لرزشگیر خیلی کاری نمیتونه بکنه.
چون با فوکال 300 و اکستنشن کار به میکرو متر بستگی داره.
برای من که کنترلش سخته. شاید شما بتونید
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
این عکس رو ببینید متوجه موضوع میشید
دو لنز به صورت معکوس روی هم بسته میشن و در این حالت بهتره که از سر مورچه عکاسی کنید چونکه بزرگنمایی خیلی خیلی زیاد هستش
sada.jpg
اگر احیاناً سوالی در این مورد داشتید در تاپیک مربوطه (با نام ماکروگرافی با لنز معکوس) بپرسید در خدمتتون هستم
بابت آف تاپیک از مدیران عذر خواهی میکنم اگر لازم دونستید پست رو انتقال بدید یا حذف کنید.
ویرایش توسط shahbazi : Friday 10 February 2012 در ساعت 21:15
دوستان کسی اکستنشن تیوب بدون کانکتور جایی ندیده؟
برای مانت نیکون میخوام تهیه کنم اگر جایی سراغ دارید ممنون میشم در پیام خصوصی اطلاع بدید
در توضیحات دوستان در چند جای تاپیک گفته شده که طول اکتنشن تیوب نمی تونه از فاصله کانونی لنز بیشتر باشه و در این صورت تصویری روی سنسور ثبت نمی شه. اما الان من با یک اکستنشن تیوب دست ساز که طول آن حدود 20 سانتیمتر بود ( متشکل از یک قطعه لوله پولیکا و اتصالات دو طرف ) توانستم با لنز 18-55 عکاسی کنم. بزرگنمایی به شکل غیر منتظره ای زیاد بود ولی طبق انتظار عمق میدان فوق العاده کم بود. نور آن را هم با چراغ ال ای دی معمولی تامین کردم و ایزو را بالا بردم .
جالب اینجاست که با همین اکستنشن تیوب لنز را در حالت معکوس هم آزمایش کردم و بزرگنمایی بسیار بیشتر از مرحله قبل به دست آمد و تصویر هم با تمام نقاط ضعف آن ثبت شد.
دوستانی که با فیزیک نور و ساختار لنز بیشتر آشنا هستند توجیه این قضیه را چگونه می دانند؟
با سلام خدمت دوستان عزیز:
سوالی در مورد اکستنشن تیوب داشتم: آیا در مدلهای با کانکتور لرزش گیر لنز کار میکنه؟ آیا اکستنشن تیوب کارائی لرزش گیر رو تحت تاثیر قرار میده؟ قیمت اکستنشن تیوب kenko سه تکه ای رو هم اگر دارید لطف بفرماید برای canon.
با تشکر
آیا استفاده از اکستنشن مختص به لنزهای خاصی هست ؟ مثلا میشه از اکستنشن برای 15-85 و یا 50mm f1.8 استفاده کرد ؟
بله اما روي همه لنزها كار نميكنه در واقع بگير نگير دارهو بهتره كه تصور كنيم اصلا لرزه گير نداريم.
قيمتي كه من خريدم 180 بود الان اطلاع ندارم اما فروشگاه پيكس دارندميتونيد تماس گرفته و از آخرين قيمتش مطلع بشيد.
اينكه بگيم براي لنز خاص خير ميتونيد روي لنزهايي كه نام برديد استفاده كنيد اما تا هدف چي باشه.؟آیا استفاده از اکستنشن مختص به لنزهای خاصی هست ؟ مثلا میشه از اکستنشن برای 15-85 و یا 50mm f1.8 استفاده کرد ؟
من روي 50 مم استفاده كردم و با 55-18 هم استفاده كردم اما بحث افت كيفيت هم مهمه.
البته مدتي هستش كه به توصيه سهيل خان شهبازي فقط لنزمعكوس رواون هم براي بزرگنمايي بيشتر بااكستنشن استفاده ميكنم.
اما در ويدئوهاي كارل تيلور ديدم كه ايشون استفاده از اكستنشن رو راهي ارزون قيمت براي ماكروگرافي معرفي كرده و خودشون هم در اون ويدئو با اكستنشن در طبيعت از گل عكاسي ميكردند
NIKON D810- FUJI X-A1 nikon 14-24 + fotodiox wonder pana66 filters - nikon 24-70 nikon 70-200 f2.8 vrII-nikon 50 mm f 1.8- - - cokin z GND kit
http://www.omidmohebbi.com/