گزینه یک امنیت بیشتری داره و معقولتره.فقط در این صورت گزینه ای از این بهتره که دو عدد 32 گیگ بخرید! که خب،هزینه سر به فلک میکشه!
گزینه یک امنیت بیشتری داره و معقولتره.فقط در این صورت گزینه ای از این بهتره که دو عدد 32 گیگ بخرید! که خب،هزینه سر به فلک میکشه!
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام . من یک مموری SDHC PNY 16GB C10 گرفتم . قیمتش 20 تومان بود و مناسب . میخواستم ببینم برای استفاده تو دوربین FZ150 مشکلی نداره ؟ تو سایتش زده سرعت رایت حداکثر 15 . برای فیلمبرداری با این دوربین مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ چون فول اچ دی فیلمبرداری میکنه این دوربین . اگر خوب نیست پسش بدم . چون بازش نکردم هنوز .
سلام. جالب بود. شما اينجا راهنمايي خواستيد راهنمايي هم شديد ولي رفتيد چيز ديگري خريديد حالا مي پرسيد خوب است يل عوضش كنم؟
فرهاد حسيني
سلام . درسته که راهنمایی کردید و من هم تشکر کردم . ولی مدلهایی که شما فرمودید اینجا یا موجود نبود ، اگر هم بود قیمتهای بالای 30 تومان داشت متاسفانه .برای همین من این مورد رو پیدا کردم و گرفتم . نظر هم خواستم از دوستان که اگر مناسب نیست سفارش بدم از تهران برام بگیرن . اگر کار نادرستی کردم عذر میخوام .
شما لطف دارید . ممنون . لینک رو ببینید :
تو لینک زیر مدل چهارم از بالا . تصویر 32 گیگ رو زده . من 16 گیگ گرفتم :
http://pny-co.ir/product-fc/index-fa.html
روی مشخصات کلیک کنید ، مشخصات کاملش رو میده .
دوستان نظرتون راجع به خرید این قطعه چی هست؟
MemoryCard SD-HC ADATA 32GB Class10
قیمتش به علاوه هزینه پست (3500تومان) میشود : 51,500
با توجه به اینکه توضیحات Digikala اغلب کپی پیست شده است ، میتوان از این کارت برای فیلم برداری Full HD استفاده کرد؟
با تشکر قبلی @};-
این یکی چطور؟ SD Card Pqi 16GB
قیمت فقط 24000 تومان با گارانتی مادام العمر...!
نمیفهمم دلیل قیمت ارزان آنها چیست...!