حمید رضا مرادی
G12
امروز فرصتی پیش اومد که این دوربین رو با لنز 16-35 تست کنم. صاحب این دوربین جناب آقای صادقی، از دوستان یاسین محمدی عزیز بود.
کیفیت LCD و ارگانومی اون یه پله بالاتر از مارک دو بود. سرعت فوکوسش بیشتر از 40 دی بود. با این که وزنش زیاد بود، ولی ارگانومی خیلی خوبش باعث می شد که 40 دی بیشتر اذیت کند. کیفیت ساختش بیشتر از مارک 2 بود، مخصوصا دکمه هاش. فیلم برداریش کمی راحتت تر از مارک 2 بود به واسطه دکمه های جدید و طرز چینش آن ها. من تا ایزو 5000 از نویز عکس ها راضی بودم و حتی 6400 هم با رعایت نکات ایمنی کاملا قابل استفاده بود (بیشتر مشکل ها به دلیل نویز رنگی بود - استفاده از نویز ریداکشن نرمال، خیلی نرم و زیبا نویز را از بین می برد و زیاد تخریبی نیست)
صدای شاترش بسیار دلنشین و تقریبا مثل نیکن بود.
ویزورش بسیار راحت و کارا بود.
در کل دوربین بسیار خوب و کاملی هست. من واقعا به این نتیجه رسیدم که نتایج LAB با نتایج REAL WORLD خیلی تفاوت دارد.
اصلان نورقاسمی
سلام خدمت همگی دوستان مخصوصا آقای نورقاسمی عزیز
بابت بررسی کوتاهی که نسبت به دوربین 7D داشتید ممنونم. راستش من هم در نظر دارم طی دو سه ماه آینده این دوربین را تهیه کنم.منتها یکی دو سوال در مورد این دوربین برایم پیش آمده: یکی اینکه برای ضبط بصورت Full HD حداقل سرعت کارت حافظه چقدر باید باشد ؟ (ترجیحا چه مارکی؟) و دوم اینکه با 4 گیگابایت تا چند دقیقه میتوان ضبط Full HD داشت؟ ضمنا آیا این محدودیت 4 گیگ یا 29.59 دقیقه برای هر کلیپ می باشد؟( یعنی میتوان بعنوان مثال چند کلیپ 29.59 دقیقه داشت یا اینکه فقط یکی؟)
ضمنا از آقای نورقاسمی و دیگر دوستانی که این دوربین را تهیه کرده اند خواهش می کنم در صورت امکان نظرات بیشتری از خودشان در مورد این دوربین در این فروم قرار دهند .
با تشکر
نادر صالح اوف
نادر صالح اوفCanon S3IS+Canon 7D/Canon 24-105 f:4 L/Canon 70-200 f:4 L IS/Canon 100mm Macro f:2.8 L/Canon Flash Speedlite 580 EX II/Manfrotto 190XPROB
سلام
یک نمونه از فیلمهای دوربین رو برای شما و دیگر دوستانی که می خوان نمونه فیلم رو بدون تغییر فرمت و سایز ببینند آپلود کردم.
کد:http://rapidshare.com/files/316981991/MVI_3952.MOV.htmlاین هم اطلاعات فیلم (احتمالا اگزیف)File Name
MVI_3952.MOV
Camera Model
Canon EOS 7D
Firmware
Firmware Version 1.0.9
Shooting Date/Time
12/4/2009 10:35
Author
Masoud Mobin Ali
Shooting Mode
Movie
Tv( Shutter Speed )
1/1250
Av( Aperture Value )
3.5
Metering Mode
Center-Weighted Average Metering
ISO Speed
100
Auto ISO Speed
OFF
Lens
EF-S10-22mm f/3.5-4.5 USM
Focal Length
10.0 mm
Image Size
1280x720
Movie
Recording Time 32.5
Frame Rate 50.00
Flash
Off
FE lock
OFF
White Balance Mode
Auto
AF Mode
One-Shot AF
Picture Style
Landscape
Sharpness
4
Contrast
0
Saturation
0
Color tone
0
Color Space
sRGB
Long exposure noise reduction
1:Auto
High ISO speed noise reduction
0:Standard
Highlight tone priority
0:Disable
Auto Lighting Optimizer
0:Standard
Peripheral illumination correction
Enable
File Size
175781 KB
Drive Mode
Movie shooting
Live View Shooting
ON
حجم 175 مگابایت با کیفیت Hd
زمان 32ثانیه
فریم ریت 50 فریم بر ثانیه ( به جای 60 فریم) همونطور که قبلا گفتم فکر میکنم به خاطر سرعت پایین CF باشه!
(فیلم رو حمید جسمی گرفته)
این هم لینک دانلود PDF یوزر منوآل دوربین!
کد:http://gdlp01.c-wss.com/gds/0/0300002580/01/eos7d-im-en.pdf
سلام
نمونه ي خوبي براي قضاوت نبود.
فرهاد حسيني