فرهاد جان از اين كه راهنمايي ام كردي بسيار ممنون هستم من همين امروز رفتم يك رم كلاس 10 ترنسد 16 گيگ خريدم دو تا سوال داشتم
1- رمي كه گرفتم رم مناسبي هست ؟
2- ميشه در مورد دليل اينكه نبايد از رم ميكرو براي دوربين استفاده كرد رو برام بهتر توضيح بدي تاهم براي خودم روشن بشه هم به توانم دوستانم را هم كه دوربين دارند راهنمايي كنم
سپاس گذارم
سلام
1- بله فکر می کنم در بین مموری های در این رده ی قیمت هنوز ترنسند از بهترینهاست.
2- در واقع اون خشاب های تبدیل برای استفاده ی دایم طراحی نشده اند. اون خشابها بیشتر برای این است که شما موقع تخلیه ی اطلاعات روی میکرو اس دی مثلا گوشی موبایلتون ازش در SD Reader لپ تاپتون استفاده کنید یا در مواقع ضروری میکرو رو تبدیل به SD کنید ولی توجه داشته باشید برای استفاده دایم در دراز مدت احتمال اینکه اتصال پین های مموری و خشاب شل شوند و اتصال کوتاه بدهند و مموری و عکسها را خراب کنند زیاد است همچنین جای دیگر هم عرض کرده بودم که با این کار Weak Point های سیستم را بی مورد اضافه می کنید که به صلاح نیست.
فرهاد حسيني
سلام ... نمیدونم سوالم رو جای درستی دارم مطرح می کنم یا نه ...
یکی از رم های بنده CF Transcend 133x 4GB هست و مشکل عجیبی باهاش پیدا کردم ، رم در کامپیوتر و دوربین های دیگر شناسایی میشه و کاملا عملیاتی هست ولی در دوربین خودم به کل شناسایی نمیشه ... اول گفتم شاید دوربین مشکلی پیدا کرده ... ولی یک رم دیگه مشابه همین (دقیقا از همین نوع) دارم که اون رو روی دوربینم تست میکنم شناسایی میشه و کاملا عملیاتی هست و رم های دیگه رو هم که رو دوربینم تست میکنم مشکلی نیست
فقط این یه دونه رم فقط روی دوربین من کار نمیکنه ... به نظر شما مشکل چی میتونه باشه ؟ خودم که خیلی تعجب میکنم از این مشکل ... چه جوری همچین چیزی امکان داره ؟؟؟!!!!
احتمالا با كامپيوتر يا با دوربين ديگري فرمت شده است. يك بار با دوربين خودتان فرمتش كنيد انشا الله درست بشه. اگر هم درست نشد ببريد گارانتي براتون تعويض مي كنند.
دوستان هم حواسشون باشه هيچ وقت مموري كارت هاشون رو با كامپيوتر نه فرمت كنند نه فايلها رو با كامپيوتر كات يا حذف كنند. فقط حذف يا فرمت توسط دوربين.
فرهاد حسيني
درود بر دوستان ...
بعد از خریدن یه مموری patriot 8gb class 10 و مشکل در فیلم برداری فول HD با 550D و در نهایت شکسته شدن اون ، با تحقیق دوباره در همین جا تصمیم گرفتم که یه
toshiba SDHC 16GB class 10 بخرم ...
لینک سایت http://www.toshiba-memory.com/img/ro...16GB-large.jpg
سوال :
این مموری برای فیلم برداری فول HD مشکلی نداره ؟؟
اگه ممکنه بفرمایین چطور می تونم از اصل بودن مطمئن شم ، نشونه ی خاصی نداره ؟؟
این جا (شیراز) یه مغازه داشت و قیمتش 45 بود و گفت به شرط تست می دم ، که اروری در کار نباشه و در ضمن 5 سال هم گارانتی داشت
از دوستان خواهشمندم کمک کنید تا بر سر من کلاه نگذارند ツ ツ ツ
ممنونم از توجهتون ...
سلام
دیشب کلی وقت صرف گرفتن عکس از یک سری تابلوی نقاشی کردم که بسیار وقتگیر بود .
بعد از اینکه خواستم کارت SD رو در لپ تاپم تخلیه کنم،خطا میداد و میگفت کارت قابل خوندن نیست و باید فرمت بشه
از اونجایی که تا حالا همچین مشکلی با مموری کارتم (توشیبا کلاس 10) نداشتم،برام عجیب بود .
دلیل این اتفاق نمیدونم چی بود!
قبل از شروع کار و بطور تصادفی این پست اخیر جناب حسینی
رو خوندم و قبل از کار، مموری رو با دوربین فرمت کردم (کاری که قبلاً کمتر انجام میدادم)
من همیشه کارت رو با کامپوتر فرمت میکردم و عکسها رو هم مستقیماً از روی کارت برمیداشتم و جای دیگه قرار میدادم و تا حالا هم همچین مشکلی نداشتم .
اتفاقاً همون موقع که پست جناب حسینی رو خوندم چرایی مسئله برام جلب توجه کرده بود،اما فرصت نشد بپرسم.الان که این اتفاق افتاد گفتم چرایی اش رو بپرسم .
پ.ن : هرچند فکر عکاسی از 30 تا تابلو که بیشترین زمان صرف تنظیمشون جلوی دوربین میشد،اعصابم رو خراب کرده بود،اما با کمک اتصال دوربین به کامپیوتر با کابل یو.اس.بی قضیه ختم به خیر شد .
سلام
قبل از گرفتن عكسها مموري رو با دوربين فرمت كرديد؟
در واقع شاهد از غيب رسيد ولي اينبار براي شما برعكس اين پديده پيش آمد. دليلش اين است كه هر دوربيني و احتمالا هر سيستم عاملي مموري را با يك روش فرمت مي كند و به عبارتي با File Allocation Table هاي متفاوتي فرمت مي كنند. ممكن است بگوييد همه ي اينها با مثلا Fat32 فرمت مي كنند ولي بايد عرض كنم كه در عمل اندكي متفاوتند و براي همين هميشه بايد از يك سيستم براي فرمت استفاده كرد و مطمئن ترين سيستم كه همواره مي تواند ثابت و در دسترس باشد خود دوربين است. حالا در مورد شما برعكس بوده يعني هميشه با لپ تاپ فرمت مي كرده ايد و اينبار سيستم فرمت را تغيير داده ايد و مشكل ايجاد شده است. من دانش IT زيادي ندارم و اين را از روي تجربه مي گويم و بهتر است دوستان IT Expert مان مثل نويد حسينيان و هادي هژير آذر پاسخ علمي تري به اين چرايي بدهند.
فرهاد حسيني