صفحه 23 از 33 نخستنخست ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 221 تا 230 , از مجموع 329
Like Tree354تشکر

موضوع: Canon Powershot SX20 IS

كاربر جديد ferii malek آواتار ها
    تشکر کرده
    15

پیش فرض باز گیج شدم !!!

با سلام دوباره خدمت همه دوستان

من امروز که رفته بودم تا برای sx20 قیمت بگیرم به یه مشکلاتی خوردم . مثلا یه فروشنده گفت که چرا fuji hs10 نمیگیری امکاناتش بیشتره ولی تو یه حدود قیمت هستن . یا گارانتی افومار حدود 30 40 تومن گرونتر بود من تصمیم گرفتم گارانتی ایده ال بگیرم که یکی دیگه از فروشنده ها گفت 90 % دوربینای ایده ال دست دو یا refresh هستن یعنی یکی گرفته به مشکل خورده بعد بر حسب گارانتی دروبینش تعویض شده و اون دوربین خراب تعمیر شده دوباره با قیمت کمتر به فروش رسیده به نظرتون باید حرفش رو باور کنم ؟ یا اینکه من چون شدیدا الان دستم تنگه تصمیم گرفتم بعضی لوازم جانبی ها رو بگیرم که واجبه ، دقیقا لوازم جانبی که واجبه چیا هستن ؟
    یه بحث مسخره ای بود که بعضی مغازه ها دوربین رو میدادن 360 هزار تومن ولی به شرطی که لوازم رو جانبی رو از اونا بگیرم وگرنه 400 تومن ... ! ما هم که از پشت کوه اومدیم .

كاربر جديد
    تشکر کرده
    11

پیش فرض پاسخ : Canon Powershot SX20 IS

سلام من یک مشکل با این دوربین دارم موقع فیلمبرداری دائم در حال فوکوس کردن و تيره روشن کردن تصوير است میخوام بدونم راهی هست که این مشکل حل بشه

كاربر جديد ferii malek آواتار ها
    تشکر کرده
    15

پیش فرض finally

بلاخره این کابوس چهار ساله p990 با دوربین 2 مگاپیکسلیش تموم شد . من دیروز یه sx20 با کمی مخلفات خریدم . خود دوربین رو 360 تومن با گارانتی ایده ال گرفتم پول بیمه هم 11 تومن اومد روش . الان تنها مشکلی که هست باید بشینم این فایل 180 صفحه ای pdf رو بخونم .
    amin_bmu تشکر می‌کند.

كاربر همراه M. Ali Farajian آواتار ها
    تشکر کرده
    3145

نقل قول نوشته اصلی توسط silvanaboy نمایش پست ها
    سلام من یک مشکل با این دوربین دارم موقع فیلمبرداری دائم در حال فوکوس کردن و تيره روشن کردن تصوير است میخوام بدونم راهی هست که این مشکل حل بشه
    سلام دوست عزیز
    این مشکل در این دوربین توسط افراد زیادی گزارش شده و تنها راهی که همیشه برای رفع این مشکل پیشنهاد شده است خاموش کردن اتوفوکوس دوربین است و باید خودتان دستی فوکوس کنید.
    در مود فیلمبرداری در تنظیمات، گزینه ای به نام AF Frame وجود دارد که شاید با تغییر آن نیز به نتیجه ای برسید (البته این فقط یک پیشنهاد بود چون من تست نکردم). البته من به شخصه زیاد با این مشکل مواجه نشدم چون همیشه به آرامی صحنه ها را عوض می کنم تا دوربین زمان لازم برای فوکوس را پیدا کند. فکر می کنم نور کم این موضوع را تشدید کند پس بهتر در شرایط فیلمبرداری نور مناسب باشد.
    موفق باشید
    Madjidm و silvanaboy تشکر می‌کنند.
    محمد علی فرجیان Canon SX20 IS
    از قضاوت کردن دست بکش تا آرامش را تجربه کنی

تشکر کرده
    3145

پیش فرض پاسخ : finally

نقل قول نوشته اصلی توسط ferii malek نمایش پست ها
    بلاخره این کابوس چهار ساله p990 با دوربین 2 مگاپیکسلیش تموم شد . من دیروز یه sx20 با کمی مخلفات خریدم . خود دوربین رو 360 تومن با گارانتی ایده ال گرفتم پول بیمه هم 11 تومن اومد روش . الان تنها مشکلی که هست باید بشینم این فایل 180 صفحه ای pdf رو بخونم .
    سلام دوست عزیز
    مبارک باشه
    امیدورام از این دوربین لذت ببرید به قیمت خوبی هم خریدید، دفترچه رو حتما بخونید خیلی می تونه مفید واقع بشه.
    از ابراز لطفی هم که در پیغام خصوصی نسبت به من داشتید ممنونم من هرچه یاد گرفته ام از اساتید همین فروم است که حقیقتا باید از آنها تشکر کرد.

