سلام
چشم از این به بعد به جای واژه اشتباه فایروا ل از واژه Firmware استفاده می کنم . ولی مشکل من چی می شه ؟؟؟
سلام
چشم از این به بعد به جای واژه اشتباه فایروا ل از واژه Firmware استفاده می کنم . ولی مشکل من چی می شه ؟؟؟
ویرایش توسط foroozandeh : Tuesday 28 December 2010 در ساعت 12:43
ورژن 2.90 رو آپدیت کردم و حتی روی سیستم دیگه هم نسب کردم و حتی پوشه های اضافی رو پاک کردم و نشد ....
من از نرم افزار برای عکاسی روی سه پایه و سالن می خواهم استفاده کنم و یه سیر اول تا آخر برنامه رو تو سن می خوام بگیرم و نمیتونم 3 ساعت رو پاهام بایستم .....
ای که دستت می رسد کاری بکن ....
عرض کنم، در درجه اول چک کنید کابل سالم باشد.
برای پاک کردن برنامه Delete کردن فولدر ها کافی نیست. پیشنهاد میکنم با برنامهای مانند "Your Uninstaller" از پاک شدن همه فایلهای مربوطه و مقادیر رجیستری مطمئن شوید.
* همه فایلهای مربوط به Canon و 7D از جمله درایورها و... را پاک کنید.
چناچه جواب نگرفتید به نظرم بیارزد یک ویندوز تازه نصب شده را چک کنید.
امیدوارم مشکلتون حل شود.
.
من توصیه می کنم دوباره امتحان کنید ببینید که می توانید همان firmware را دوباره نصب کنید یا خیر؟؟
معمولا برای این گونه مشکلات غیر قابل پیش بینی باید راه های مختلف را چند بار امتحان کنید. Factory Reset هم فراموش نشود. اگر سمت غرب تهران هستید، می توانید تشریف بیاورد تا من خودم یک نگاهی بیاندازم. شاید بتوانم کمک کنم.
موفق باشید.
اظهار نظر سایتcameralabs.com
Pros: Tough build, big viewfinder, HD video, zonable 19-point AF.
Cons: Needs a good lens to exploit resolution. Basic 3-frame AEB.
Overall: Canon's most confident semi-pro DSLR to date.
قسمتی که بلد کردم بنظرم جالب اومد - سایت جزو معایب دوربین اشاره کرده
" ترجمه :برای بهره برداری کامل از رزولوشن دوربین به یک لنز خوب نیاز است"
------------------------------------------
{ یاعلی }
معایب؟!!! پس وای به حال 1دی اس مارک 3 ، 5دی مارک 2 و از همه پر ایرادتر!!!!! دی3 ایکس...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
درود
چیز جدیدی نیست
واسه 50D هم این مسئله وجود داشت و داره، در اصل به علت تراکم پیکسل ها و ساختار میکرو لنزهاشون برای اینکه به حداکثر کارایی رزولوشن سنسور دست پیدا کنیم نیاز به لنز هایی داریم که بتونن نور رو به بهترین وجه به سطح سنسور برسونن.
هم میشه بهش مثبت نگاه کرد و هم از دید منفی.
خوبیش اینه که هرچقدر برای لنز هزینه کنیم نتیجه شو تو خروجی با شدت بیشتری میبینیم
بدیشم اینه که برای استفاده از حداکثر رزولوشن سنسور باید هزینه ی بالا بابت لنز پرداخت کنیم و لنز متوسط بدردش نمیخوره.
سلام دوستان
من فرمور دوربين خودم رو آپ ديت كردم
منتها الان بيشتر از چند ثانيه فيلم نميگيره
موتدم چيكارش كنم