بنده که اینکار رو زیاد انجام دادم و خوشبختانه مشکلی پیش نیامده . ...البته اگر لنزبا ریگ تنظیم دیاف دستی باشد که بهتر استدرست می فرمائید جناب خندان. الآن امتحان کردم ولی باز کردن لنز در حالتی که دوربین روشن است و در کنتاکت های محل اتصال لنز و دوربین ولتاژ وجود دارد ریسک دارد. من به شخصه این ریسک را انجام نمی دهم. به نظرم استفاده از لنزهای با ریگ تنظیم دیافراگم دستی راحت تر و بدون ریسک است.
CANON60D&TAMRON180MM&55-250IS
دوستان من الان قصد خرید یک ست کامل اکستنشن تیوب رو دارم ولی نمی خوام خرج زیادی انجام بدم. اگر یک ست کامل بگیرم که امکان فکوس خودکار رو بهم نده و ارتباط الکتریکی برقرار نباشه با توجه به اینکه با لنز معکوس کار می کنم در کیفیت کارم و عکس ها تاثیری داره. به علاوه آیا این نوع ست های اکستنشن تیوب به بدنه صدمه می زنه؟؟؟؟؟؟
من قصد دارم Phottix 3 Ring Macro Extension Tube رو بخرم که سه تیوب 9 و 16 و 30 میلیمتری داره. آیا مشکلی داره این ست؟
اگر اکستنشن تیوب بهتری سراغ دارید ممنون می شم بگید .
اکستنشن به بنده لطمه نمی زنه. اگر دیاف روتنظیم نکنی مجبوری با بازترین حالت دیاف لنز عکاسی کنی و با توجه به اینکه اکستنشن باعث میشه عمق میدانت کم بشه دیاف باز این عمل رو تشدید میکنه .اگر اکستنشن شما قابلیت تنظیم دیاف رو فراهم نمیکنه مجبورید به روشی که بنده در پست 160 توضیح دادم عمل کنید.
من چند مورد جستجو کردم الان می خواستم ببینم میشه به جای extension tube یک extension bellows بگیرم یا نه؟ از نظر کارایی تا اونجایی که مطالعه کردم تفاوتی ندارن ولی برای شروع عکاسی ماکرو با لنز معکوس شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟؟؟؟ من یک extension bellows با قیمت 2.800 پیدا کردم که از این لحاظ به خاطر قیمت فکر کنم اون رو بخرم. سوال دیگم اینه که آیا این extension bellows همان ریل فکوس هست؟؟؟ و دست آخر برای خرید extension bellows نیاز به سه پایه و هد مخصوص هست؟؟؟؟؟
به نظر منextension bellowsبهتره هرچند تا به حال از این وسیله استفاده نکرده ام اما دو تا کارایی رو تو این وسیله میبینم هم اکستنشنه و هم ریل و میتونه کار هر دو رو انجام بده اگر extension bellowsکه شما می خواهید خریداری کنید از نوع ریل دار باشد میشه روش به عنوان یک اکستنشن +ریل فوکوس حساب کرد.و این برای استک کردن چند شات بسیار مفید است
درود
آیا از دوستان کسی با این وسیله کار کرده ؟ و آیا از اکستشن تیوب بهتر عمل میکنه? 120 دلار (430 هزار تومن!) می ارزه؟ فکر میکنم کار ریل فوکوس رو انجام بده!
mcheteos.jpg
این هم نگاره :
سلام دوستان و اساتید
سه تا سوال دارم
1-با لنز 18-135 و دوربین 7دی کنن مینونم با لنز معکوس عکاسی ماکرو کنم ؟
2- تو لنز معکوس فرقی بین 18-135 و 18-55 هست ؟
3 -یه اکستنشن تیوپ از یکی از دوستان امانت گرفتم . با لنز 18-135 چرا تصویر مات میده ؟؟؟
مشکل مات بودن شدن حل شد
موند دو تا سوال 1 و 2.