نردبان این جهان ما و منی است/عاقبت این نردبان افتادنیست/لاجرم هرکس که بالاتر نشست/استخوانش سخت تر خواهد شکست/
علی فلاحی نژاد
سلام به همه دوستان
یه سوال دارم که هرچی گشتم نتونستم جواب درستی براش پیدا کنم برای همین گفتم از راهنمایی اساتید کمک بگیرم
راستش من خیلی وقته (بیشتر از 10 سال) هرچی عکس گرفتم فقط داخل کامپیتره و هیچ کدومشون رو چاپ نکردم
تازه تصمیم گرفتم که اکثرشون رو چاپ کنم و حتما هم میخواستم کیفیتش عالی باشه (مثل چاپ خود عکاسی ها که روی کاغذ مخصوص عکاسی هم هست)
چند وقت پیش هم رفتم پیش یه عکاسی ، برام دستگاش جلب توجه کرده بود ، که عین همین پرینتر های خونگی می موند (از لحاظ ابعادش) ولی کیفیت واقعا حرف نداشت ، سرعتش هم خیلی خوب بود ولی فقط نفهمیدم چی بود!
حالا میخواستم نظر دوستان رو بدونم که چه دستگاهی بگیرم که هم کیفیتش عالی باشه و هم هزینه مواد مصرفیش پایین باشه و حتما هم روی کاغذ عکاسی بتونه چاپ کنه ؟
و اینکه این دستگاه ها همون پرینتر جوهر افشانن یا اینکه فرق می کنن ؟
اگر سوالم رو جای خوبی مطرح نکردم شرمنده ، چون تاپیک جدیدی ندیدم که در این خصوص باشه و به نظرم رسید شاید اینجا که در مورد چاپ هست نه پرینت جای مناسبی باشه
سلام دوست عزيز
به فروم عكاسي خوش اومديد
اگه كار زيادي براي چاپ نداريد خريد پرينتر مقرون به صرفه نخواهد بود.
پيشنهاد من اينه مدتي عكسهاتون رو بديد لابراتوار براتون چاپ كنند و بعدش ببينيد آيا واقعاً نياز به پرينتر داريد يا نه.
مسائلي مثل مواد مصرفي، جوهر ، كاغذ عكس و ... رو هم در صورت خريد پرينتر در نظر داشته باشيد.
اين تاپيك رو هم بخونيد بد نيست.
راهنمای خرید و رفع اشکال پرینترهای جوهرافشان
سلام به همه دوستان
یه سوال دارم که هرچی گشتم نتونستم جواب درستی براش پیدا کنم برای همین گفتم از راهنمایی اساتید کمک بگیرم
راستش من خیلی وقته (بیشتر از 10 سال) هرچی عکس گرفتم فقط داخل کامپیتره و هیچ کدومشون رو چاپ نکردم
تازه تصمیم گرفتم که اکثرشون رو چاپ کنم و حتما هم میخواستم کیفیتش عالی باشه (مثل چاپ خود عکاسی ها که روی کاغذ مخصوص عکاسی هم هست)
چند وقت پیش هم رفتم پیش یه عکاسی ، برام دستگاش جلب توجه کرده بود ، که عین همین پرینتر های خونگی می موند (از لحاظ ابعادش) ولی کیفیت واقعا حرف نداشت ، سرعتش هم خیلی خوب بود ولی فقط نفهمیدم چی بود!
حالا میخواستم نظر دوستان رو بدونم که چه دستگاهی بگیرم که هم کیفیتش عالی باشه و هم هزینه مواد مصرفیش پایین باشه و حتما هم روی کاغذ عکاسی بتونه چاپ کنه ؟
و اینکه این دستگاه ها همون پرینتر جوهر افشانن یا اینکه فرق می کنن ؟
اگر سوالم رو جای خوبی مطرح نکردم شرمنده ، چون تاپیک جدیدی ندیدم که در این خصوص باشه و به نظرم رسید شاید اینجا که در مورد چاپ هست نه پرینت جای مناسبی باشه
دوست عزیز چاپ پرینتر و چاپ لابراتوار نمیتونه یکسان باشه .
درنظرداشته باشید که چاپ پرینتر دارای معایب زیادی هست .
1- باصرفه نبودن قیمت چاپ
2- ماندگاری عکسهای چاپ شده
3- سرعت چاپ پایین
4- کیفیت پایینتر چاپ
5- تنظیمات لازم برای چاپ هرعکس
6- استهلاک دستگاه
باتوجه به این موارد چاپ عکس درلابراتوار میتونه خیلی بهتر از چاپ پرینتر باشه .
وقت و هزینه خودتون رو بیخودی مصرف نکنید .
چاپ پرینتر میتونه برای مواقعی باشه که شما نیاز به چاپ عکس با تعداد محدود و برای زمان کوتاه داشته باشید .
Nikon D600
به توضیحات خوب دوستمون میلاد، اضافه کنم که اگر بر روی عکسی که با پرینتر چاپ کرده اید، دست خیس بکشید، همه ی رنگها مثل آبرنگ در هم میدوند !
باید لای زرورق نگهداریشون کنید
یک زمانی است که عکسی گرفته اید و تمایل به چاپ آن دارید و بنا به هزار و یک دلیل نمیخواهید و یا نمیتوانید آنرا به لابراتوار بدهید تا به روئیت آنها هم برسد، میتوانید از این چاپ های خصوصی بگیرید، در غیر اینصورت چاپ توسط لابراتوار از همه لحاظ، برتری دارد.
برای کاغذ نا مرغوب چنین اتفاقی میافتد بنده چنین مشکلی را تابحال تجربه نکرده ام.به توضیحات خوب دوستمون میلاد، اضافه کنم که اگر بر روی عکسی که با پرینتر چاپ کرده اید، دست خیس بکشید، همه ی رنگها مثل آبرنگ در هم میدوند !
نوع کاغذ نوع کارتریج و نوع حرارت هیتر پرینتر و نوع سرعت چاپ و کیفیت چاپ و همه و همه میتونه درکیفیت چاپ پرینتر تاثیر بذاره .
ولی بعد از چاپ حدود یک ده تا بیست دقیقه بهتره برروی کاغذ دست نزنید چون خیلی زود کثیف میشه مخصوصا چاپ دراندازه A4 .
Nikon D600
دوستان بهترین لابراتوار در تهران و یا شیراز رو معرفی کنید لطفا ؟
و اینکه به نظرتون چاپ رو چه کاغذی مناسب تر هست ؟ برای کار آتلیه
بنده با پرینتر کانن و کاغذ اصل کانن این تست را انجام دادم و این اتفاق افتاد.اما یادم هست که کاغذ های ضد آب هم تو بازار موجود بود که برای تبلیغات یک عکس رو روی کاغذ یاد شده چاپ کرده بودند و در یک لیوان آب قرار داده بودند.
امسال در نمایشاه عکاسی در تهران نمایندگی اپسون ادعا می کرد که چاپ های پرینترهای اپسون دیگر این مشکل را نخواهند داشت!
اسدالله مداح
در كل اگر عكسي در خور صرف هزينه و زمان و ابعاد بزرگ ثبت كرديد قطعا به چاپ لابراتواري فكر كنيد نه پرينت.چون تركيب رنگي CMYK واقعي با خصوصيات و كيفيت مرغوب را فقط در چاپ جستجو كنيد.مخصوصا عكسهايي كه قرار است در نمايشگاه قرار دهيد .چون همه هنر عكاس در ثبت و پست پراسسينگ و همه اين مواردي كه در فروم بحث ميشود يك طرف و چاپ عكس روي دوم اين سكه است.