ببخشید دوستان برای دوربین مارک 3 چه سرعتی برای فیلم و عکس خوبه اولا اینکه CF خوبه یا SD هم جواب میده و اینکه سرعت 95 خوبه برای فیلم و عکس یا کمه کلا کدوم مدل سن دیسک رو بگیرم زیاد گرونم نباشه
ببخشید دوستان برای دوربین مارک 3 چه سرعتی برای فیلم و عکس خوبه اولا اینکه CF خوبه یا SD هم جواب میده و اینکه سرعت 95 خوبه برای فیلم و عکس یا کمه کلا کدوم مدل سن دیسک رو بگیرم زیاد گرونم نباشه
سلام دوستان
من یک مموری اس دی میکروی 8 گیگ دارم،بعد از اینکه ویروسی شد و فرمت شد آلان بیشتر از 248 مگ بیشتر حجم نداره
و یک مموری اس دی 16 گیگ اینهم بعد از اینکه ویروسی شد و فرمت شد آلان بیشتر از 1 گیگ بیشتر حجم نداره
لطفا راهنمایی کنید
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
90% مواقع این مشکل با فرمت کردن به وسیله برنامه HP USB Disk Storage Format Tool حل میشود ، این برنامه بارها به من کمک کرده شما هم امتحان کنید
لینک دانلود
برای اجرای برنامه روی فایل کلیک راست کنید و Run as administrator را بزنید.
غلام حسین زارع -(Instagram + Telgeram)
درود
اول از همه مطمئن بشوید اطلاعات داخل این رم ها پاک شده یا نه!
برخی ویروسها با روشی هایی مانع از انجام فرمت می شوند ولی پیغام موفقیت فرمت هم می دهند
بعد از اینکه رم را به دستگاه (با رم ریدر) وصل کردید داخل درایو مربوط به رم شوید و در داخل آدرس بار پنل اکسپلورر با نگه داشتن دکمه ALT هدد 255 را تایپ کنید
ALT+255
و بعد از اتمام تایپ عدد دکمه Alt را رها کنید و اینتر را بزنید! ببینید پیغام خطا می دهد یا وارد فولدر می شود؟
سلام
دوستان میخواستم بپرسم که به نظرتون کدوم رم رو بگیرم بهتره.
برای دوربین کانن 70 دی
SANDISK SD16GB EXTREME PRO با سرعت 95MB/s و قیمت 190 هزار
یا
SanDisk SD32GB Extreme UHS-I با سرعت 80MB/s و قیمت 200 هزار
ممنون میشم جواب بدین.
دوستان عزیز روی دوربین مارک 3 اگه نخوایم فیلمبرداری کنیم از برند سن دیسک کدوم سرعت برای عکاسی مناسبه 45/90/120/30