چيزي به نظر بنده نميرسه به جز اينكه شايد كنتاكتهاي كارت مورد دار كثيف يا معيوب هستند.
حمید جان سلام
دوربین های دیگر این رم رو می شناسند؟
سلام
اغلب این کارت ها قلابی اند. فقط مموری هایی رو بخرید که هولوگرامی برچسب گارانتی ای چیزی داشته باشه. یعنی یک شرکت ایرانی اونو وارد و اصالتشو تضمین کرده باشه.
فرهاد حسيني
سلام آقا داریوش
والا دوربین دیگری در دسترس ندارم که تست کنم!!!
درود جناب حسینیسلام
اغلب این کارت ها قلابی اند. فقط مموری هایی رو بخرید که هولوگرامی برچسب گارانتی ای چیزی داشته باشه. یعنی یک شرکت ایرانی اونو وارد و اصالتشو تضمین کرده باشه.
این رم که من گرفتم هولوگرام شرکت وارد کننده و 2 سال گارانتی داره!! اما این 2 روز رو برای عکاسی از دست دادم!!!
خوب این تجربه می شه که دیکه کارت حافظه رو بی اهمیت نپندارید. برخی کارتها حتا اگر اصلی باشند به درد استفاده در دوربین عکاسی نمی خورند.
در همین تاپیک و تاپیک قیمت کارت حافظه توصیه های خوبی شده.
دوم اینکه کارت را حتما مرجوع کنید.
پی نوشت: فکر کردم داریم راجع به فیلیپس صحبت می کنیم. LEXAR جزو 3 برند برتر کارت حافظه عکاسیست و به احتمال قریب به یقین کارت شما تقلبیست. ضمنا دوباره تاکید می کنم کارتهایتان را فقط با دوربن فرمت کنید نه با کامپیوتر.
فرهاد حسيني
جناب حسینی کلا دوربین رم رو شناسایی نمیکرد که بتونم با دوربین فرمت کنم!ضمنا دوباره تاکید می کنم کارتهایتان را فقط با دوربن فرمت کنید نه با کامپیوتر.
جالبه که از یک نمایندگی معتبر نیکون و کنون و با قیمت 98هزار تومان (اوایل شهریور) رم رو تهیه کردم!!! انشاالله بعد از عاشورا میرم خدمتشون برای دست بوسی
سلام
قربان چیزی به نام نمایندگی نداریم چه رسد به معتبر!
فرهاد حسيني