سلام دوستان
برای 6D که فول فریم با قابلیت ضبط فول اچ دی می باشد چه کارت حافظه ای را توصیه می نمایید؟
حجم .سرعت چند x .مارک .کوام فروشگاه یا واردکننده منصف؟ و.............
اين ديگه به جيب شما بستگي داره. حتي با٨ گيگ هم كارتون راه مي افته وبراي فيلمبرداري هم جاي كافي داريد. اما هرچه بيشترميتونيدهزينه كنيد، ىحجم بالاتري تهيه كنيد، كمتر مجبور به خالي كردن زود به زود ميشويد. گرچه بعضي ومنجمله خودم عادت دارم هرمراسم ويا مجموعه اي كه تهيه ميكنم رو ميريزم توي هارد وفرمت ميكنم. وكمترعادت دارم كه بگذارم رم كامل پرشه وبعدخالي كنم. اينه كه اگه عادت اينچنيني داشته باشيد هم باز٨ گيگ كفايت ميكنه.
حجم کاملا بستگی به خودتون و نیازتون داره... معمولا برای فیلمبرداری در سفر رم های حجم بالا مناسبه که مدام مجبور به خالی کردن حافظه نباشه... در کار فیلمبرداری فیلم و تیزر من خودم 2 تا رم 16 گیگ رو به 1 رم 32 گیگ ترجیح می دم... در زمانی که یکی از رم ها در حال خالی شدنه رم دیگر مشغوله ... درنهایت این نیاز شما تعیین کننده حجمه... یک رم 16 گیگ حافظه ی 29 دقیقه ضبط فیلم فول اچ دیه.
سلام دوستان،
از بین کارت های حافظه موجود در بازار، برای D7000 چی پیشنهاد میدید؟ (لکسار، ترنسند، پتریوت...) و اینکه آیا 8GB برای این دوربین میتونه مناسب باشه؟
چون من اطلاعی از حجم عکس هاش ندارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
میخواستم بدونم رم microSD که با تبدیل SD میشه ، با یه رم SD ( اگر مشخصاتشون یکی باشه) فرق میکنه؟
ومعقولانه نیست اگر میکرو رو بگیرم که اگه خواستم بتونم جای دیگه(مثلا برای موبایل)هم استفاده کنم؟
ممنون