دوستان این مموری رو با چه قیمتی میشه تهیه کرد؟ برای دوربین 700D عکاسی پی در پی وفیلم برداری
san.JPG
دوستان این مموری رو با چه قیمتی میشه تهیه کرد؟ برای دوربین 700D عکاسی پی در پی وفیلم برداری
san.JPG
دوستان تجربه ای با این سری از مموری های ترنسند دارید؟
IMG_382417.jpg
با توجه به سرعت و قیمت مناسبی که دارد به نظرم گزینه خوبی باشد
سلام
در مورد این کارت حافظه هم اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم : ADATA 16GB Premier SDHC UHS-I Class 10
برای 6 دی
Canon EOS 6D / Canon 16-35mm F4 / Canon 70-200mm F4 IS / Sigma 150mm F/2.8 / Jupiter-37A 135mm F3.5 / Zenit 58mm F2- Instagram
سلام
قصد دارم برای دوربین Canon EOS M یک مموری 32 گیگ بگیرم برای این دوربین باید از مموری های SDHC بگیرم ؟
برای من که فقط قصد عکاسی و گاهی اوقات فیلم برداری خانوادگی دارم مموری های سری Extreme کافی هستن نه ؟
اکثر فروشگاه های اینترنتی معتبری که میشناسم Extreme رو برای فروش ندارن و فقط Extreme Pro دارن این مموری برای نیاز من زیادی هست نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید یک مقدار گیج شدم تا حالا زیاد در مورد مموری ها تحقیق نکرده بودم
سلام
حداقل سرعت برای ضبط Full Hd با ید چند باشه ؟
منظور از 200X روی رم های سیلیکون پاور چند میشه ؟
مموری کارتی که در پست قبلی عرض کردم را تهیه کردم بسیار پر سرعت و خوش کیفیت است و در این چند روزی که از آن استفاده میکنم هیچ مشکلی ندارد.
تهیه این کارت حافظه را به بقیه دوستان پیشنهاد میکنم.
اگر منظورتون ترنسند600 هست من با دوربین دی810 و دی 610 تو شرایط مختلف با توشیبا 30m/s تست کردم نتیجه یکسان بود
با لکسار 133 ایکس مقایسه کردم 10% توشیبا و ترنسند سریعتر از لکسار بودند این 90 مگ بر ثانیه عددی کاملا تبلیغاتی باید باشه
همین باعث شد کارت سی اف ترنسند 1000 ایکس 16 گیگ 190 هزار تومانی که نصف قیمت سن
دیسک هست شک کنم خرید نکنم!