صفحه 30 از 34 نخستنخست ... 20 26 27 28 29 30 31 32 33 34 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 291 تا 300 , از مجموع 333
Like Tree626تشکر

موضوع: اکستنشن تیوب / Extension Tube

كاربر همراه a.g g.a آواتار ها
    تشکر کرده
    7995

سلام

چند وقتی هست که به فکر خرید اکستنشن تیوب افتادم
    قیمت های داخل سایت ها که خیلی ناجوانمردانه هست !
    یک مدل بدون هیچ توضیحات خاصی 110 تومن و یکی که نوشته فوکوس اتوماتیک داره 390 تومن! خوب من این 390 تومن رو که یه خورده بذارم روش میتونم 55-200 یا 35 اف 1.8 بگیرم که !
    (این قیمت ها رو از سایت آفرنگ دیجیتال گرفتم،مدل 390 تومنی همون مارکی هست که چند پست عقب تر دوستمون از چین تهیه کردن و مدل ارزان هم اصلا اسمی از مارکش نیاورده!)

میخواستم بپرسم روی دوربین های نیکون با مدل ارزان تر که احتمالا نه فوکوس اتوماتیک داره و نه کنترل دیافراگم به هیچ وجه نمیشه دیافراگم رو کنترل کرد ؟ و روی بازترین حالت میمونه؟
    فوکوس که زیاد مهم نیست من همین طوریش هم با 18-55 وقتی توی نزدیک ترین فاصله میخوام فوکوس کنم دستی فوکوس میکنم
    و یا این که این مدل غیر از عدم توانایی برای کنترل دیافراگم و فوکوس ضعف دیگری هم نسبت به اون یکی داره؟ مثلا مات نبودن بخش های داخلی یا...

پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون
    ویرایش توسط a.g g.a : Saturday 31 October 2015 در ساعت 22:56
    ben163s تشکر می‌کند.
    محـمد عـلی جـعفری
    Photoblog - Instagram - 500px
    Nikon D5500 - 18-55 II - 50 F1.8 G

كاربر فعال ehsan1 آواتار ها
    تشکر کرده
    1182

نقل قول نوشته اصلی توسط shahbazi نمایش پست ها
    بله مناسب است و بزرگنمایی خوبی خواهید داست با کیفیت معقول ، با توجه به وزن لنز اصلا نباید لنز را از اکستنشن تیوب آویزان نکه داشت! باید ست بسته شده را از لنز بگیرید حتما یا اینکه از سه پایه استفاده کنید و حتما لنز از قسمت استند به سه پایه بسته شود.
    درود
    70-200 اف 4 هستش ؛ بین اکستنشن تیوپ و فیتلر کلوز آپ کدام معقول ترند برای این لنز
    ben163s تشکر می‌کند.
    Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    2655

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1 نمایش پست ها
    درود
    70-200 اف 4 هستش ؛ بین اکستنشن تیوپ و فیتلر کلوز آپ کدام معقول ترند برای این لنز
    به نظر من اکستنشن
    ehsan1 و ben163s تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه shahbazi آواتار ها
    تشکر کرده
    6919

درود
    قطعا اکستنشن
    ehsan1 و ben163s تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    6919

نقل قول نوشته اصلی توسط a.g g.a نمایش پست ها
    سلام

چند وقتی هست که به فکر خرید اکستنشن تیوب افتادم
    قیمت های داخل سایت ها که خیلی ناجوانمردانه هست !
    یک مدل بدون هیچ توضیحات خاصی 110 تومن و یکی که نوشته فوکوس اتوماتیک داره 390 تومن! خوب من این 390 تومن رو که یه خورده بذارم روش میتونم 55-200 یا 35 اف 1.8 بگیرم که !
    (این قیمت ها رو از سایت آفرنگ دیجیتال گرفتم،مدل 390 تومنی همون مارکی هست که چند پست عقب تر دوستمون از چین تهیه کردن و مدل ارزان هم اصلا اسمی از مارکش نیاورده!)

میخواستم بپرسم روی دوربین های نیکون با مدل ارزان تر که احتمالا نه فوکوس اتوماتیک داره و نه کنترل دیافراگم به هیچ وجه نمیشه دیافراگم رو کنترل کرد ؟ و روی بازترین حالت میمونه؟
    فوکوس که زیاد مهم نیست من همین طوریش هم با 18-55 وقتی توی نزدیک ترین فاصله میخوام فوکوس کنم دستی فوکوس میکنم
    و یا این که این مدل غیر از عدم توانایی برای کنترل دیافراگم و فوکوس ضعف دیگری هم نسبت به اون یکی داره؟ مثلا مات نبودن بخش های داخلی یا...

