قیمتهای سایتها خیلی اختلاف داره
من که یه مورد اخیراً رفتم پاساژ ایران خیلی کمتر تهیه کردم. بین 42 تومن اینترنتی و 29 حضوری تو اون مورد خاص اختلاف معناداری هست
قیمتهای سایتها خیلی اختلاف داره
من که یه مورد اخیراً رفتم پاساژ ایران خیلی کمتر تهیه کردم. بین 42 تومن اینترنتی و 29 حضوری تو اون مورد خاص اختلاف معناداری هست
بهترین کارت حافظه برای مارک 3 چی هست ؟
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
ممنون .cf بهتره یا sd ?
Mehrdad Dehkordi
Nikon D750+Sigma Art 85mm , Nikkor 24-120G ED
معمولا درصد خطا های عمومی در کارتهای CF کمتره
این کارتها بدلیل استفاده در دوربین های رده بالا دارای کیفیت های بالاتری در ساخت هستند.
بعد از این دو سال اخیر کار کردن شرکت هایی مثل کنون در خصوص استفاده از کارت SD در دوربین های خودشان ظاهرا مجددا علاقه استفاده از کارتهای CF در دوربین های جدید افزایش پیدا کرده.
دوربینی مثل 7D MII یکی از این نمونه هاست. اخیرا شایعاتی هم در خصوص قابلیت پشتیبانی دوربین 80D از هر دو نوع SD و CF شنیده می شه!
همچنین از نظر استقامت بدنه نیز کارتهای CF دارای مقاومت بالاتری هستند و برخلاف اکثر و یا حتی تمام SD ها بدنه های این رم ها از جنس فلز یا بهتره بگم روکش فلز هستند و استقامت بالایی در برابر فشار و ضربه احتمالی دارند.گ
در مورد مقاومت در برابر شرایط آب و هوایی هم بنظر شخصی بنده بدلیل داخلی بودن پین های اتصال برخلاف سری SD استقامت بالاتری باید از خودش نشان بده.
تز طرفی بر اساس برخی اظهار نظرات عکاسان سرعت عکاسی پی در پی رم های CF وضعیت بهتری نسبت به SD داره.
اما فارغ از مباحث فوق، در یکی دوسال اخیر پیشرفت قابل توجهی را در زمینه کارتهای SD شاهد بودیم!
زمانی اگر شما قصد استفاده از رم با حافظه بالای 32 را داشتید تنها گزینه موجود CF بود ولی در چند سال گذشته با تولید و ارائه کارت های SD سری HC و XC در مجموع مشکل ظرفیت هم برطرف شده.
ارادتمند
cf 1000x میخوام 8 گیگ یا 4 گیگ
از کجا تهییه کنم؟
مممنون
دوستان برای 7dmark ll باچه سرعت رم مناسبه؟