یعنی واقعا کسی نمی تواند جواب سئوال من را بدهد؟:(
یعنی واقعا کسی نمی تواند جواب سئوال من را بدهد؟:(
محمد علی توفیق
هادی هژیرآذر
سلام
حتا روی فایل های Jpeg هم اگر دقت كرده باشید حجم تمام عكس های یه دوربین كاملن برابر نیست و بسته به جزئیات ثبت شده دارد برای همین دوربین با متوسط ( یا شاید ماگزیمم) حجم فایل ها تخمین تعداد باقیمانده را می زند.یعنی واقعا کسی نمی تواند جواب سئوال من را بدهد؟
در مورد اون دوستی كه راجع به SD پرسیده بودن باید عرض كنم كه كارت های SD (كه در واقع مخفف Secure Digital است ) نوعی از چندین نوع مموری موجود در بازار است كه در سال های اخیر طرفدار زیادی پیدا كرده است. انواع دیگر مموری ها عبارتند از Cf- XD- SDHC كه اینها معمولن در دوربین های عكاسی استفاده می شن ( SDHC نوع پر ظرفیت و سرعت بالاتر همانSD است كه جدیدتر است) و انواعی كه در موبایل معمولن استفاده می شن كه عبارتند از : MMC- RS MMC- DV RS MMC- Mini SD- Micro SD یكی از مزیت های SD این است كه همه ی انواع اخیر با یك تبدیل قابل استفاده به جای SD هستند كه البته خیلی ( به خصوص در دوربین) توصیه نمی شود.منظور از مموری Sd چيست؟
آيا دوربينهاي ديجيتال فقط مموري Sdبايد داشته باشند؟
فرهاد حسيني
در مورد اون دوستی كه راجع به SD پرسیده بودن باید عرض كنم كه كارت های SD (كه در واقع مخفف Secure Digital است ) نوعی از چندین نوع مموری موجود در بازار است كه در سال های اخیر طرفدار زیادی پیدا كرده است. انواع دیگر مموری ها عبارتند از Cf- XD- SDHC كه اینها معمولن در دوربین های عكاسی استفاده می شن ( SDHC نوع پر ظرفیت و سرعت بالاتر همانSD است كه جدیدتر است) و انواعی كه در موبایل معمولن استفاده می شن كه عبارتند از : MMC- RS MMC- DV RS MMC- Mini SD- Micro SD یكی از مزیت های SD این است كه همه ی انواع اخیر با یك تبدیل قابل استفاده به جای SD هستند كه البته خیلی ( به خصوص در دوربین) توصیه نمی شود.[/QUOTE]
با تشكر از جوابتان
اگر قرار باشد كه براي دوربين canon a570 مموري بخرم sd يا چيز ديگري را پيشنهاد مي كنيد؟
اختلاف cf با sd در چيست؟
بار ديگر تشكر مي كنم.
سلام
عابد جان هر دوربینی معمولن فقط یك نوع ( و یا حداكثر دو نوع) مموری رو ساپورت می كنه.برای a570 شما اگه مموری 2 گیگ و پایین تر خواستید باید Sd بگیرید و اگه بالای 2 گیگ خواستید Sdhc.
ضمنن كارت های CF معمولن در دوربین های DSLR استفاده می شه ( یه چیز جالب : كنن مارك تری هم CF می خوره و هم SD/SDHC )
فرهاد حسيني
با سلام
آیا باید كارتی را كه برای اولین بار در دوربین گذاشته می شود را فرمت كرد؟ چرا؟
اگه اینكار را نكرده باشیم چه مشكلی پیش می یاد؟ ( برای كارت و دوربین)
با تشكر
Canon powershot a570 is
با سلام
من بالاخره با راهنمائیهای دوستان canons5isسفارش دادم که تا چند روز دیگه از تهران واسم میرسه فقط میخواست رم سفارش بدم نظر شما بهترین رم 2گیگ اصلی که سرعتش خوب باشه چی پیشنهاد میکنین ؟
با تشکر