من 8 ماهه که 7d دارم امروز برای تمرین ویادگیری چند تا عکس گرفتم
در یک نقطه مشخص از عکسها یک پیکسل آبی میبینم شاید بیشترهم باشه من نمیبینم
همون hot pixel یا ... اصلا مشکلی هست ؟قابل رفع هست ؟
دیگر فقط دوربینهای بزرگ و گرانقیمت نیستند که مسابقات تنیس اوپن استرالیا را تصویربرداری میکنند.
در جریان مسابقه راجر فدرر و نوواک ژوکوویچ در مرحله نیمهنهایی این مسابقات، تصویری نمایش داده شد که یکی از تصویربرداران را در حال فیلمبرداری از نوواک ژوکوویچ با یک دوربین Canon 7D نشان میداد.
صد البته بسیار لذت بخش است که میبینیم دوربینهایی که در دسترس همهی ما هستند، در رویدادهای بزرگ بینالمللی مورد استفاده قرار میگیرند.
منبع : عکس آنلاین
بالاخره من هم 7D عزیز رو خریدم ( بادی به قیمت 1650 با بیمه نورنگار )
برا من که 350D داشتم انگار از ژیان اومدم رو بنز .... ترکیب این بادی با 200-70 L IS ی معجون رویایی شده ( دقت و سرعت فکوس ، رزولوشن و کنتراست عالیه حتی فیزیک ظاهریشون ) لنز 200-70 که رو 350D معمولی به نظر می اومد رو این دوربین محشره ... اصلا دلم نمی اد از رو دوربین بازش کنم .... حالا نمی دونم من دوربین ندیده ام یا این دوربین خیلی خوبه ... فعلا که شب و روز تو بغلمه
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
Owning: Canon EOS 7D + EF-S 15-85 IS USM + EF-S 10-22 USM + Manfrotto (Bogen) 055CXPRO4 + Manfrotto 322RC2 Ballhead + Lowepro Primus AW Black + Tamrac Aero SpeedPack85
سلام دوستان
من بتازگی این دوربینو خریدم و راستش یه سوالی برام پیش اومده
توی تنظیمات فیلمبرداری برای تعیین میزان فریم بر ثانیه 3 گزینه وجود داره که توی حالت فول اچ دی ماکزیمم مقدار اون 25 است که این با مشخصات ارایه شده توی سایتهای معتبر که این میزان را 29.9 فریم عنوان کرده بودند دارای تناقضه
لطفا دوستان دیگه که با این دوربین کار کردند منو از این سردرگمی در بیارن
در ضمن فرم ویر دوربینم 1.2.2 هستش
ممنون
سلام
اگر خاطرم باشد، این لینک قبلا در همین تاپیک ارسال شده است ...
Here's a list showing what to expect for file sizes with the Canon EOS 7D's video recording