دیروز از خیابان جمهوری به قیمت 40.000 تومان خریداری شد. فقط چطور باید مطمئن شد که اصلی است و تقلبی نیست. راهی داره ؟؟؟؟
درود
قیمت بنظرم کمی مشکوکه!
راه تست به صورت اختصاصی در واقع نیست و به سرعت در عمل منتهی میشود!
حتی مقایسه با تست های سایت ها هم شاید عاقلانه نباشه چون عواملی مانند مرغوب نبودن Memory Reader شما باعث کاهش سرعت میشوند!
راه دیگر روی خود دوربین هست که ببینید با نگه داشتن شاتر سرعت چگونس راضی کننده هست یا خیر!
و راه آخر هم مراجعه به سایت مرجع و مقایسه ی مو به مو با محصول خودتون است!
متاسفانه برند Lexar یکی از بهترین برند های بازار بود که تقلبی آن بسیار زیاد شد و بازار رو کاملا فراگرفت!
نظر دوستان چیست؟برای عکاسی و شاید سالی یک بار فیلم برداری چطور است؟
من سوالی که جای دیگر پرسیدم رو اینجا هم می پرسم ؟
چطور میشه اصل و بدل سندیسک و لکسار رو تشخیص داد ؟
و همینطور میخواستم بدونم که لکسار اصل رو از کجا میشه تهیه کرد ؟
و نظر دوستان راجع به سیلیکون پاور چیست ؟
و البته همین ADATA که جناب شهبازی گفتن ؟
سهيل جان پيشنهاد من خريد مموري با حجم كمتر است ... خود من هميشه تا مموريم پرنشه اطلاعاتش و خالي نميكنم و اينطوري زود به زود عكسها انتقال پيدا ميكنند ... از طرف ديگه هم دوربين شما جاي ٢ مموري داره پس نگراني از جهت كمبود حافظه نيست ... دو مورد adata تا اونجايي كه من اطلاع دارم چون برنديه كه هنوز تقلبيش وارد بازار نشده از جهت اصل بودن خيال ادم راحته !!!
If you want to find your prince , you will have to kiss a lot of frogs
سلام
دوستان من یه مموری خریدم که class 16 هست و اسمش kodak professinal 200x 32gb class16 هستش به قیمت 60 تمن اونم دو ماه قبل.روش هولوگرام lexar هم نصبه با گارانتی رادهمراه و ساخت تایوان.آیا تقلبیه؟
ممنون
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم