با تشکر از توضیحات کامل اون موضوع اعتماد هم بسیار مهم است چرا که تصور بفرمایید در موقعیتی قرار گرفته اید در سفری رفته اید که دیگر تکرار نمیشود حال اگر عکس های خود را با مموری های ذکر شده گرفته باشید مطمینا خیالتان از همه بابت در بازگشت و بازبینی مموری موثر است اما فکر آن را بکنید که عکسی بر روی مموری نباشد ....
مموري ترنسند SDXC 64gig به قيمت ١٢٥ هزار از بازار رضا، نماينده اصلي ترنسند خريداري شد. تفاوتش با SDHC در سرعت نوشتن حدود ١/٧ برابري اونه و معادل 166X محسوب ميشه.
متاسفانه تخم كارت هاي CF رو تو بازار ملخ خورده و هيچ جا پيدا نميشه ( البته كارتهاي خيلي گرون sandisk, lexar هستند). ولي نه توي بازار رضا، نه تو پاساژهاي پايتخت و نه پارسيان و نه ايران و نه تو خود جمهوري مموري CF نميشه پيدا كرد، گاها مدلهاي با سرعت پايين و ظرفيتهاي ٢،٤ گيگ هستند. قبلا همين نماينده ترنسند تو بازار رضا نمونه هاي CF 400X هم با ظرفيت ٣٢ گيگ داشت ولي الان دريغ از يك نمونه. من رفته بودم واسه كارتهاي 600X ترنسند و كارت خوان usb3 اين برند كه سنگ روي يخ شدم مخصوصا با اون طرز برخورد نامناسب فروشنده كه براي خودم تازگي نداشت.
افشين دليري
Nikon D800, Nikkor 70-200 vrii, Nikkor 105mm, Nikkor 50mm 1.8G,Nikon SB 80DX, Mini S&S studio flash lighting MSFK-150-3
با سلام
متاسفانه من خودم از این مموری دقیقا از دیجی کالا گرفته بودم و با این خیال که یه مموری عالی پیدا کردم حتی به چند نفر هم معرفی کردم
ولی بعد از این که محصول به دستم رسید و بنده بازش کردم کلا از رو خود کارت میشه فهمید که تقلبی هست چون هیچ چیز و نوشته و حکاکی روی کارت نمیبینید
وبعد از تستهای مختلف با نرم افزار های مختلف به نتیجه باور نکردنی رسید
همون طور که تو سایت دیجی کالا و البته تو سایتهای خارجی هم سرعت نوشتن این کارت رو 19.5 زدن ولی بعد از تست با 4 تا نرم افزار سرعتهای مختلفی نتیجه گرفته شد
5.5 و 6.2و 10.18و11.8 که باش رایط مختلف تست شدن و آخرین سرعت همین 11.8 بود ونه بیشتر
پس دوستان اگه قصد خرید این کارت رو دارین حتما به این موضوع توجه کنید
در ضمن عزیزانی که کارتی رو میخرند کاش با نرم افزارهای معروف این زمینه یه تست از کارتهاشون بزارن تا این تاپیک مفید تر بشه البته اگه تو یه تاپیک جداگانه باشه بهتره
در صورت موافقت مدیران نرم افزار ها و نحوه آزمایش رو هم توضیح میدم البته برای کسانی که بلند نیستند که فکر کنم همه اینجا بلدن
با سلام
دو فروند! مموری سندیسک خریداری شده که یه مشکل مشترک دارن
وقتی تو دوربین میذارم چند تا عکس میگیره و بعد ارور میده که کارت قابل استفاده نیست
اگر در بیارم و مجددا بذارم گاهی کار میکنه و همین داستان تکرار میشه
گاهی هم اصلا کار نمیکنه
ولی تو لبتاپ هیچ مشکلی نداره
در ضمن با دوربین هم فرمت شده
اگر اطلاعی دارید کمک بفرمایید
از مجتمع پایتخت فروشگاه پیکسل
۴گیگ
از قرار هر مورد ۱۸هزار تومان
نکته جدید: تو یه دوربین دیگه امتحان کردم، ظاهرا مشکل نداره!
دوربین اول: Nikon D5100
دوربین دوم: Nikon D7000
این هم عکس:
sandisk-4gb-ultra-sdhc.jpg
ویرایش توسط "Ehsan" : Monday 3 September 2012 در ساعت 23:25
یک عدد رم Patriot LX Series 16 GB Class 10 SDHC به قیمت 33 هزار تومان از پاساژ علاءالدین خریداری شد. نکته جالب اینه که کیفیت این رم که ساخت تایوان هم هست خیلی بالاست و وقتی تست کردم سرعت نوشتن روی اون 15 مگ بر ثانیه است، به نظرم خیلی بهتر از Sandisk Ultra که 16 گیگش رو پارسال 90 هزار تومان خریدم.