Up
دوستانی که اطلاعات دارن ممنون میشم کمک کنن
ممنون
Up
دوستانی که اطلاعات دارن ممنون میشم کمک کنن
ممنون
سلام سهیل خان
آقای محسن شناسی یک ست کنکو دارد و خیلی راضی است
اینها وسایل ساده ای هستند ولی حتما موقع خرید تست کنید که کانکتورهاش سالم باشن و به راحتی باز و بسته بشنود همچنین قسمت مانتشون فلزی باشد بهتر است
من اپتکا دارم که خیلی خوبه ولی برای کنون است
اکثرا هم چینی هستند
ممنونم آقای مومنی مقدم
از قیمتشون اطلاعی ندارید؟
یا شماره خاصی که بشه تماس گرفت و پرسید
دوستانی که تجربه استفاده از اکستشن تیوب را دارن
یادم میاد جایی خوندم که استفاده از اکستنشن تیوب در لنزهای تله میتونه بزرگنمایی لنز تله رو به لنزهای ماکرو نزدیک کنه ، درسته؟
میخوام اکستنشن تهیه کنم و با یک لنز 300 میلیمتری استفاده کنم جوابگو خواهد بود؟
دوست عزیز اکستنشن تنها کاری که میکنه اینه که mfd یعنی حداقل فاصله فوکوس رو کم میکنه و شما میتونید رو اجسام نزدیکتری فوکوس کنید.
ولی فراموش نکنید که بسته به کیفیت لنز مورد استفاده شما ممکنه اتوفوکوس گیچ بشه و در بعضی مواقع کاملا از بین بره!!!
و عمق میدان هم به شدت کم میشه و با توجه به اینکه با استفاده از اکستنشن مقدار نور ورودی کم میشه بستن دیاف برای بیشتر کردن عمق میدان هم زیاد مقدور نیست و نورپردازی رو مشکل میکنه.
با تمام این سختی ها جناب دکتر ملک زاده تقریبا تمام ماکرو هاشون رو با اکستنشن و لنز 55-200 میگیرند. خود من هم عکسی که اخیرا تو قسمت ماکرو گذاشتم از اون حشره که داره عسل میخوره رو با 105 ماکرو و اکستنشن گرفتم.
پشت این پنجره جز هیچ بزرگ ، هیچ نیست!
canon Eos 6D +canon ef 17-40 f4 L+ canon ef 50 f1.8 stm+canon ef 100mm f2.8 L macro+ avanar 135 f2.8+ zenitar 50mm f2
بدلیل نزدیکتر شده به سوژه و اضافه شدن فوکال و کوچتتر شدن زاویه لنز شما نمای بزرگتری در حالت ماکرو خواهید داشتاکستنشن تهیه کنم و با یک لنز 300 میلیمتری استفاده کنم جوابگو خواهد بود؟
در ضمن فکوس خیلی محدود میشود یعنی مثلا از 30 سانتی تا 60 سانتی قابلیت فکوس حتی دستی خواهید داشت
کارهای ماکرو دوستمان محسن شناسی با همین ترکیب و d90 است
اگر کسی از دوستان از قیمت کنکو و محل فروشش خبر داره یه اطلاع بده