جناب سعیدی من هم چند روز پیش در شیراز که رفتم قیمت بگیرم این اندازه رو با شاسی دقیقا 17 تومان به من گفتن.با کاغذ متالیک.
فکر کنم چون تعداد عکساتون بالاست باید یه کم تخفیف بدن بهتون . . .
پـوریـا ارشدی
سلام
يار در خانه و ما گرد جهان مي گرديم:
http://www.akkasee.com/printPriceList/
فرهاد حسيني
سلام
چرا. با آقاي عفت رخ صحبت كنيد براي تعداد بالا تخفيف هايي دارند.
فرهاد حسيني
سلام.
از دوستان کسی هست که این لیست نرخ قیمت های آتلیه رو به صورت pdf یا کلا به صورت فایل داشته باشن اینجا قرار بدن ؟
ممنون
پـوریـا ارشدی
شما کدوم شهری ؟
مشهد لابراتوار نیلیا چاپ 50*70 مخمل با شاسی 8 میل را 10500 و با شاسی 16 میل 11500 میزنه
خیابان راهنمایی
سلام دوستان.
2 تا سوال داشتم که امیدوارم جای درستی مطرح کرده باشم.
چند روز پیش همراه با یکی از دوستان عکاس به یه لابراتوار در شیراز مراجعه کردیم که یک عکس رو بده برای چاپ. سوال اولم این هست که برای چاپ در انداره 25*20 روی کاغذ اندورا (اگر درست نوشته باشم!) با شاسی 8 میلیمتر 9 تومان گرفتند. به نظر گرون نیست این قیمت ؟ سوال دوم این هست که عکس چاپ شده واقعا از لحاظ کیفیت رنگ عالی بود. فقط مشکل این بود که یه کم تاریک تر از فایل اصلی بود.به مسئول اونجا که گفتیم گفت کلا چاپ روی کاغذ اندورا یه کم تاریک تر از اون چیزی میشه که به ما تحویل میدید.. .گفت همه جا هم همینطور هست.. میخوام ببینیم درست گفته ؟
کلا چاپ تاریک تر از اون چیزیه که ما توی مانیتور ها که این روز ها LCD و حتی LED back-lite LCD هستن خواهد بود... البته این در شرایطیه که مانیتور کالیبره نباشه، در غیر اینصورت باید برای چاپ دقیقا همون چیزی رو که تحویل دادیدن بهتون بدن. چون تو حالت استاندارد باید پرینتر رو با توجه به کاغذ و جوهر مورد استفاده کالیبره کرده باشن تا هر رنگی دقیقا همونی چاپ بشه که کد اون رنگ میگه... در حالت غیر استاندارد هم باید این حداقل رو رعایت کنن که مسئول چاپ باید عکس رو تو مانیتوری که پورفایل رنگی متناسب با شرایط چاپ داره ببینه و اون رو اصلاح کنه تا چیزی که چاپ میشه، همون چیزی باشه که قراره باشه.
و اما در مورد قیمت... با توجه به اینکه لابراتوار آریا از نظر کیفیت و قیمت جز بهترینهای ایرانه، میتونید قیمت ها رو با آریا چک کنید.