صفحه 21 از 33 نخستنخست ... 11 17 18 19 20 21 22 23 24 25 31 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 201 تا 210 , از مجموع 329
Like Tree354تشکر

موضوع: Canon Powershot SX20 IS

كاربر همراه delagah آواتار ها
    تشکر کرده
    568

پیش فرض پاسخ: Canon Powershot SX20 IS

نقل قول نوشته اصلی توسط milad_iut نمایش پست ها
    یه نکته رو باید توجه داشته باشید
    آیا خرید فلاش بالای 120تومن برای دوربین390تومنی ارزش داره؟آیا کسی اینکار رو میکنه؟
    پس در مورد اینکه این یکی از ویژگی های خوبه باید با کمی دودلی صحبت کرد.
    به نظر من بیشتر جنبه تبلیغاتی داره.
    به هیچ وجه ، من صد در صد با شما مخالفم
    من هم اوائل اینگونه فکر میکردم، ولی اکنون، کاملا عقیده متفاوتی دارم و فکر می کنم نه تنها جنبه تبلیغاتی نداره بلکه صد در صد ضروری است( برای محیط های بسته و برای دوربینی با این سایز سنسور)

البته این بستگی به یوزر داره که چه کیفیتی میخواد، ولی برای من که کیفیت عکس دوربین هایی با این سایز سنسور در محیط های بسته اصلا راضی کننده نیست.

عقیده شخصی من اینه که این امکان، وِیژگی بسیار مفید و ارزشمندیه ، و صد در صد ارزشش رو داره که این هزینه واسه خرید فلاش بشه.
    M. Ali Farajian، shenasi، maxel134 و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا CANON INC آواتار ها
    تشکر کرده
    21

دوست خوب...
    كسي كه 400 ميده دوربين برداره و بالاي 200 تومن براي فلاش ميده كه البته باز هم به پاي بدترين اس ال آر هاي 400 تومني نمي رسه .پس خريدي كاملا غير نقعول است حتي با فلش هم نمي شود كيفيت فراي آنچكه با فلاش خود مي دهد ،‌بدهد.. چه به رسد به فلاش هايي با قيمت نجومي
    milad_iut تشکر می‌کند.

كاربر همراه shenasi آواتار ها
    تشکر کرده
    3783

باسلام
    البته این شکلی به قضیه نگاه کردن به نظر من صحیح نیست درست است که یک dslr در همه شرایط خروجی به مراتب بهتری نسبت به یک لایک دارد اما استفاده از آن سختی ها و هزینه های خاص خودش را دارد و به همین دلیل بسیار کسانی هستند که با علم به اینکه کیفیت پایینتری نصیبشان میشود ولی باز یک لایک میخرند .
    حال این افراد اگر بخواهند کیفیت خروجیشان را بهتر کنند مخصوصا ( با توجه به ضعف این دوربینها و نویز بسیار زیادشان در نور کم ) پس گزینه فلش خارجی میتواند خیلی کارساز باشد و کیفیت را تا حد مطلوبی بالا ببرد .
    موفق باشید
    delagah، M. Ali Farajian، maxel134 و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    محسن شناسی آذری
    About Me
    هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود ....
    D90

تشکر کرده
    568

نقل قول نوشته اصلی توسط CANON INC نمایش پست ها
    دوست خوب...
    كسي كه 400 ميده دوربين برداره و بالاي 200 تومن براي فلاش ميده كه البته باز هم به پاي بدترين اس ال آر هاي 400 تومني نمي رسه .پس خريدي كاملا غير نقعول است حتي با فلش هم نمي شود كيفيت فراي آنچكه با فلاش خود مي دهد ،‌بدهد.. چه به رسد به فلاش هايي با قيمت نجومي
    نگفتم قراره با SX20 کیفیت SLR رو به ثبت رسوند.

در مورد خرید من مثل شما نگاه نمی کنم.

من اگه به شخصه به لحاظ مالی مشکلی نداشته باشم، این نیاز رو احساس می کنم که همزمان یک فول فریم، یک SLR کراپدار، و یک لایک یا کامپکت داشته باشم. چون یکجاهایی احساس می کنم استفاده کامپکت دارای مزیته، یه جاهایی اس ال آر لایک، یک جاهایی کراپدار اس ال آر و یک جاهایی فول فریم.

اما از اینها گذشته، یک اس ایکس 20، 400 تومانی و یک فلاش 100 تومانی (حالا 20 تومان بالا پائین) که 20 برابر زوم داره فیلمبرداری اچ دی داره و سبک و کوچک و جمع و جور تر از یک اس ال آر تر هست رو خصوصا برای یک کاربر خانگی نمی تونید با یک اس ال آر مقایسه کنید. چند لنز برای داشتن اون دامنه فاصله کانونی به همراه یک لنز ماکرو و کلی وزن و ابعاد سنگین تر اصلا قابل مقایسه نیست.( هم ابعاد و وزن و راحتی استفاده و هم قیمت).

