با سلام
دوست عزیز هر Firmware جدید که میاد یه سری معایب قبلی رو رفع میکنه، مثلا ممکنه تغییراتی در کیفیت فیلمتون باشه، اضافه شدن زبان جدید باشه و....
و اضافه کنم هر ورژن جدیدی که میاد کمپانی مزایای اون Firmware رو همراهش میاره
مثلا میان افزار 1.2.5 این امکانات را به شما میدهد:
در این میان افزار برخی اشکالات در رابطه
با ضبط و پخش تصاویر و فیلم ها در بعضی کارت های حافظه و اشکال مربوط به سیستم لرزشگیر برخی لنزها در تنظیمات
شخصی دوربین برطرف شده و سرعت خواندن / نوشتن در کارت های حافظه UDMA بهبود یافته است.
موفق باشید......
رضا اقبالی www.instagram.com/reza.eqbali
دوست عزیز:
مشکل از دوربین شما نیست...!(دوربین به این خوبی...)
مشکل شما با رایانتون و فتوشاپتون هست در ابتدا باید عرض کنم که مشکل کمبود حافظه بر می گرده به حجم درایوی که در اون ویندوز رو نصب کردن چون وقتی وفتوشاپ رو باز میکنید تمامی عملیات های که بر روی عکس انجام می شود در حافظه موقت سیستم در پوشه ذخیره سازی می شود (چون حجم عکسای خام 7دی بالاست).
برای حل این مشکل ابتدا نرم افزار فتوشاپ رو باز کرده و از منوی Edit -> Prefences رو انتجاب کرده و گزینه Memorry And Cache رو انتخاب کرده و محل فایل های temp که حمون فایل های موقت قبل از ذخیره سازی می باشد رو به یه درایو خالی انتخاب کید و مقدار و مقدار استفاده ماکزیمم قتوشاپ رئ به دلخواه تنظیم کنید...!!
امیدوارم که تونسته باشم کمکتون کرده باشم
این کار رو هم کردم درست نشد فکر کنم مشکل از پلاگینهای کداک باشه ...
فریدون کاوندی
Canon 7D, Canon 15-85 , Canon EF 70-200 f4 L IS , Sigma 35 f1.4 ,Manfrotto
190XProb + 486RC2
سلام دوستان. من هنوز با اف کامرا فلاش 7D مشکل دارم. وقتی اف کامرا رو اسلیو میکنم و میخو ام با دوربین تریگ کنم فلاش رو، فلاش سر خود هم شلیک میکنه. ظاهرا راهی هم نیست برا اینکه کامل فلاش سر خود رو خاموش کنیم. هر چند میشه قدرتشو کم کرد. جالبیش اینه که من اول فکر کردم این پری فلاشه برا فوکوس، اما کاشف به عمل اومد خیر. جلو آیینه عکس گرفتم هر دو شلیک کردن.
با این حساب من نمیفهمم فرق گزینه های شلیک هر دو فلش و شلیک فقط فلاش اف کامرا که توی منو هست چیه. دوستان کسی تجربه کرده؟ ممکنه به خاطر آپدیت نبودن firmware باشه؟ آخه فلاش من ۸۶۶ مارک دو هستش.
ویرایش توسط Miri : Saturday 28 May 2011 در ساعت 08:09
دوست عزیز با عرض پوزش
فلاش سر دوربین PRE-FLASH میباشد و با غیرفعال کردن فلاش دوربین در منو دوربینباید غیرفعال شود.پس اگر شلیک کند پس غیرفعال نمودن فلاش در منو چه اثری میتواند داشته باشد.
یادمان نرود PER-FLASH برای ست نمودن مقادیر فلاشها و مقدار گروه بندی فلاشها کاربرد دارد. مثلا اگر شما در گروه بندی مقدار عددی فلاشها رو تغییر دهید فلاشها تا اولین پری فلاش از کجا باید تغییر ایجاد شده در دوربین و حتی زمانی که فلاش 580 رو به عنوان مستر استفاده میکنید بفهمند.
باز هم تحقیق بیشتری بفرمایید چون ممکن است من نیز اشتباه کنم... با تشکر
نادر مسلمی
نادر جان سلام و ممنون از توضیحاتی که دادید.
همانطور که مستحضرید سیستم فرماندهی وایرلس موجود در 7d جهت به خدمت گرفتن فلاش به صورت آف کمرا رادیویی نیست و از طریق firing Flash این امر محقق می شود . این سیستم با فرستادن پیام های تعریف شده نوری و کانالیزه شده فرمان شلیک را به فلاش و یا گروه هایی از فلاش های جدا از دوربین می دهد . دوست عزیزی که سئوال را مطرح کردند دنبال این بودند که همین firing Flash هم اتفاق نیافتد که این امر امکان پذیر نیست و قابلیت موجود در تنظیمات منوی کنترل فلاش دوربین فقط از فلاش زدن خود دوربین ممانعت به عمل می آورد و الا firing flash به قوت خود باقی است. ضمن اینکه به کار بردن کلمه هات شو سهوی است.
ویرایش توسط Miri : Saturday 28 May 2011 در ساعت 20:24
با تشکر از دوستان. پس اگر این کار عملا امکان پذیر نیست چرا در منو اصلی دو گزینه هست به این صورت که هر دو فلاش شلیک کند یا فقط فلاش ا ف کامرا؟ حتما دلیلی داشته که کانن این دو گزینه رو گذشته. ضمن اینکه خدمات نادر خان بگم که این پری فلاش عملا روی خروجی تاثیر داره و در عمل پری فلاش نیست و فلاشه. من هم همون طور که گفتم اول فکر کردم پرای فلاشه اما جلو آیینه عکس گرفتم و دیدم هر دو با هم شلیک کردن. راستی میدونید سیستم دوربینهای نیکون چی برا این کار؟
نادر مسلمی