با سلام
دوستان من این مدل مموری رو امروز رفتم قیمت گرفتم
مدل 32 گیگ رو فقط تونستم توی یه مغازه پیدا کنم که میگفت 88 تومن آیا ارزش خرید داره؟؟؟
با تشکر
http://www.patriotmemory.com/product...id=1223&type=6
EP_Series_SDHC_32GB_Pkg_Front.jpg
با سلام
دوستان من این مدل مموری رو امروز رفتم قیمت گرفتم
مدل 32 گیگ رو فقط تونستم توی یه مغازه پیدا کنم که میگفت 88 تومن آیا ارزش خرید داره؟؟؟
با تشکر
http://www.patriotmemory.com/product...id=1223&type=6
EP_Series_SDHC_32GB_Pkg_Front.jpg
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
والله تا به حال مشکلی ار بابت سرعت نوشتن و خواندن باهاش نداشتم.سرعت اش کاملا معقول است.وقتی فایل های حجیمی مثل فایل های Nikon D800 رو به راحتی هندل می کند احتمالا مشکلی نخواهد داشت.اغلب برای تست فیلبرداری فول اچ دی با فریم ریت بالا را مد نظر قرار می دهم.که مشکلی نداشته است.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کارتهای patriot سری EP کارتهای خوبی هستند . اما متاسفانه نمونه های تقلبی کارتهای مموری واقعن آزار دهنده شده اند .
پریروز برای خرید SD به پاساژ حافظ رفتم . از تنوع کارتهای تقلبی عملن شوکه شده بودم .
همین کارت پتریوت 16 EP که با جلد های چاپ شده پلاستیکی تو ذوق می زد که اصلن شبیه نمونه ای که در پست 1153 دیده می شود نبود و جلد پلاستیکی و با فونت های محوی داشت که حتی در چاپ هم سعی نشده بود که شباهت با لیبل اصلی داشته باشد . و فروشنده از قیمت صدهزار تومان شروع کرد و بعد سرآخر به 60 تومن هم رسید !! با اصرار فراوان بر اصل بودن و فروش آن.
در فروشگاه دیگری قیمت پتریوت مدل 16 LX رو 65 هزارتومان می گفت !! در حالیکه در پاساژ رضا این کارت 39 هزارتومان با گارانتی ارایه می شد !!
و در برابر پرسش حیرت زده من که مطمئنید درست میگید ؟ برآشفته شده بود !
همینطور کارتهای 16 SANDISK رو از صدهزارتومان شروع می کردند و تا هفتاد پایین می آمدند . آن هم سندیسک های آبی رنگ !!
به نظر من در این آشفته بازار فقط میشه از فروشنده های آشنا و یا معتبر خرید کرد و نمیشه به هیچ وجه به مارک و برند مموری تکیه کرد .
سلام
من یک دوربین d3100 نیکون دارم.همون اول که گرفتم فروشنده یک رم فیلیپس 16 گیگ روش انداخت.فکر کنم مارک خوبی نیست.(البته فکر میکنم).
یک مدتی باهاش کار کردم بعد از یک مدت پوسته رم شکست.رم داخل دوربین گیر کرد.
دوباره بعد از یک مدت بیرون اومد یک رم 8 توشیبا انداختم.اونم گیر کرد ولی باز بعد از یک مدت بیرون اومد و الانم فعلا درسته.
زمانی که گیر کرده بود و میخواستم بیرون بیارمش صدای تیک دیگه نمی اومد.
می خواستم بدونم مشکل بوجود اومده بخاطر کارت من بوده یا کارت خوان(i color،اینم فک کنم چیز بی خودیه) یا اصلا خود دوربین.
ممنون.
درود
مموری های فیلیپس مموری های معمولی و خوبی نسبت به قیمتشون هستند!
و در مورد گیر کردن کارت ،حدس بنده اینه که اون قسمتی که ورود و خروج کارت رو به صورت شاستی کنترل میکنه شکسته و پیشنهاد میکنم اینجا در میان بگذارید!
پاسخگویی بخش فنی تعمیرگاه مرکزی دوربین
یا علی
سلام دوستان!
امشب وقتی دو عکس گرفتم با دوربین ( D3100 ) رم ارور داد! مینوشت No Memory Card
با کامپیوتر هم فرمت کردم ( هم FAT32 و هم از طریق CMD ) اما باز هم دوربین رم رو شناسایی نمیکنه! این یعنی اینکه رم سوخته؟!! اگر سوخته پس چطوریه که با کامپیوتر باز میشه و مشکلی هم نداره! اما در داخل دوربین کار نمیکنه! ممنون میشم اساتید راهنمایی کنند.
رم Lexar Professional 16GB 133X
دوربين حافظه هاي ديگه رو ميشناسه؟