موفق باشید
    Madjidm و ferii malek تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    11

پیش فرض پاسخ : پاسخ: Canon Powershot SX20 IS

سلام وقتی که با این دوربین فیلمبرداری میکنید دوربین یه فایل با پسوند thm میسازه این فایل چیه و راهی هست که دیگه ساخته نشه

كاربر فعال AmirS آواتار ها
    تشکر کرده
    1291

پیش فرض پاسخ : پاسخ: Canon Powershot SX20 IS

نقل قول نوشته اصلی توسط silvanaboy نمایش پست ها
    سلام وقتی که با این دوربین فیلمبرداری میکنید دوربین یه فایل با پسوند thm میسازه این فایل چیه و راهی هست که دیگه ساخته نشه
    اینا thumbnail فریم اول فیلم هستن که وقتی تو دوربین دارید مرور می کنید (قبل از پخش فیلم) نشون داده میشن... راهی هم برای اینکه ساخته نشن وجود نداره.
    M. Ali Farajian، silvanaboy و Hassan.K تشکر می‌کنند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    11

سلام کسی عکس واسه استارت اپ این دوربین داره

كاربر آشنا Hassan.K آواتار ها
    تشکر کرده
    632

سلام به همگی
    یک نکته رو در رابطه با این دوربین تازه باهاش مواجه شدم در مورد کیفیت دوربین کنن sx20
    در نقد دیجیکالا الان خوندم
    :

نکته ديگر اينکه EOS 450D داراي همان رزولوشن SX20 IS است که با پردازش تصوير کمي تصاوير آن نسبت به SX20 IS نرم تر شده است.وتنها تفاوت دوربين DSLR EOS 450D با SX20 IS درکمترين ايزو در کيفيت لنز دوربينهاي DSLR است که بسيار بيشتر از اين سوپر زوم است.پس اگر شما مي خواهيد در حساسيت هاي پايين و نور زياد عکاسي کنيد اين مدل تقريبا کار مدل هاي حرفه اي را انجام مي دهد.اما بيشترين تفاوت بين اين مدل و دوربينهايDSLR زماني معلوم مي شود که بخواهيد در ايزوها و حساسيتهاي زياد عکاسي کنيد,آنجاست که واقعا اين دوربينهاي سوپر زوم با DSLR ها اصلا قابل مقايسه نيستند.
    آیا این به این معنی هست که من اگه این دوربین رو بگیرم نمیتونم عکس های پرتره که فضا تاریکه و نور از گوشه میتابه رو باهاش بگیرم؟
    آیا در این قیمت یک دوربین DSLR هم داریم؟
    اصلا DSLR برای من که تازه دارم وارد دنیای عکاسی میشم مناسبه؟
    نقاط برتری یک DSLR هم رده با این دوربین چیه؟

با تشکر

تشکر کرده
    3145

نقل قول نوشته اصلی توسط Hassan.K نمایش پست ها
    سلام به همگی
    یک نکته رو در رابطه با این دوربین تازه باهاش مواجه شدم در مورد کیفیت دوربین کنن sx20
    در نقد دیجیکالا الان خوندم
    :

آیا این به این معنی هست که من اگه این دوربین رو بگیرم نمیتونم عکس های پرتره که فضا تاریکه و نور از گوشه میتابه رو باهاش بگیرم؟
    آیا در این قیمت یک دوربین DSLR هم داریم؟
    اصلا DSLR برای من که تازه دارم وارد دنیای عکاسی میشم مناسبه؟
    نقاط برتری یک DSLR هم رده با این دوربین چیه؟

با تشکر
    -به صورت کلی به علت کوچک بودن سنسور SX20 و استفاده از لنز های معمولی در آن افت کیفیت به چشم می آید خصوصا در ایزوهای بالا !
    مثالی که شما زدید فضای کم نوری نیست که برای این دوربین مشکل ایجاد کند بلکه فضایی است که نور آن کاملا حساب شده و مناسب برای هر دوربینی است چون سوژه به خوبی با نورپردازی روشن شده است.

-در این حدود قیمت DSLR داریم ولی چون مجبورید برای آن لنز بخرید باید هزینه زیادی بپردازید مثلا اگر یک لنز با قدرت زوم لنز SX20 بخواهید باید بیشتر از 1 میلیون تومان فقط برای لنز بدهید. به طور کلی دوربین های لایک سعی دارند با هزینه کمتر تا حدودی امکاناتی را که دوربین های حرفه ای دارند تامین کنند ولی در حد متوسط !

-اگر جدی باشید می تونید با DSLR شروع کنید می تونه جذاب تر هم باشه

-به طور کلی برتری DSLR ها سنسور بزرگتر، لنز های با کیفیت تر و امکانات بیشتر برای عکاسی با تنظیمات دستی است

موفق باشید
    Hassan.K تشکر می‌کند.

صفحه 23 از 33 نخستنخست ... 13 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... آخرینآخرین