ترنسند که کارتهاش کيفيت , قيمت و گارانتی خوبی دارند در بسته بنديش يه خرده
گدا بازی در اورده تازگيا
کارت های sdhc بدون اون قاب يا محفظه مخصوص نگهداری , ارائه ميشه
اون پک ها در حفاظت از کارتها خيلی کمک ميکرد
ترنسند که کارتهاش کيفيت , قيمت و گارانتی خوبی دارند در بسته بنديش يه خرده
گدا بازی در اورده تازگيا
کارت های sdhc بدون اون قاب يا محفظه مخصوص نگهداری , ارائه ميشه
اون پک ها در حفاظت از کارتها خيلی کمک ميکرد
دوستان مموری 4 یا 8 گیگ برای نیکون دی 90 میخواستم..
مارک و مدل خاصی هم سراغ ندارم،ممنون میشم اگه معرفی کنید
Nikon D5000 | 18-200mm VR II | 50mm F1.8G | SB-900
سلام
در حالیکه نسل جدید کارتهای SD با عنوان SD-XC مدتی است معرفی شده، پاناسونیک امروز کارتهای SD-HC کلاس 10 خود را معرفی کرد
کد:http://www.dpreview.com/news/0905/09052102panasonicclass10sdhc.asp
دوستان سلام
دوربین من دو مموری CF و XD رو ساپورت میکنه و الان یه 2 گیگ سی اف دارم ولی از اونجایی که حجمش برام خیلی کمه و همیشه مشکل جا دارم خواستم ببینم CF 4 گیگ یا 8 گیگ بگیرم یا XD ؟
اگه دوربین رو ارتقا بدم کدوم مدل توی SLR ها بیشتر قابل استفاده است ؟
اگه قیمت روز رو هم بفرمایید ممنون میشم
چه میهمانان بی درد سری هستند مردگان ، نه به دستی ظرفی را چرک میکنند ، نه به حرفی دلی را آلوده ، تنها به شمعی قانعند و اندکی سکوت ...
حسین پناهی
سلام
پاسخ شما تقريبا روشن و بديهي است : CF
تنها حالتي كه ممكن است XD بعدا به كارتان بيايد اين است كه بخواهيد DSLR اوليمپس بخريد كه حتا در آن صورت هم اين دوربين ها مثل دوربين خودتان هم CF را پشتيباني مي كنند و هم XD را.
من هنوز معتقدم CF ها بهترين و قابل اعتماد ترين كارتها هستند و خودم به شخصه آن را كاملا به SD و ساير فرمت ها ترجيح مي دهم.
فرهاد حسيني
سلام
میخواستم از دوستانی که سابقهٔ استفاده از کارتهای CF ۱۳۳X transcend رو روی D۳۰۰ استفاده کردن بپرسم که آیا این سرعت برای عکاسی با fps بالا مشکل ایجاد نمیکنه؟
از دوستانی که در مورد کارتهای CF اطلاعاتی دارن میخواستم بپرسم که انتخاب یک کارت کم حافظه (مثلا ۴ گیگ) با سرعت بالا کارایی بیشتری داره یا کارت ظرفیت بالا (8-16) و سرعت معمولی(133x)؟ پیشنهاد شما برای خرید CF کرد با قیمت حدودا ۴۰ تومان چیه؟
اخیرا دیدم که شرکت مرات کارتهای ۴ گیگ با سرعت ۳۰۰x رو میفروشه؟ کسی میدونه قیمتشون چنده؟ انتخاب خوبی هست به نظر شما؟
ممنون
کی گفته کارتهای CF درایو هستند! به کارتهایی که شکل CF هستند و درایو هستند micro drive میگن که داخلشون مثل هارد دیسک کامپیوتره. و از نظر من CF خیلی بهتر از micro drive هست چون میکرو درایو ها در مقابل تکون خوردن شدید و لحظه ای دوربین و همچنین قرار گیری در محیط های مغناطیسی بسیار حساس هستند. و یکی از مشکلات دیگه اونها مصرف بسیار زیاد باطری هست.حق با شماست اما دوستان ایتو بدونید که کارتهای CF در اصل درایو هستن که قابلیت های زیادی دارن و قابلیت باز یابی اطلاعات رو حتی تا 4 بار فرمت دارن
من با d200 خدا بیامرز با 133X مشکلی تو عکاسی پیاپی نداشتم
من الان یک CF ۱۳۳X transcend 8Gb بر روی دوربین 40d دارم. دوربین 40d و دوربین d300 از لحاظ سرعت عکاسی پیاپی تقریبا نزدیک به هم هستند و من که مشکلی در استفاده از این کارت حافظه با دوربین 40d نداشتم. هنگام ذخیره فایل raw و jpg در بالاترین رزولیشن تا حدود ۱۲ تا عکس پیاپی تونستم بگیرم. که بعد از اون ذخیره سازیش چیزی حدود ۲۰ ثانیه طول میکشه. و البته قبل از ۲۰ ثانیه به نسبتی که بافر خالی بشه باز هم میشه عکس گرفت.سلام
میخواستم از دوستانی که سابقهٔ استفاده از کارتهای CF ۱۳۳X transcend رو روی D۳۰۰ استفاده کردن بپرسم که آیا این سرعت برای عکاسی با fps بالا مشکل ایجاد نمیکنه؟
از دوستانی که در مورد کارتهای CF اطلاعاتی دارن میخواستم بپرسم که انتخاب یک کارت کم حافظه (مثلا ۴ گیگ) با سرعت بالا کارایی بیشتری داره یا کارت ظرفیت بالا (8-16) و سرعت معمولی(133x)؟ پیشنهاد شما برای خرید CF کرد با قیمت حدودا ۴۰ تومان چیه؟
اخیرا دیدم که شرکت مرات کارتهای ۴ گیگ با سرعت ۳۰۰x رو میفروشه؟ کسی میدونه قیمتشون چنده؟ انتخاب خوبی هست به نظر شما؟
ممنون
سلام
من اولين كارد حافظه اي كه خريدم CF 266X 2 Gig بود كه بطور نرمال هم در 90% موارد ازش استفاده مي كنم ولي بعد متوجه شدم كه بي خودي پول بابت 266x دادم و كارد بعدي رو 133X 4 Gig خريدم و هيچ تفاوتي براي عكاسي در اين دو نديدم. نمي دانم شايد كارد هاي 300X براي فيلمبرداري HD با DSLR ها و يا عكاسي پي در پي در دوربين هايي مثل Canon EOS-1D Mark III با سرعت عكاسي 10 كادر بر ثانيه به كار بياد.
فرهاد حسيني