پیشاپیش ممنون از راهنمایی هاتون
    مات نبودن داخل اکستنشن باعث کاهش کنتراست عکس و گاهی ایجاد رفته در عکس میشه ، خودم این مشکل را با رنگ کردن داخل اکستنشن با رنگ مشکی مات تا حد زیادی رفع کردم.
    a.g g.a و ben163s تشکر می‌کنند.

كاربر همراه a.g g.a آواتار ها
    تشکر کرده
    7995

نقل قول نوشته اصلی توسط shahbazi نمایش پست ها
    مات نبودن داخل اکستنشن باعث کاهش کنتراست عکس و گاهی ایجاد رفته در عکس میشه ، خودم این مشکل را با رنگ کردن داخل اکستنشن با رنگ مشکی مات تا حد زیادی رفع کردم.
    متشکرم

در مورد دیافراگم چه طور؟
    به هبچ طریقی نمیشه با دیافراگمی غیر از بسته ترین دیافراگم با اکستنشن های ارزانتر عکاسی کرد؟
    ben163s تشکر می‌کند.
    محـمد عـلی جـعفری
    Photoblog - Instagram - 500px
    Nikon D5500 - 18-55 II - 50 F1.8 G

تشکر کرده
    6919

نقل قول نوشته اصلی توسط a.g g.a نمایش پست ها
    متشکرم

در مورد دیافراگم چه طور؟
    به هبچ طریقی نمیشه با دیافراگمی غیر از بسته ترین دیافراگم با اکستنشن های ارزانتر عکاسی کرد؟
    باید زبانه دیافراگم لنز را به اندازه مورد نظر با یک تکه چوب کبریت! باز نگه دارید
    اگر برای لنز معکوس بخوای استفاده کنی مشکل خاصی نیست اما برای استفاده روی لنزهای عادی اذیت میشی.
    a.g g.a، Dariush Chegini و ben163s تشکر می‌کنند.

كاربر فعال Jalal Parsa آواتار ها
    تشکر کرده
    3214

سلام
    دوستان من چند روزیه با ترکیب 65mm اکستنشن تیوب و لنز 85mm f1.8 کانن ماکرو کار میکنم
    دیروز +1 فیلتر کلوز اپ به سر لنز اضافه کردم و یه تست زدم، متوجه شدم که این فیلتر علاوه بر مقداری بزرگنمایی که طبیعیه
    عمق میدان عکسو نسبت به زمانی که با اکستنشن تیوب 65مم بدون فیلتر شات میزدم افزایش داده
    علتش چی میتونه باشه با اینکه بزرگنمایی رو افزایش داد من فکر میکردم عمق میدانو کم کنه
    یه سوال دیگه که من با ترکیب این فیلتر+1 و اکستنشن تیوب رو لنز 85 و بادی 70دی به چه بزرگنمایی رسیدم
    نمونه شات از ترکیب فیلتر و اکستنشن بدون کراپ فقط ریسایز شده از فاصله تقریبی 12 سانتی دهانه لنز با نخود:

IMG_6030.jpg
    ویرایش توسط Jalal Parsa : Sunday 1 November 2015 در ساعت 14:34
    M.Kazemi و ben163s تشکر می‌کنند.
    جلال پارسا
    instagram

كاربر فعال
    تشکر کرده
    2083

درود
    سلام احسان جان
    همانگونه که دوستان هم فرمودند استفاده از اکستنشن چون هیچ تاثیری بر اپتیک لنز ندارد اصولا نسبت به کلوز آپ فیلتر بهتر است. بهتر از من میدانید که اضافه کردن عدسی (المان های اپتیکی) از هر نوع (اکستندر، کلوز آپ) باعث افت کیفیت خروجی لنز میشود. اتفاقی که در اکستنشن تیوپ رخ نمیدهد.
    ehsan1 تشکر می‌کند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    258

سلام
    در مورد تبدیلی که شرکت Meike جهت معکوس کردن لنز داره و کلیه کنترل های دوربین از جمله دیافراگم و فوکوس در آن عمل میکنند دوستان اطلاع دارند ؟
    من قیمت 400 هزار تومن به همراه 4تا رینگ رو دارم .

با تشکر

33.jpg
    ویرایش توسط mohammad_elec : Monday 2 November 2015 در ساعت 15:06

صفحه 30 از 34 نخستنخست ... 20 26 27 28 29 30 31 32 33 34 آخرینآخرین