به لحاظ راحتی استفاده و امکانات یک اس ال آر لایک نسبت به اس ال آر دارای مزیته و شما با یک فلاش خارجی( حتی یک مدل ارزون 100-150 تومانیش) می تونید بسیاری از مشکلات این دوربین ها در فضای بسته رو حل کنید.

من خودم دی 90 دارم و برادرم هم اس ایکس 20، و مزیت و معایب این دو رو می دونم و اتفاقا بعد از کار با این دو همزمان به این نتیجه رسیدم که این کفشک فلاش TTL چه امکان سودمندیست. کسی مثل برادر من هیچ موقع به کیفیت اس ال آر نیازی نداره و اصلا قصد و نیاز اون از عکاسی چیزی نیست که بخواد دنبال اس ال آر باشه، ولی تفاوت کیفیت خروجی دوربین در محیط بسته و بیرون براش مشهوده و البته تفاوت کیفیت با فلاش و بدون فلاش ( یا فلاش سرخود) .
    barca007، M. Ali Farajian، nejatinezhad و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا CANON INC آواتار ها
    تشکر کرده
    21

ممنون از توضيحت
    اما باز هم خريد عاقلانه اي نيست.. شما مي گوييد: داشتن اس ال ار هزينه هاي زيادي دارد درست است.. اما دوربيني كه ما براي ارزان بودنش اون رو مي خريم ديگر عاقلانه نيست 30 تا 40 درصد هزينه كل دوربين رو لوازم جانبي بخريم چرا كه خريد لايك تقريبا به خاطر عدم تامين هزينه يك entry level در اون حد است.. بنابراين ما داريم تقريبا همان هزينهرا براي يك entry level مي كنيم و اين باز هم عاقلانه نيست چرا كه انسان هميشه به دنبال كمال(آپ گريد) است پس در آن هنگام مي بينم هزينه اي در حد يك اس ال آر كرديم اما هنوز از آنچكه مي خواهيم داشته باشيم بسيار دوريم
    اما كفشك خودش يك مزيت بزرگ هم محسوب مي شود.
    SHOK53 تشکر می‌کند.

كاربر بسیار فعال Madjidm آواتار ها
    تشکر کرده
    7162

سلام دوستان
    حالا که صحبت از فلاش شد چه فلاشی رو مناسب سری sx معرفی مینین
    البته من sx1is دارم و از عکاسی با اون واقعا لذت میبرم ولی تجربه فلاش ttl ندارم
    ممنون
    SHOK53 تشکر می‌کند.
    گزینه تشکر برای عکس خوب است نه عکاس آشنا!
    در باره من،

سلف پرتره ،
    گالری.

كاربر جديد maxel134 آواتار ها
    تشکر کرده
    119

نقل قول نوشته اصلی توسط madjidm نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ممنون
    فکر کنم canon 270ex برای اینکار کفایت کنه. البته من خودم تجربه ای ندارم. دوستان با تجربه بهتر می توانند راهنمایی کنند

http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=9006
    delagah، M. Ali Farajian و Madjidm تشکر می‌کنند.
    Canon SX20 Is, و پلاریزه تقلبی UV / Tripod FT-330G/ VANGUARD/

تشکر کرده
    568

نقل قول نوشته اصلی توسط CANON INC نمایش پست ها
    ممنون از توضيحت
    اما باز هم خريد عاقلانه اي نيست.. شما مي گوييد: داشتن اس ال ار هزينه هاي زيادي دارد درست است.. اما دوربيني كه ما براي ارزان بودنش اون رو مي خريم ديگر عاقلانه نيست 30 تا 40 درصد هزينه كل دوربين رو لوازم جانبي بخريم چرا كه خريد لايك تقريبا به خاطر عدم تامين هزينه يك entry level در اون حد است.. بنابراين ما داريم تقريبا همان هزينهرا براي يك entry level مي كنيم و اين باز هم عاقلانه نيست چرا كه انسان هميشه به دنبال كمال(آپ گريد) است پس در آن هنگام مي بينم هزينه اي در حد يك اس ال آر كرديم اما هنوز از آنچكه مي خواهيم داشته باشيم بسيار دوريم
    اما كفشك خودش يك مزيت بزرگ هم محسوب مي شود.

من که خودم مزیت اول لایک به اس ال آر رو نه قیمتش بلکه سبکتر کوچکتر و خلاصه استفاده راحتتر اون میدونم ، اما قیمت هم یک فاکتور دیگه هست.

