فکر میکنم این CF/SD Performance Database برای مخاطبین این تاپیک منبع مناسبی باشه. در حالت کلی اگر نیاز به سرعت بسیار بالای ذخیره سازی یک عامل حیاتی در تصمیم گیری برای خرید حافظه با سرعت بالا نباشه، اختلاف قیمت بسیار زیاد کارتهای پرسرعت نسبت به کارتهای معمول اصلا توجیهی نداره.
یک زمانی میکرودرایوها سرعت بالاتری نسبت به حافظههای فلش داشتند. مثلا دوربین سونی F828 از بین حافظههای نوع CF فقط روی MicroDrive ها میتونست با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه فیملبرداری کنه (و البته با MS هم امکانش بود) و روی فلشها با نرخ فریم پایینتری فیلمبرداری میکرد.
ویرایش توسط .: Parham :. : Friday 7 August 2009 در ساعت 02:12
من خيلي از ويروس ها رو ديدم كه اينطوري باشه.مثل recycler و بقيه رو يادم نيست. بهترين كار نصي يك آنتي ويروس معتبر است. من NOD32رو معرفي مي كنم چون خيلي از ويروس ها رو كشته كه كاسپر و نورتون در گيرش بودن. و اينكه سعي كنيد نسخه اصلي اون رو بگيريد كه توي آپديت كردن مشكلي به وجود نياد.
عليرضا تارا
دوستان سريع ترين کارت برای ثبت عکس با فرمت raw چيه ؟و آيا خريد کارت 8گايگ مناسب هست؟يعنی اگه چند مگ در ثانيه ثبت بکنه ميشه بهش لقب سريع رو داد ؟چون من فکر ميکنم هر چه حجم کارت بالا تر باشه سرعت ثبت پايين تر هست .
در ضمن کارت زير خوب هست ؟
SanDisk 4GB Ultra II Compact Flash CF Memory Card
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
جواب سوال شما به طور کامل ( یعنی بر حسب دوربین) در آدرس زیر موجود است:
کد:http://www.robgalbraith.com/bins/multi_page.asp?cid=6007
ممنون .به صورت تجربی ميتونيد مارک يا نوع خاص رو پيشنهاد بديد ؟
Karl Lagerfeld: 'What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever
در مورد اندازه 4 یا 8 یا 16 گیگابایت اختلاف سرعت کمی وجود دارد که محسوس نیست و در تصمیمگیری بدونتاثیر خواهد بود. اما انتخاب انداره کارت باید با توجه به فایلهای خام دوربینتان باشد. مثلا دوربینی که فایل خام بزرگی تولید میکند نمی توان کارت کم حجمی گرفت. به طور کل برای دوربینهای امروزی اندازه های 8 و 16 گیگابایت معقولتر هستند.
در مورد مارک کارت، سرعت کارتهای SanDisk Extreme IV خیلی خوب است. اما سری Ducati گرانتر هستند و بیشترین سرعت را دارند.
بهترین مدل از نظر کارایی و سرعت برای d90 مدل SanDisk Extreme III 30MB/s Edition 8GB هست درسته ؟