من توی فیلم برداری متوجه این پیکسل ها شدم که واقعا چشم آدمو در میاورد به رنگ قرمز هم بود. بعد حساس شدم و به عکس هام نگاه کردم دیدم همه اون پیکسل ها رو دارن و ...
راستش همون طور که دوست عزیزمون گفتن جاشون ثابت هست. ولی یک راه دیگه هم هستش که مطمئن تر هست به نظرم.
1. اول درپوش لنز رو بزارید و یک عکس بگیرید.
2. عکس رو بریزید رو کامپیوتر
3. بوسیله برنامه Dead Pixel Test عکس رو باز کنید و بعد دکمه تست رو بزنید.
بعد از چند ثانیه برنامه پیکسل های سوخته یا پیکسل های داغ رو براتون لیست می کنه همراه با مختصات نقطه ها.
دقت کنید که Hot Pixel ها معمولا به ایزوی بالا و exposure time بستگی داره ولی پیکسل های مرده یا سوخته برای همیشه موندگار هستن.
لینک دانلود:
http://up.iranblog.com/Files/356e5910e8e14fac9dc1.zip
ویرایش توسط mpourata : Tuesday 18 May 2010 در ساعت 00:33 دلیل: لینک برنامه یادم رفته بود
راستش در مورد کیفیت زیاد نه. میدونید بنظرم حتی شاید نویز sd980 کمتر از sx20 هست. منظورم بیشتر به تنظیمات دوربین بود.عکس توی شب با sx20 فک کنم نویزش بیشتر از اونه. البته برای بررسی دقیق باید یک چند تا عکس یکسان با دو دوربین گرفت. راستی من شنیدم که مود سوپر فاین با زدن chdk روی این دوربین دوباره برمیگرده. نمیدونم چقدر صحت داره. من که بی صبرانه منتظر هستم ولی ...
firmware دوربین جدیدی که گرفتم یک مدل هم جدید تر هست و ورژنش 1.02D هست پس فک کنم 4-5 ماهی باید صبر کنم.
سلام دوستان
من چند وقت دنبال فیلتر nd برای sx20 میگشتم که خب پیدا نکردم. به جای اون بالاحره تونستم یک فیلتر پلاریزه 52 میلیمتری غیر صلی تهیه کنم . جالب اینکه با توجه به قیمت 7000 تومانی نتیخه کاملا رضایت بخش بود و در حد قابل قبولی کارش رو انجام می داد . در صورت تمایل بفرمایید تا ادرس رو خدمتتون عرض کنم
Canon SX20 Is, و پلاریزه تقلبی UV / Tripod FT-330G/ VANGUARD/
باتوجه به اینکه sx210 از نظر رنگ تنوع داره و همچنین وزن کمتری داره، بیشتر مورد پسند خانم ها هست و احتمالا همسر شما به همین دلیل نظرشون به sx210 است. اما شما در انتخابتون این مزیت های sx20 را در نظز بگیرید.
زوم اپتیکال بالاتر و قطر لنز بالاترکه بسیار در کیفیت عکس موثر هستند.
از طرفی به نظر من 14.1 مگا پیکسل بودن sx210 مزیت چندانی به 12.1 پیکسل sx20 تداره
نکته آخر که :
قیافه sx20 شبیه یک SLR هستش. برای من که عشق دوربین هستم و پولی هم در بساط ندارم پارامتر مهمی است::biggrin:
ای پدر بی پولی بسوزه
Canon SX20 Is, و پلاریزه تقلبی UV / Tripod FT-330G/ VANGUARD/
Sx20 دوربین پور نویز و کم کیفیتی در محیط Indoor نیست، بلکه در رده خودش جزو بهترین هاست. شما در مقایسه با یک SLR و یا دوربینی مثل G11 که سنسور بزرگتری داره شاید بتونی بگی نویزش بیشتره یا کیفیتش در محیط بسته کمه. اما در مقابل کامپکت ها و یا SLR-LIKE های معمول جزو بهترین هاست. فکر می کنم با SX210 از این نظر تقریبا در یک سطح باشند ، و شما هر دوربین کامپکت یا SLR-like دیگری بگیری وضعیت مشابهی رو در محیط بسته یا کم نور دارند.
منتها SX20 این مزیت بزرگ رو داره که میشه روش فلاش خارجی TTL نصب کرد ولی بسیاری از دوربین های مشابه دیگر رو نمیشه، فقط تعداد معدودی دوربین در این رده هستند که این امکان رو دارند