در پست قبلیم هم گفتم ، شما اگه بخواهید تمام امکانات یک لایک رو روی اس ال آر داشته باشید، نه به لحاظ وزن و ابعاد و حمل و نقل و نه به لحاظ قیمت نمی تونید این دو رو با هم مقایسه کنید. شاید اگه بخوایم امکانات یک لایک رو روی اس ال آر داشته باشیم در ارزون ترین و سبک ترین حالت مثل این میمونه که مثل یک 18-270 تامرون ( که معادل 28-405 35 میلی متری هست و هنوز در مقابل مثلا اس ایکس 20 رنج کمتری داره) رو روی یک دی 5000 و یا 500 دی ببندیم.یک لنز ماکرو هم به صورت جدا باید داشته باشیم. تازه امکان ماکرو در فواصل کانونی مختلف لنز سوپر زوم لایک رو هم نداریم.

خوب حالا شما قیمت این دو مورد
    وزن این دو مورد
    ابعاد این دو مورد
    حمل و نقل و استفاده رو در این دو مورد
    و در نهایت قیمت این دو مورد رو

برای ( شاید مهمتر از همه) یک کاربر خانگی مقایسه کنید.
    چرا که اگه من کاربری باشم که قصد دارم به طور جدی تری به عکاسی نگاه کنم و فقط بخوام یکی از این دو مورد رو داشته باشم، مورد اس ال آر رو با همه مسائلی که مطرح شد ترجیح بدم، اما برای یک کاربر خانگی که تمایل داره همیشه در کوتاهترین زمان و به راحتترین شکل از دوربینش استفاده کنه مسلما لایک با یک فلاش خارجی خیلی سهل الاستفاده تره.

اما خیلی وقتها اصلا قرار نیست که اس ال آر و لایک جای هم دیگرو بگیرند ، یعنی می تونند هر دو در کنار هم مورد استفاده یک کاربر قرار بگیرند.
    M. Ali Farajian و maxel134 تشکر می‌کنند.

تشکر کرده
    568

نقل قول نوشته اصلی توسط madjidm نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ممنون
    من فکر می کنم اگه شما قصد داری در آینده به جرگه اس ال آر داران بپیوندید، می تونید برید سراغ فلاشهای گرونتر از خود برند کنون مثل 430 فکر کنم 270-280 قیمتشه، اما اگه نه که از برندهای دیگر مثل NISIIN و Vivitar و یا همین مدل ارزونتر کنون 270ex ، از حدود 100 تومان به بالا می تونید برای تهیه فلاشتون اقدام کنید.

البته نقطه ضعف 270 عدم چرخش در جهات مختلف هست.

به هر حال فکر میکنم برای انتخاب فلاش ، بهتره به بخش فلاش فوروم مراجعه کنید. و از نظر دوستان در اونجا استفاده کنید. پیشنهاد می کنم قبل از خرید با کسی که تجربه کار با فلاش خارجی رو داره ، استفاده از فلاش خارجی رو امتحان کنید که تفاوت ها رو مشاهده کنید تا بتونید تصمیم بگیرید که به همچین چیزی نیاز دارید یا خیر.
    M. Ali Farajian و Madjidm تشکر می‌کنند.

كاربر همراه shenasi آواتار ها
    تشکر کرده
    3783

باسلام
    با تشکر از همه دوستان
    با این تفاصیل که دوست عزیزمون canon inc فرمودند هر کسی که لایک دارد دو راه بیشتر ندارد اگر میخواهد با همین لایک عکاسی کند نباید فلاش بخرد و اگر حتما خواست فلاش بخرد بایستی حتما دوربینش را هم با یک slr عوض کند که به یکباره همه چیز عالی بشود .
    البته این کمال گرایی انسان خوب است پس به نظر من اگر خواستید فلاش بخرید کلا بروید یک فول فریم بگیرید که دیگر چیزی کم نداشته باشیم
    دوست گرامی شما 9 میلیون و دیگری شاید 550 هزار برای خرید یک ست کامل دوربین و تجهیزات ان هزینه میخواهید بکنید این بحث شما کمی عادلانه نیست پس آنهایی که یک عمر میخواهند با لایک عکاسی کنند و اصلا نیازی هم به slr ندارند نباید در نور کم با کیفیت بیشتری عکاسی کنند ؟شما هیچگاه با 550 نمیتوانید یک slr و اونهمه لنز و فلاش و ... را تهیه کنید ....
    به مجید عزیز هم پیشنهاد میکنم اگر میخواهد فلاش بخرد دوربینش را بفروشد و یک d3x بخرد :biggrin:
    از همه دوستان خوب هم فرومی ممنونم و امیدوارم کسی از دست من ازرده نشود این یک گپ دوستانه است .
    موفق باشید
    M. Ali Farajian، Madjidm و maxel134 تشکر می‌کنند.
    محسن شناسی آذری
    About Me
    هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود ....
    D90

صفحه 21 از 33 نخستنخست ... 11 17 18 19 20 21 22 23 24 25 31 ... آخرینآخرین