خواستم بدونم کسی در مورد عملکرد اين دوربينها در فيلمبرداری از سوژه های متحرک اطلا عی داره؟ يعنی ميتونه فوکوس رو حفظ کنه؟ در ضمن اگه با لنزه بدونهUSM استفاده بشه صدای لنز حين فکوس آزار دهنده نيست?
خواستم بدونم کسی در مورد عملکرد اين دوربينها در فيلمبرداری از سوژه های متحرک اطلا عی داره؟ يعنی ميتونه فوکوس رو حفظ کنه؟ در ضمن اگه با لنزه بدونهUSM استفاده بشه صدای لنز حين فکوس آزار دهنده نيست?
سلام.
حتی اگه از لنزهای سری ال هم استفاده کنید باز هم صدای لنز حین فکوس به وضوح شنیده میشه.دست کم با 105-24 که اینطور بود.البته تا زمانی که از میکروفون داخلی استفاده کنید.
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
با سلام خدمت دوستان
من شاید تا ماه آینده این دوربین را خریدم میخواستم بپرسم آیا کسی از بچه های سایت این دوربین را خریده ؟
من فکر کنم هنوز هیچ کس از بچه ها این دوربین را نخریده و اگر خریده من نمیدانم آیا این دوربین مشکلی دارد و یا ....
با تشکر
سلام
من اولین دوربینم را میخواهم بگیرم و چون فیلم برداری هم برام مهمه و به آینده هم کمی فکر میکنم (Full HD) این دوربین را انتخاب کردم. ولی بیشتر دوستان D90 را پیشنهاد داده و یا خرید میکنند و من فکر کنم بیشتر بخاطر لنز کیتش طرفدار دارد و قیمت مناسبش . و اگر بدلیل کیفیت بسیار بالاتر فیلم برداری کنون (با توجه به نمونه فیلم های ریویوها) نبود شاید من هم d90 میگرفتم .
و چون هیچ کدام از بچه های سایت اعلام نکرده که این دوربین را خریده (یا من اینطور فکر میکنم) من دچار تردید شدم که شاید از دید شما عکاسان حرفه ای این دوربین ارزش خریدن نسبت به سایر گزینه های موجود ندارد .( شاید یکی از عیبهایش قیمت بالا نسبت به کیفیت و امکاناتش باشد ).
با تشکر
اینکه در حال حاظر هنوز کسی 550D نخریده که ملاک تصمیم گیری نیست.
در انتخاب دوربین و برند اون باید ببینید در چه زمینه هایی بیشتر فعالیت میکنید تا بعد با توجه به نیازهاتون بدنه مورد نظر،لنز های احتمالی،فلاش و دیگر لوازم مورد نیاز رو تهیه کنید.
اگر هم فیلم برداری براتون اهمیت بسزایی داره خب خیلی میتونه در انتخاب دوربین کمک باشه براتون.نظر دوستان فروم رو در خصوص کیفیت فیلم بردای D90 و 550D جویا بشید بنده اطلاعی ندارم.اما در مورد مشکل که فرمودید مشکلی ندارد.فقط مساله انتخاب شما با توجه به فاکتورهایی است که ابتدا عرض کردم.روی کاغذ 550D بیشتر به کار شما میاد.
خواندن این تاپیک رو توصیه میکنم:
Nikon D90 VS Canon 550D
به نظر من یکی از بزرگترین ایرادی که از این دوربین میشه گرفت اینه که ویزور دیدکامل ندارد، یعنی ۲ تا ۳٪ کمتر از تصویر واقعی نشان میدهد!!
سلام:
این صحبت کلی است؛ اگر برای یک کاربر فرضی انتخاب دوربین بر مبنای ویزور باشد ( جزو آیتم های اول ارزیابی نیست نه آنکه مهم نباشد بلکه آیتم های پررنگ تر دیگری این میان هستند که میتواند معیار انتخاب و اولویت باشند ) میباید دوربین های دیگری از کارخانه های مورد نظر انتخاب کند.
ولی از دید من بزرگنمایی ویزور نسبت به سطح پوشش شاید از اهمیت بیشتری برخوردار باشد.
موفق باشید