سلام
سوالی در مورد سرعت تصویر برداری(fps) این دوربین برام پیش اومده ...
که در ریویوها سرعتی معادل 50 /60 فریم بر ثانیه مطرح شده ...
مگر به غیر از اینکه دستگاهای پخش ویدیو موجود با سرعتی معادل 30 /25فریم بر ثانیه قادر به پخش تصاویر هستند(نرم افزارهای پخش ویدیو یی هم از این قاعده مستثنی نیستند )...
گویا در دنیای حرفه ای نیز فیلمهای بر روی پرده هم با سرعتی معادل 25 فریم بر ثانیه پخش می شوند ...
حال با داشتن فیلمی با سرعت 50/60 فریم بر ثانیه و پخشی معادل 30/25 فریم بر ثانیه آیا چیزی جز اسلو موشن(slow motion) نصیب ما خواهد شد؟
ممنون از راهنمایی دوستان
با سلام
بايد در نظر داشته باشيد كه ضبط ويديويي در دوربين هاي عكسبرداري بصورت Progressive انجام مي شود در حالي كه پخش ويديويي بصورت Interlace است . بنابراين 50ضبط فريم در ثانيه بصورت Progressive معادل پخش 25 فريم در ثانيه بصورت Interlace مي باشد .
ویرایش توسط R.Asgari : Thursday 27 May 2010 در ساعت 15:44
قصد هیچگونه جسارتی به عزیزان پیشکسوت ندارم. جناب مبین علی هم توضیحات لازم را در مورد بی ربط بودن سایز سنسور و کراپ ویزور دادند. اما حتی اگر هم اینها کاملا بهم مربوط بودند، قدیمی ها وقتی میخواهند از تکنولوژی های جدید استفاده کنند باید خود را با آن وفق دهند. شما آنالوگی ها احتمالا Post-Processing را هم بی مورد و جدا از عکاسی میدانید، نه؟
آرش شاهکار
با سلام
من از اصطلاحات عکاسی هیچی نمیدونم ولی یک سوال داشتم.
وقتی که توی ریویوها و سایتهای مختلف عکاسی در مورد این دوربین تحقیق میکردم نمونه عکسهایی دیدم که به ظاهر از یک محل و تقریبا در شرایط یکسان (نور) گرفته شده ان بعلاوه عکسهایی که در ازمایشگاههای عکاسی و باشرایط استاندارد گرفته میشود در همه مدلهای کنون رنگها بنظر من شاداب تر و طبیعی تر( برای من آماتور جذاب ترند و دوست داشتنی تر ) از دوربین نیکون هم رده بودند وشاید باید بگم کم رنگ تر ( دقت کنید من از عکاسی چیز خاصی نمیدانم و بعنوان یک فرد معمولی نظر میدهم ) و لی عکسهای دوربینهای نیکون در مجموع بنظر من کم نویز ترند.
حالا میخواهم بپرسم آیا با نرم افزار میتوان رنگ عکس نیکون را مثل کنون کرد و یا نویز عکس بعضی از دوربینها را گرفت ؟
با تشکر
سلام:
خاطرم هست آقای روشن مدتی پیش در مورد پروفایل رنگی دوربین ها در فوتوشاپ صحبتی کرد. داستان از این قرار بود که با اعمال فرضا پروفایل رنگی پرتره دوربین D3 روی فایل خام 40D میتوانستید به همان رنگ برسید. البته ادامه این موضوع را پیگیری نکردم و نمیدانم الان به چه صورت است.
نویز هم که داستان آن مشخص است
در مورد ماهیت کلی سوال شما پیشنهاد میدهم اگر فرصت کردید، این تاپیک را مرور بفرمایید
كنون یا نیكون ... توهم یا واقعیت
موفق باشید