهیزات
قیمت این مجموعه حدود تقریبی 200 تومان
و البته در نظر داشته باشید 7301 و بعدی حدود 130 تومان قیمت دارند.
حمل و نقل 7301 بسیار راحت تر از گزینه 190 است ولی دقت کمتری را به طبع دارد.
برای مسیرهای طولانی حمل حتی 190 با هد خسته کننده است و دیگر ببینید با 055 چه مصیبتی در راه.
و از طرفی اطمینان به عملکرد و استحکام بالای 190 واقعا خیره کننده است و با یک اطمینان دیگیری میتوانید از دوربینتان در شرایط ناپایدار فاصله بگیرید.
ضمنا مسئله شکستن بازویی وسط امکان فاصله گرفتن دوربین از پایه را امکان پذیر ساخته و حتی در ماکروگرافی یا عکاسی واید و التراواید امکان نزدیک کردن دوربین به سطح زمین بسیار در ترکیب 190 زیباست.
این همان مسئله ای است که عرض کردم نوع عکاسی میتواند معیار شود.
سیاوش جان در صورت تمایل میتوانی پایه من را ببری و استفاده کنی و در صورت رضایت خرید کنی.
نادر مسلمی
سلام
به فکر تهیه سه پایه جدید افتادم... خیلی از صفحات این تاپیکو بالا پایین کردم رسیدم به 194proxB اما برای هد موندم... بیشتر تو فکر هدبال هستم ( راحتی ، جمع و جور بودن و خیلی مزایایی که به نظر من از هد های سه جهته برام بهتره...)
اگر راهنمایی دارید ، ممنون میشم... سقف بودجه ام 200 تومن است +- 10!
بیشتر 7D رو با 15-85 و گاهی 100-400 استفاده میکنم ، گاهی هم برای پایه فلاش ممکنه لازم بشه...
پنجشنبه هفته پیش برای 055 را با هد 804 از جمهوری خریدم به 215 هزار تومان (گالری رکورد)
به خانه که رسیدم به خاطر وزنش پشیمان شدم
شنبه بردم که پس بدهم قبول نکرد حتی خواستم پانزده تومانش را هم کم کند باز هم قبول نکرد و گفت که برایت می فروشم
الغرض اینکه اگر کسی خواست و دید و پسندید خبر کند
ممنون
055 واقعا برای حمل سنگین است. من 190xproB را دارم و اصلا احساس نمیکنم که ثبات ان کم باشد. راستش من در زمان تهیه هد این اشتباه را مرتکب شدم چون یک 808RC4 خریدم که خود هد 1400 گرم وزن داشت و سه تا دسته ان هم مثل شاخ گاو که برای حمل روی کوله پوستم را کنده بود. خیلی راحت یک هد 486rc2 بال گرفتم که یک کیلو سبک تر بود و زندگی شیرین تر شد.
با سلام
میخواستم یه سه پایه manfrotto بخرم
تجهیزات هم اینه 5dMKII+24-105L و در آینده یه لنز 400-100 کانن
دوستان چه مدلی پیشنهاد میدن؟با قیمت لطفا!
پیشاپیش تشکر.....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali