ا سلام
من پرینتر primax6540 canon دارم . متسفانه مدت نه ماه ازش استفاده نکردم و کارتریج چیبی داشت . الان دیگر پرینت نمیگیرد و کاغذ خالی را دوباره می فرستد . برای حل این مشکل چه کار باید انجام بدهم؟
ممنون
ا سلام
من پرینتر primax6540 canon دارم . متسفانه مدت نه ماه ازش استفاده نکردم و کارتریج چیبی داشت . الان دیگر پرینت نمیگیرد و کاغذ خالی را دوباره می فرستد . برای حل این مشکل چه کار باید انجام بدهم؟
ممنون
ممنون که هیچکی کمکی نکرد
خودم فهمیدم!!!!!!!
باید ریست بشه با برنامه.برنامشم سرچ کنید میاد راحت.
در پرینترهای EPSON وقتی تعداد مشخصی پرینت گرفته شود آی سی مربوط به کنتور پرشده و پرینتر را کاملا از کار می اندازد در این مواقع هر دو چراغ چاپگر روشن میشود و عملا پرینتر هیچگونه کارایی ندارد. این محصول ، نرم افزاری میباشد که قادر است آی سی کنتور کلیه مدل های اپسون که در این مطلب لیست شده را صفر کرده و پرینتر را بلافاصله راه اندازی نماید.
نوشتم اگه کسی مشکلی مشابه داشت برطرف کنه.
مرسیــــــــــــــــــــ
همه چیز عالیه.
ارادتمند-علی حمزه
دوستام من میخوام یه پرینتر جوهرافشان بگیرم ، چند تا سوال داشتم خواهش میکنم زود جواب بدید چون پرینتر تو حراج هستش و تا ساعت 24 امشب وقت دارم.
این پرینتر Canon Pixma MP230 آیا برای مصارف خانگی خوب هستش؟ (بعضی وقت ها چاپ عکس رنگی،ولی خیلی وقت ها سیاه و سفید چاپ و کپی میزنم.ایا برای من مناسب هستش؟)
کارتریج-ش راحت پیدا میشه ؟ (این (PG-510 (Black) CL-511 (Colour)
اگه استفاده نکنم و جوهرش خشک بشه با تعویض کاتریج مشکل حل میشه؟
کلآ ایراد اصلی این چابگر (Canon Pixma MP230) چی هستش ؟
این پرینتر HP Deskjet D2050 چگونه است ؟ از کنون بهتره؟
خواهش میکنم سریع جواب بدید
دوستان منتظر جواب هستم هااا ....
حداقا به این سوالم جواب بدید : اگه استفاده نکنم و جوهرش (جوهر داخل هد) خشک بشه با تعویض کاتریج مشکل حل میشه؟
لطفا.....
** دوستان مشکلم حل شد واقعا به خاطر پاسخ خوبتون ممنونم
ویرایش توسط hamed.baheri : Tuesday 14 May 2013 در ساعت 22:26 دلیل: مشکلم حل شد
سلام دوستان من پرینتر canon4940دارم تانک هم گذاشتم کنارش چند تا سوال دارم:
1-چه جوهری مناسب این پرینتره؟
2-چرا رو برگه گلاسه رد می اندازه یعنی مپثل ریل قطار دون دون کاغذ سراخ های ریز می کنه؟
3-باید در پوش های تانک همیشه بسته باشه(ورودی هوا و ورودی جوهر)؟
ممنون از همه
نه اینجوری نیست من 4940 کنن دارم هم کارتریج قابل شارژ داره هم تانک هم میشه کارتریج براش تهیه کرد خیلی هم کیفیتش از اپسون بهتره چون قبلش من اپسون p50داشتم اصلا راضی نبودم فقط اگه کنن رو تانکی کنی کمی دردسر داره که همش در منزل قابل حله مخلص شما محمد حسینی
[QUOTE=malavan2000;345827]سلام دوستان من پرینتر canon4940دارم تانک هم گذاشتم کنارش چند تا سوال دارم:
1-چه جوهری مناسب این پرینتره؟
2-چرا رو برگه گلاسه رد می اندازه یعنی مپثل ریل قطار دون دون کاغذ سراخ های ریز می کنه؟
3-باید در پوش های تانک همیشه بسته باشه(ورودی هوا و ورودی جوهر)؟
ممنون از همه[فقط یکی ج بده در ضمن این پرینتر مناسب پرینت عکس عکاسی هست یا نه؟/QUOTE]