سلام
مشكلي با اكستنشن تيوب! و D90
موقع اتصال لنز با اكستنشن تيوب، دوربين اخطار f-- ميده و طبيعتاً عكسي هم نميگيره. كار خاصي براي اتصال بايد انجام بدم؟
ممنون
سلاممشكلي با اكستنشن تيوب! و D90
موقع اتصال لنز با اكستنشن تيوب، دوربين اخطار f-- ميده و طبيعتاً عكسي هم نميگيره. كار خاصي براي اتصال بايد انجام بدم؟
ممنون
اگه اکستنشن تیوب شما کانکتور دار باشه نباید مشکلی داشته باشید. این مورد فقط برای اکستنشن تیوبهای بدون کانکتور پیش میاد که باید با چوب کبریت یا نوار چسب زائده لنز رو ثابت کرده و به اندازه مورد نظرتون دیافراگم رو باز نگه دارید. من که کانکتور دار اون مشکلی ندارم اگه شما هم کانکتور دار دارید که احتمالا با یه بار باز و بسته کردن مجدد مشکل حل خواهد شد.
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/
متشكرم جناب محبي
مال من بدون كانكتوره و با باز نگه داشتن اهرم ديافراگم هم با روشن كردن دوربين ارور F-- نمايش داده ميشه.
ضمناً با لنز F:1.8 50 امتحان مي كنم.
نميشه كلا به دوربين حالي كرد كه بي خيال بشه و با همين چيزي كه روشه عكس بگيره؟
دوربین را در مد M قرار دهید.
متشكرم
در حالت هاي مختلف امتحان كرده بودم اما فكر مي كردم F-- نبايد نمايش داده بشه. در حالت M علي رغم نمايش F-- عكس گرفته ميشه كه از اين امر غفلت كرده بودم.
ممنونم
--F این علامت نشان دهنده این هست که دوربین قادربه شناسایی و کنترل ديافراگم نیست .
دراین حالت نورسنجی به صورت درست انجام نمی پذیره و امکان استفاده از نورسنج اتوماتیک هم وجود نداره و همینطور فوکوس هم از کارمی افته .
کلا دوربین لنز رو شناسایی نمی کنه و نسبت به لنز تنظیمی رو پیشنهاد نمی کنه که این عمل باعث می شه دوربین درحالت اتوماتیک عمل نکنه .
بسته به دوربین تفاوت دارد اما در دی 90 مشکل شدیدتر است.
این علامت درتمام دوربینها SLR وجود دارهبا سلام و خسته نباشید. آیا این مشکل فقط در d90 رخ میده یا تمامی دوربین ها اینطورین ؟
درمورد D90 هم اگر دوربین امکان شناسایی لنز رو نداشته باشه این علامت ظاهر می شه .
حتی با جدا کردن لنز از بدنه این علامت بازم هم ظاهر خواهید شد .
Nikon D600