سرعت هر X در کارتهای حافظه برابر با چند mb در ثانیه است؟
سرعت هر X در کارتهای حافظه برابر با چند mb در ثانیه است؟
سلام
بله هر X معادل 150 كيلو بايت در ثانيه است:
45X =6.75 MB/s
50X =7.5 MB/s
133X =20 MB/s
266X= 40 MB/s
فرهاد حسيني
سلام دوستان
فردا دارم میرم برای خرید Nikon D3000
خرید مموری گیجم کرده
چه ظرفیتی و چه برندی رو توصیه میکنید؟
مموری 4 گیگ از 14 تومن هست تا 80 تومن!!
با توجه به اینکه دوربینم DSLR هستش چی بگیرم؟
ممنون
سلام
اگر اشتباه نکنم نوع مموری دوربین شما sd هست.
الان تو بازار مموریهای ترنسند به قیمت خیلی خوب (4 گیگ ) از 10 الی 12 هزار تومن به راحتی پیدا میشه.
اگه فروشنده احساس کنه از قیمت بی اطلاع هستید تا 15 هزار و بالا تر هم قیمت میده.
روش توصیه شده اینه که مموری کارت رو از جایی که دوربین میخرید تهیه نکنید.
خوبی مموری های ترنسند اینه که هنوز تقلبیش گزارش نشده.
احمق را موافق حماقتش جواب مده مبادا تو نیز مانند او بشوی.
احمق را موافق حماقتش جواب بده مبادا خویشتن را حکیم بشمارد.
[QUOTE=Kourosh Kahal;135579]
ا
خوبی مموری های ترنسند اینه که هنوز تقلبیش گزارش نشده.[/QUOTE
اولين گذارش
كامپكت فلش 2 گيگ ترنسندظاهرش خيلي خوب و ساختشم عالي موقع خواندن حد اكثر 1 مگابايت در ثانيه موقع نوشتن 700 كلوبايت در ثانيه ...مييييييكوشد....(در صورتي كه 113 ايكس روش نوشته)
ولي cf سوني كه از نمايندگي سوني خريداري شده سرعت خواندن 15 مگ در ثانيه سرعت نوشتن 12 مگ در ثانيه
نرم افزار تست teracopy
گارانتی مرآت برای مارک ترنسند رو چطور باید تشخیص بدم؟
درود
و این موضوع رو در انتخاب مموری باید با توجه به نوع دوربین لحاظ کرد. چه برای فیلم برداری دوربین که باید دید دوربین باچه کیفیتی فیلم برداری میکند و فایل که بر روی مموری ذخیر میکند چه حجمی دارد و در ثانیه چقدر خواهد بود.
و در مورد سرعت عکاسی پیاپی که با توجه به مدلهای مختلف دوربینها و همچنین نوع فرمتی که عکسها بر روی مموری ذخیره میگردند ( و یا در موردSLR ها اینکه از گریپ استفاده میکنند و یا فقط باتری داخلی ) فرق میکند
مثلا:
دوربین D300
با باتری داخلی 6 فرم بر ثانیه ثبت میکند با فرمت JPG
اگر گریپ گذاشته شود 8 فرم بر ثانیه با فرمت JPG
اگر با فرمت Raw 12bit ذخیره کند 8 فرم و و فرمت Raw 14bit میتواند فقط 2.5 فرم بر ثانیه ذخیره کند
و کلا تا 100 شات پاپی رو با سرعت 6 فریم بر ثانیه ذخیره کند.
خوب اینها امکانات دوربین هست که در صورتی قابل استفاده خواهد بود که سرعت مموری کمتر از سرعت دوربین نباشد.
من الان یک مموری ترسند 4 گیگ دارم 133X که حدودا 20 مگابایت بر ثانیه میشود بر روی آن ثبت کرد ( 19.95 )
که اگر بخواهم با فرمت Jpg که حجم تقریبی آن 5 مگ میشود ذخیره کنم با این مموری بیشتر از 4 فرم بر ثانیه نمیشود ذخیره کرد. حال انکه دوربین میتواند با سرعت 6 فرم برثانیه و با گریپ 8 فریم بر ثانیه ذخیره کند. که با مموری فعلی دستیابی به این سرعت ناممکن است.
الیته شاید این سرعت عکاسی پیاپی دوربین حیاتی نباشد اما امکاناتی است که بهای آن را پرداخته اند و نباید بخاطر یک مموری بلا استفاده بماند.
فرمتی که من همیشه ذخیره میکنم Raw14bit است که سرعت فریم بر ثانیه اش باین مموری منفی است یعنی بعد از گرفتن عکس باید چند ثانیه صبر کنم تا دوربین برای گرفتن عکس بعدی آماده شود.
پس در هنگام مموری به غیر از مرغوبیت و اصل بودن خود مموری این موضوع را باید در نظر داشت.
موفق باشید
انوش
ویرایش توسط Anoosh-Em : Sunday 22 November 2009 در ساعت 11:40