با سلام
اگه اشتباه نکنم این سیستم برای آمریکا هستش و قابل پخش در سیستم های ایران نیست!!
و در ایران همون PAL استفاده میشه که فریم ریتش 25 هستش
سیستم NTSC برروی فیلمی استفاده کردم روی VCD نشون ندادش
این اطلاعاتی بود که خیلی کم از NTSC,PAL داشتم ولی امیدوارم دوستان صحبتهای بنده رو تکمیل کنن
موفق باشید.....
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
اینی که شما میگین استاندارد پخش صدا و سیماست. نه دستگاه ها
تو منوال لوازم صوتی و تصویری تمام فرمت ها و استاندارد هایی رو که دستگاه میتونه پخش کنه نوشته.
احتمالاً یا VCD تون ساپورت نمیکرده ویا درست رایت نکردین.
امیدوارم انگلیسیتون خوب باشه. فرق زیادی ندارند. دو استاندارد بیش نیستند
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/PAL#PAL_vs._NTSC
PAL
Editing mode: DV PAL
Timebase: 25.00fps
video
Frame size: 720h 576v (1.0940)
Frame rate: 25.00 frames/second
Pixel Aspect Ratio: D1/DV PAL (1.0940)
Fields: Lower Field First
Audio
Sample rate: 48000 samples/second
NTSC
Editing mode: DV NTSC
Timebase: 29.97fps
Video
Frame size: 720h 480v (0.9091)
Frame rate: 29.97 frames/second
Pixel Aspect Ratio: D1/DV NTSC (0.9091)
Fields: Lower Field First
Audio
Sample rate: 48000 samples/second
ویرایش توسط Mehdi Rojaie : Saturday 26 February 2011 در ساعت 14:28 دلیل: دوست داشتم
مهدی روجایی
با سلام . هرچی سعی کردم نتونستم عکسی که مازیار جان قرار داده بود رو باز کنم . واسه همین یه لینک دیگه برای بینندگان قرار میدم تا کسی این صحنه ی فوق العاده رو از دست نده:
آیا جایی ذکر شده که این شخص در حل عکسبرداری نیست؟
چقدر خوب شد اين مطلب رو ديدم.
من مي خواستم يك 7 دي بخرم. اما معتقد بودم كه دوربين فيلم برداري براي فيلم برداري و عكاسي براي عكاسي ساخته شده. مثلا هيچ وقت يك هندي كم عكسهاي خوبي نميتونه بگيره. براي همين مي خواستم علاوه بر دوربين 7 دي يه هندي كم فول اچ دي سوني هم بخرم. حالا دوستان! با وجود فيلم برداري 7 دي آيا اين كار ديگه ضرورتي داره؟
سلام...
جدای اینکه هزینه اضافه صرف میکنید، دقت داشته باشید در برنامه هایی که خواهید داشت، به همراه بردن دوربین عکاسی و فیلمبرداری به همراه هم بسیار دست و پا گیر خواهد بود... و فکر هم نمیکنم حاضر باشید عکاسی را فدای فیلم برداری کنید، یا برعکس!
به امکانات و قدرت 7 در فیلم برداری و عکاسی ایمان داشته باشید...!
ببینید اگر کار مستند میخواهید بکنید .( حتی مثلا عروسی و جشن تولد ) نیاز به فوکوس کشی سریع و دقیق حین فیلمبرداری دارید که با دوربین های dslr فعلا همچین چیزی مقدور نیست و فوکوس کشی دستی با مهارت در آینده کارتان را راه می اندازد ولی زیاد مطلوب نیست ولی اگر به این مورد نیاز ندارید و با فوکوس کشی دستی کارتان راه می افتد . دیگر به هندی کم نیازی نیست .
ضمنا اگر خواستید هندی کم بخرید tm700 پاناسونیک میتواند 60P بصورت فول اچ دی ضبط کند و به نظر من از سونی های موجود بهتر است. اطلاعات دقیقتر در سایت آقای حامد صلاحی موجود است.
بابک برهانیhttp://sibsabz.persiangig.com
با سلام خدمت دوستان می خواستم بدونم Ca 7d تصویربرداری بهتری داره یا Ni d7000
البته از 30 فریم ضبط 7d اطلاع دارم و به کارم نمیاد بیشتر نویز کمتر برام مهمه