با سلام . من میخواهم یک کنون 70D خریداری نمایم میخواستم بپرسم برای 70D چه کارتی پیشنهاد مینمایید که هم برای عکس مناسب باشد و هم برای فیلمبرداری؛ مدل و ظرفیت آن را نیز بفرمایید . حقیقتش من یک سال پیش برای موبایل خودم (نوت 3) یک ترنسند کلاس 10 به ظرفیت 32 گیگ خریده ام که با توجه به اینکه با رم دوربین آشنا نیستم نمیدانم آیا رم دوربین هم مانند گوشی هست یا نه ولی از این رم ترنسند راضی هستم . خواهشمند است راهنمایی بفرمایید . با تشکر.
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
سلام
قصد انتقال عکس ها از دوربین 700D با کارت حافظه ی sandisk exteme pro به تبلت اندرویدی دارم. چون نمیتونم لپتاپ همراهم داشته باشم. لطفا در این خصوص راهنمایی کنید. کارد ریدر کار من رو راه میندازه؟ کارد ریدری هست که miniusb داشته باشه تا یه راست وصل کنم به تبلت؟ چون استفاده از کابل usb بعد از کارد ریدر و بعد از اون کابل otg هم فک کنم سرعت رو کم کنه هم انتقال داده رو با خطا مواجه کنه. تبلت usb on the go رو پشتیبانی میکنه ولی گاهی اوقات بازی در میاره.
به طور کلی نمیشه من یک کارت حافظه micro بخرم که با پوسته اش بذارم توی دوربین و هروقت که نیاز شد بندازم تو تبلت و فایل ها رو به حافظه داخلی یا حافظه ابری انتقال بدم؟ حافظه ی داخل تبلت رو که با پوسته انداختم به داخل دوربین، شناسایی نشد. sandisk u1 sdxc class 10 بود.
درود
SanDisk Extreme Pro 95MB/s 64GB
SanDisk Extreme Pro 95MB/s 32GB
لطفأ مطالعه بفرمایید
Canon 70D SD Card Comparison Write Speed Test and Fastest Memory Card Ratings - Camera Memory Speed Comparison & Performance tests for SD and CF cards
یا حق
پس از سالها عکاسی دریافتم هنرمند واقعی خداست. چرا که او خلق میکند و ما ثبت!
آری اوج هنر ما، ثبت هنر اوست! www.tabarpix.ir