دوستان توی مشهد بهترین جا برای چاپ روی شاسی کجاست ؟ چندبار با نیلیا کار کردم ، کارش خوبه ولی میخوام ببینم بهتر از اون هست ؟
دوستان توی مشهد بهترین جا برای چاپ روی شاسی کجاست ؟ چندبار با نیلیا کار کردم ، کارش خوبه ولی میخوام ببینم بهتر از اون هست ؟
Canon EOS 60D + EF-S 18-135 IS
سلام
امروز برای چاپ عکس رفته بودم ، یه چند تایی کار داشتم می خواستم روی کاغذ سیلک چاپ کنم در کمال تعجب شیدم که دیگه فعلا سیلک نمی تونیم چاپ کنیم!!
چون هم گران شده کاغذ هم نایاب !
همه جا همین جوری شده؟!
پ ن : لنز ، دوربین ، هارد ، cpu ، دلار ، کاغذ ، نون خشک و .... خریداریم.
با سلام به همه ی دوستان و اساتید.
من همه ی مطالب این بحث و همه ی لینکهای ارایه شده رو خوندم و یه ذره گیج شدم !!! سوالم این بود که آیا اصولا مناسبه که برای چاپ عکسهای پرتره ( تا حدود A4) و پرسنلی برم و پرینتر رنگی تهیه کنم یا اینکه کماکان کارهام رو به لابراتوار بدم که چاپ کنن. حدود 5-6 سال هست که کارهامو میبرم آریا و در مواقع خیلی عجله ای میبرم ایران فیلم. حجم کارم هم زیاده. میخواستم ببینم کدوم برام به صرفه تره ؟ گیج شدنم هم از این بابته که با اینکه اطلاعات خیلی خوبی در زمینه ی انواع چاپ به دست آوردم اما هنوز جواب قطعی در مورد به صرفه بودن نگرفتم.!!
طبعا کیفیت کار برام خیلی مهمه ولی چون مقصودم چاپهای بزرگ نبود گفتم شاید پرینت گرفتن روی کاغذ عکاسی به نفعم باشه.....واقعا ممنون میشم اگه جواب قطعی و صریحی به من بدین.
تا جایی که من اطلاع دارم کاغذ سیلک هنوز هست. حداقل تا هفته ی پیش که بود !! ولی کلا یه دره گیر داره... یعنی مثلا یه دونه برات چاپ نمیکنن. یا باید تعداد قابل قبولی سفارش بدی و یا از خیر چاپ سریع یا یک روزه بگذری و منتظر بمونی تا سر فرصت با بقیه ی فایلهاشون برات بزنن !!!
milad
سلام دوست عزيز
اول بفرمائيد 70 در چند؟ 100*70 يا 50*70 يا ... مدل دوربينتون رو هم بفرمائيد بهتره.
در كل امكان چاپ كه هست اما اگه رزولوشن عكس پايين باشه چاپ در اون سايز شايد چندان دلچسب نباشه.
خوندن اين مقاله هم مناسبه
عکاسی | مقالات | تعیین اندازه مناسب برای چاپ تصاویر دیجیتال | مقالات
کسی هست که در مورد جوهرهای مخصوص برای چاپ عکس سیاه و سفید اطلاعاتی داشته باشه؟
ج.ابراهیمی
یقینا جوهر افشان منظور شما است.
در حال حاضر بهترین انتخاب پرینتر های Fine Art شرکت اپسون و کانن است.
و جوهر های Epson UltraChrome K3 Ink Technology از شرکت اپسون است
Epson UltraChrome K3 Ink Technology - Epson America, Inc.
http://www.epson.com/cgi-bin/Store/L...meHiGloss2.jsp
بهترین دینامیک رنج موجود و کیفیت خاکستری عالی متاسفانه فقط قدری گران است ( هم جوهر ها و هم پرینتر ها )
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
ممنونم کاوه خان،
بله، منظورم پرینترهای جوهر افشان هست.
جوهرهای k۳ جوهرهای رنگی هستند که البته میشه باهاشون عکسهای سیاه سفید و با کیفیت بالا هم تهیه کرد اما همونطوری که گفتید قیمت بسیار بالایی دارند.
منظور من جوهرهای هست که علاوه بر کیفیت بالا، قیمت مناسبی هم دارند و صرفاً برای عکاسی سیاه و سفید استفاده میشن.
چیزی شبیه به این:
Black and White Ink Products - Inksupply.com
ظاهراً برخی پرینترهای حرفی، مود پرینت سیاه و سفید رو دارند. نمیدونم استفاده از این جوهرها فقط در صورت داشتن چنین مودی هست یا با پرینتر P۵۰ من هم میشه پرینت سیاه و سفید گرفت (با جوهرهای مخصوص سیاه و سفید)
با خود شرکت سازنده هم صحبت کردم اما جواب درست و حسابی نگرفتم.
ج.ابراهیمی