سلام
به دلیل علاقه زیاد به عکاسی ماکرو و بودجه کم تصمیم گرفتم یک اکستنشن تیوب تهیه کنم
به نظر شما حدود 55 تا 65 میلیمتر اکستنشن با لنز 18-55 VR ورژن 2 نیکون (و انشالله در آینده 55-200 ورژن 2) میتونه در حدی بزرگنمایی بده که دیگه نیازی به لنز معکوس نباشه ؟
تا جایی که من متوجه شدم برای عکاسی ماکرو با این تجهیزات باید تجهیزات جداگانه برای نورپردازی هم تهیه بشه،به نظر شما فلاش های آنالوگ تا چه حد میتونن مفید باشن ؟(به خاطر بودجه کم) (شما پیشنهادی ندارید ؟ ، با در نظر گرفتن بودجه)
این طور که من فهمیدم برای عکاسی ماکرو در بزرگنمایی های بالا زاویه نور فلاش بسته شده روی کفشک فلاش زیاد مناسب نیست ،برای تهیه کابلی که بین کفشک فلاش و فلاش بسته بشه و امکان جابجایی فلاش رو بده چه مقدار باید هزینه کنم ؟ نمیشه سرعت شاتر رو مقداری کم کرد و فلاش رو به صورت دستی شلیک کرد ؟
مدتی هست که حدود شیصد هفتصد هزار تومن برای این تجهیزات کنار گذاشتم (ریل فوکوس ،سه پایه ماکرو 90 تومنی، اکستنشن و ابزار نورپردازی)
متاسفانه شهرستان هستم و فقط به سایت های فروش تجهیزات دسترسی دارم و متاسفانه قیمت های سایت ها برای این مدل تجهیزات معمولا دو سه برابر قیمت دلاری هست (اگه گیر بیاد البته )و حتی اگه بودجه کم نیارم هم حیفم میاد این مقدار پول رو بیخودی به دلال ها بدم ، با کمتر شدن تحریم ها هیچ راهی برای تهیه این قبیل تجهیزات از سایت های خارجی نیست ؟