کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام دوست عزیز ممنون از راهنمایی تون
این مدل های کانن که گفتید را در سایت های فروش ندیدم شاید قدیمی هست مدل ip4500 ,ip3500 رو دیدم ،ip4500 خوبه؟.پس به کانن هم میشه تانکر جوهر نصب کرد ! من پیش از این به فکر خرید r290 بودم ولی اینجا مثل اینکه خیلی ها باهاش مشکل دارن مخصوصا وقتی که به تانکر وصل می کنند .
آیا کانن هم بعد از وصل کردن تانکر دردسرساز میشه ؟ در ضمن من میخوام کاور dvd فیلم بزنم که اندازه اش میدونی که حدود یه آ4 هست ،یعنی میشه 5-6 هزار تا رنگی چاپ کرد ؟ واقعا مفت در میاد . از چه کاغذی باید استفاده کرد ؟ آیا در حالت تکست فوتو باسد پرینت کرد.؟ جوهر های تانکری برا کانن چه مارکی خوبه ؟ اگه میشه دقیق راهنمایی کنید چون به استناد این حرفا می خوام برم بخرم . هون طور که گفتم یه چیزی میخوام که برام هر برگ کاور رنگی زیر 50 تومان در بیاد حدودا روزی هم 100 تا می خوام بزنم.فقط خواهشا مثل r290 نباشه که اگه تانکر وصل کنی بدقلقی کنه .
متشکرم
پرینتر سه کاره ای که روش تانک نصب بشه چیزی هست ؟
این فروم ارزونی مدیرش که عقده های مدیریتیش رو بتونه خالی کنه
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بحث غیر قابل شارژ بودن و ... در مورد رنج خاصی از قیمت هست یا کلاً پرینترهای A3 موجود در بازار ایران (بدون در نظر گرفتن قیمت) این مورد را دارند؟
از این جهت در پی A3 هستم که برای ساخت ماکت کارهای چاپی بزرگتر از A4 مجبور به چسبکاری و ... نباشم (ترجیحاً نمونه شکیلتری را مشتری ببیند)!
اگر در رنج قیمت نهایتاً تا 600 تومان پرینتر مناسبی یافت نشه (کم دردسر و کم خرج) ناگزیر میرم سراغ A4
واما یک سوال: در حدود قیمت گفته شده پرینتر A4 لیزری میشه تهیه کرد یا نه؟ اگر می شه وضعیت شارژ و... اون چگونه خواهد بود؟
از پرحفی و پرسؤالی عذر میخوام و ممنون از توجه شما
.
والله پرینتر تا آن قیمت و با کیفیت یقینا هست اما اینکه شارژر شود و اینکه خروجی ارزان باشد قدری جای شک دارد.یک پرینتر 100 تومانی اگر خراب شد اشکالی ندارد اما 600 تا 700 تومانی اگر خراب شود نیاز به گارانتی هست که با نصب مخزن ( که اگر پیدا شود و با کیفیت باشد ) دیگر گارانتی معنایی ندارد.شخصا نظرم بر این است که ارزش ریسک ندارد.
در قطع آ4 هم که پیشتر بسیار بحث شده است و توضیحات داده شده با همین قیمت 100 تا 200 می شود پرینتر های کانن و اپسون خوبی خرید که مخزن هم متصل شود.
در مورد آ4 لیزی و رنگی انتخاب فراوان نیست اما انتخاب های خوبی هست ( سامسونگ و اچ پی ) دارای 4 کارتریج هستند و هر کدام بین 40 تا 50 تومان شارژ می شوند و 60 تا 70 تومان هم قیمت کارتریج نو است.
با هرکدام متوسط بین 800 تا 1000 برگ می توان چاپ کرد.
کیفیت آنها متوسط است و از جوهر افشان ها یقینا بسیار بسیار پایین تر است و اصولا برای عکس مناسب نیست بیشتر برای متن و عکس های ساده مناسب است.
کاوه قبادیExposure.ir
با سلام
کنون مدل 3300 4500 3500 احتیاجی به باک ندارن و براحتی می شه ای سی کنتور رو از کار انداخت
جای ریسک بالایی هم نداره 3300 باید حدود 50 باشه و با 4 تا جوهر 200 میلی می شه تقریبا 80 تومان اگه نتونستید کنتر رو از کار بندازید حتما با من تماس بگیرید
کار ساده ای می باشد من 3300 خودم رو از پارسال شارژ می کنم و باهاش پک دی وی دی با کارهای مثل این انجام می دم
اقای قبدی هیچ راهی برای تمیز کردن هد نیست؟ ایا با چند با هر کیکین هد از بین نمیرود .
اول اینکه امیدوارم منظور شما بنده نباشم!
دوم اینکه پاسخ نگرفتن شما یک دلیل بسیار ساده دارد!
شما اظهار نظرهای بسیار کارشناسانه ای!!!! می کنید و به نظرم توصیه بنده و امثال بنده برای شما ضروری نیست و اطلاعات خودتان می تواند چراغ! راهتان باشد.
بنده وقتی که مخاطبم به یک اندیشه و یا دیدگاه رسیده است ( درست و یا غلط کاری ندارم ) دیگر سعی در بازگرداندن اندیشه و افکار ایشان را ندارم.رسم جامعه دموکراسی این است متاسفانه چون در طول روز با دموکراسی آشنا نمی شوید این موضوع برایتان ناخوشایند جلوه می کند.
دوم اینکه فکر کنم پاسخ سوال شما در این تاپیک وجود دارد.هزاران سوال مشابه شما که به نتیجه رسیده.به کسی اچ پی جوهر افشان را توصیه نمی کنم اما اپسون مزخرف و کانن انتخاب های خوبی هستند.
در لیزی هم غیر از اچ پی توصیه نمی کنم.
کاوه قبادیExposure.ir
جناب قبادی با تشکر از جوابتون و توصیه هاتون
اما من یک سئوال داشتم.
چرا نظر شما در مورد جوهر افشانهای HP این گونه است؟به کسی اچ پی جوهر افشان را توصیه نمی کنم
من خیلی سال هست که با جوهر افشان های HP کار میکنم. A3 A4 ,professional و پرینتر های معمولی HP .
می خواستم بدونم شما چرا جوهر افشانهای HP رو پیشنهاد نمیکنید.