البته عموما حجم بالا "ترکاندن" محسوب نمیشود، باید دید در عمل چند مرده حلاج است که آن را هم کاملا نمیشود سنجید (مثلا به ندرت کسی میتواند تعداد خرابی یا ... را مقایسه کند). اما در مورد Silicon Power شاید موضوع فرق کند. شخصا SDHC هایش را امتحان کرده ام و از کیفیتشان راضی بوده ام.
آرش شاهکار
عليرضا تارا
سلام
براي دوربين sx20is كه قابليت فيلم برداري اچ دي داره چه مموريچه ظرفيتي پيشنهاد میکنید؟
سلام
دوربين SX20 تا 32 گيگ SDHC را ساپورت مي كند ولي با توجه به قيمت بالاي مموري هاي پر ظرفيت توصيه مي كنم از 16 گيگ ترنسند استفاده فرماييد كه در حدود 40 تا 45 هزار تومان قيمت دارد و يا نوع 8 گيگ آن با قيمتي حدود 20.000 تومان.
فرهاد حسيني
سلام
براي دوربين ixus 200is كه قابليت فيلم برداري اچ دي داره چه مموريچه ظرفيتي پيشنهاد میکنید؟
کارت حافظه سریع میخوام برای دوربین نیکون دی 5000 که SDHC ساپورت میکنه
با وجود مارک های زیاد و تنوع از لحاظ اطمینان اصلی بودن برام خیلی مهمه نمی خوام خاطره خراب شدن رم و از دست رفتن عکس ها دوباره تکرار بشه
Nikon D5000
Nikkor 18-55 ,Nikkor 55-200
Canon S3IS
Yashika Electro35-Osram Flash
دوست عزيز فعلا سريع ترين حافظه sdhc حافظه هاي class 10 هستند كه سرعت 30MB/s يا 200X دارندکارت حافظه سریع میخوام برای دوربین نیکون دی 5000 که SDHC ساپورت میکنه
نمي دونم غير از sandisk كسي توليد مي كنه يا نه اما لينك زير راهنماييت مي كنه و يكي از شركتهاي داخلي هم موجود داره و من خودم 4GB خريدم و راضي هستم و تو دماي 20 درجه زير صفر هم خودم تست كردم.
http://www.sandisk.com/products/imag...me-sdhc-cards-
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت