سلام..ببخشید لطفا درمورد این پست بیشتر توضیح بدهید.سوال پرسیدید یا اطلاع رسانی کردید؟
سلام..ببخشید لطفا درمورد این پست بیشتر توضیح بدهید.سوال پرسیدید یا اطلاع رسانی کردید؟
ج.ابراهیمی
سلام
من میخام یه پرینتر رنگی بخرم برای مصرف روزانه تا 50 تا برگ پرینت رنگی و سیاه سفید و میخوام که کیفیت چاپ عکسش خوب باشه در حدکارت پستال و بشه روی پاکت پستی هم پرینت سیاه سفید گرفت. تا رینج 200-300 تومن میشه پرینترهای مخزن دار خرید؟ شما چه پرینتری را توی این قیمت پیشنهاد می کنید؟
ممنون میشم راهنمای کنید
سلام
منم میخام یه پریر بخرم . نمیدونم توی قیمتهای پایین تا حدود 200 -400تون پرینتر مخزن دار رنگی پیدامیشه یا نه؟
من پرینتر را برای مصرف روزانه تا 50 تا پرینت رنگی و سیاه سفید میخوام که کیفیت چاپ عکسش خوب باشه در حدکارت پستال و بشه روی پاکت پستی هم پرینت سیاه سفید گرفت. تا این رینج قیمت چه مارک خوبی مییشه خرید؟
ممنون میشم راهنمای کنید
سلام دوستان تفاوت کانن7240 و4840 چیه
دوست عزيز با اين قيمتي كه شما مي گين بايد برين سراغ كنون
اگر بوجتون مي رسه پيشنهادم p50 يا t50 هستش
دوستان يه سوال داشتم
يكي از دوستان پرينتر pro 9000 داره كه سيني واسه چاپ 12 سي دي داره
آيا برنامه خاصي هستش كه بشه ليبل ها رو به صورت منظم بچينه يا حتما بايد از طريق فتوشاپ اين كار رو كرد
سلام
قصد خريد پرينتر براي مصرف خانگي رو دارم قبلا يه كنون داشتم كه خيلي اذيتم كرد . كارتريجهاش گرون بود و زود هم تموم ميشد و وقتي هم كه مخزن نصب كردم به مخزن و جوهر هاي متفرقه هم حساسيت نشون نداد و .... .بالاخره هم خراب شد و توي همون تعمير گاه موند.
حالا طبق راهنمائي هاي كه در چند صفحه قبلي بود و با ريووهائي كه ديدم ، بين مدل كنون IP7240 , اپسون تي 50 و پي 50 مردد هستم . قيمت كنون خيلي كمتر از دو پرينتر اپسون هست و امكانات خوبي هم داره مثل 9600 DPI , و واي فاي . اما ميترسم كه دوباره مشكل كارتريج و مخزن داشته باشه . اپسون با توجه به اينكه دي پي آي كمتري داره اما قيمت تقريبا دو برابر كنونه .
از دوستاني كه در زمينه اطلاعات بيشتري دارند تقاضا دارم منو راهنمائي كنن كه چرا اپسون با امكانات كمتري كه داره اما قيمتش دوبرابره ؟ آيا اين فقط بخاطر ساپورت بهتر از مخزن هست ؟ يا اينكه كلا كيفيت چاپ اپسون بالاتر از كنونه ؟ بنظر م اين همه اختلاف قيمت نميتونه بي دليل باشه . ممنون
حسین بابایی
دوست عزیز p50 بگیر پشیمون نمیشی
4 ساله این پرینترو دارم کارتریج قابل شارژ روش نصب کردم چند مارک جوهر عوض کردم اصلا افت کیفیت نداشته و مشکلی براش پیش نیومده
عکسای چاپ گلاسش رو هر کسی تحسین میکنه
فقط یه مشکل توش دیدم اونم اینه که وقتی تیراژ میره بالا گاهی اخطار جوهر میده در حالی که کارتریج پره که با بیرون آوردن یه بار کارتریج و خاموش و روشن کردن مشکل حل میشه
و البته من این مشکل رو خیلی بزرگ نمیبینم
تا شما فاکتورای انتخابت چی باشه