سلام. قصد خرید مموری کارت لکسار 32 گیگ با سرعت 95 مگابایت بر ثانیه دارم برای دوربین نیکون 7200، آیا این مارک شناخته شده و مناسب این دوربین هست؟آیا کسی تجربه از این مموری کارت با این برند داره؟
سلام. قصد خرید مموری کارت لکسار 32 گیگ با سرعت 95 مگابایت بر ثانیه دارم برای دوربین نیکون 7200، آیا این مارک شناخته شده و مناسب این دوربین هست؟آیا کسی تجربه از این مموری کارت با این برند داره؟
مدلهای سوپریور شرکت سیلیکون پاور با سرعت رایت ۴۵ و رید ۸۵ و گارانتی لایف تایم گزینه ههی خوبی هستند
مدل ۱۶ گیگش حدود ۵۰-۵۵ تومهن است.
سری الایت هم داره که تفاوتش تو سرعت نوشتن کمتر یعنی ۳۰ مگ هست و قیمت ۱۶ گیگش ۳۰ تومان است
و همان سری سوپریور یک لول پرو هم داره که U3 هست و با سرعت رایت و رید ۸۵ مگ شانه به شانه سندیسک میزنه اما قیمتش رو ندارم
تست عملی با چند کارت حافظه انجام دادم شاید نتیجه به درد دوستان خورد
سرعت ذخیره دو عکس با فرمت تیف به حجم 110 مگ برای هر عکس از زمان چکاندن شاتر تا خاموش شدن چراغ سبز دوربین نیکون دی 810 برای این کارت ها به ثانیه :
اس دی قدیمی نوکیا 50 ثانیه
اس دی ترنسند 133ایکس 14.5
اس دی ترنسند 400ایکس 13.5
اس دی ترنسند 600 ایکس 11.7
سی اف لکسار1066ایکس 3.5
سلام.
دوستان بنا دارم یه نیکون 5500 بخرم. برای داشتن عکاسی پیاپی خوب و فیلم برداری بدون مشکل ، حداقل استانداردی که باید بخرم چی هست؟ از برند سن دیسک میخوام خرید کنم.
SANDISK EXTREME SDXC UHS-I CARD-16G با سرعت 40 بخرم یا سری Ultra هم جوابگو هست؟
قیمت سایتها هم خیلی متفاوت هست. یکی میده 125 تومن و اون یکی 89 تومن. این وسط یا 125 تومنیه گرون میفروشه و یا 89 تومنیه اصل نیست. موندم چیکار کنم.
ویرایش توسط aghahvechy : Wednesday 3 February 2016 در ساعت 22:28
با سلام
من دو روزه که دوربین 70 دی رو گرفتم و بسیار خوشحالم. توی همین دو روز نزدیگ 1000 تا شات زدم. ولی الان که اومدم عکسام رو به لپ تاپ انتقال بدم به مشکلی بر خوردم
من از رم toshiba 32Gb 40m/s استفاده میکنم
به رم ریدر لپتاپ ک میزنم اونو اصلا پیدا نمیکنه. کسی میدونه مشکلش چیه؟
ممنون
تا مپنداری فلک روزی به کس ارزان دهد
جان ستاند در بها گردون به هر کس نان دهد
ابر و گل در پرده گویندت حدیثی کاسمان
سازدت گریان گرت یک دم لب خندان دهد
ممنون از راهنمایی دوستان مشکل ظاهرا حل شد قضیه از این قرار بود که:
رم سان دیسک 8 گیگ قبلیم رو راحت باز میکنه پس رم ریدر سالمه
این رم 32 گیگ جدید هم روی لپتاپ داداشم خیلی راحت باز میشه پس مموری هم سالمه
فکر کردم از درایور کارت ریدر لپتاپم باشه. که اونو اپدیت کردم اولش بازم نخوند ولی چند دفعه اخر چند دقیقه ای زور زد و بالاخره بازش کرد.
حالا یه سوال دیگه
در همین حین خواستم با usb یا wifi به لپتاپ وصل بشم ولی نتونستم. eos utility رو هم نصب کردم ولی تقریبا همه گزینه هاش خاموشه.
usb رو هم که دوربین و لپتاپ وصل میکنم هیچ کدوم هیچ عکس العملی نشون نمیدن انگار کلا پورتش قطع باشه.
ببخشید طولانی شد و خارج از موضوع تاپیک، ولی یه سوال دیگه هم دارم.
با برنامه eos remote راحت به گوشی وصل شدم ولی وقتی عکسا رو توی گوشی ذخیره میکنم سایز و رزولوشن عکس رو خیییییلی کم میکنه. آیا میشه با کیفیت اصلی توی گوشی ذخیره کرد؟ چطور
بازم عذرخواهی میکنم بابت سوالات متوالی و خارج از موضوع، البته تاپیک مرتبط هم پیدا نکردم
ویرایش توسط niknam_eh : Monday 8 February 2016 در ساعت 19:03
تا مپنداری فلک روزی به کس ارزان دهد
جان ستاند در بها گردون به هر کس نان دهد
ابر و گل در پرده گویندت حدیثی کاسمان
سازدت گریان گرت یک دم لب خندان دهد