سلام،
اين كارتهاي SDHCV ظاهرا فرق با كارتهاي SDHC ندارند فقط يك لغت بهينه شده براي HD اضافه شده؟درسته؟يا تفاوتهاي ديگري هم هست؟
سلام،
اين كارتهاي SDHCV ظاهرا فرق با كارتهاي SDHC ندارند فقط يك لغت بهينه شده براي HD اضافه شده؟درسته؟يا تفاوتهاي ديگري هم هست؟
ميشه بگيد كارتهاي sdhc يا حالا SDHCV بهتر هستند يا كارتهاي cf مخصوصا براي دوربين هاي اچ دي
ظاهرا همينطور است و بيشتر به نظر نوعي ترفند تبليغاتي براي جذب مشتري مي آيد.
اين سوال فقط وقتي معني پيدا مي كنه كه بخواهيد براي يك دكمه، كت و شلوار بدوزيد شما بعد از انتخاب دوربين معمولا با يكي از اين نوع كارتها مواجه هستيد و ديگر حق انتخابي نمي ماند (به جز موارد نادري مثل نيكن D300s كه هردو درگاه را دارد ).سلام
ميشه بگيد كارتهاي sdhc يا حالا SDHCV بهتر هستند يا كارتهاي cf مخصوصا براي دوربين هاي اچ دي
فعلا دوربين هاي رده بالاتر از CF استفاده مي كنند ولي در سال هاي اخير تعداد DSLR هايي ( در رده ي Entry Level و كمي بالاتر) كه از SD استفاده مي كنند رو به افزايش است.
فرهاد حسيني
سلام دوستان
من با دوربین 5D MKII مشکل پرش تصویر رو در مد تصویربرداری FULL HD دارم
به نظر شما مشکل از مموری است چون هم با 8 133x GB و هم با 32 200x III GB امتحان کردم
سلام خدمت استادان و دوستان عزیز
من در شرف خریدن Fujifilm FinePix S200EXR و همزمان میخوام براش ممری کارت بگیرم و ممری کارتهایی که ساپرت میکنه SD/SDHC هستن میخواستم ببینم بهترین وبالاترین حجم تو این ممری کارتها چیه که بادوربین باهاش راحت کار کرد و هنگ کردن و دیگر مشکلات رو نداشته باشه
ممنون