منم فکر کردم شاید مموری سرعتش پایین باشه و مموریش8گیگه کینگستونه
منظور از کلاس 6 چیه؟
چیکار باید کرد؟
میشه نتیجه گرفت ایراد از مموری هست؟
روی مموری نوشته. اگر پیدا نکردین عکس از مموری بزارین تا بتونم راهنمایی کنم.
کلاس های مختلف سرعت خواندن و نوشتن مموری رو نشون میده. توضیحات کاملتر در این تاپیک
مهدی روجایی
سلام
بنده چند ماه پیش یه دوربین نیکون دی 80 با لنز 18-135 فابش داشتم که یه مشتری خوب خورد دادم رفت و بعدش یه کنون 550 با 18-55 خریدم.
الان از همه چیز دوربین سر در میارم فقط تو یه چیز موندم گفتم از شما عزیزان بپرسم.
دوربین قبلیم با لنز 135 خودش به نظرم عکساش هم فکوس قابل قبولی داشت هم شارپ بودنش در حد معمول بود و زیاد رو سیستم عصبی اسکی نمیکرد، الان با این دوربین من مشکلی ندارم نمیدونم ولی حس میکنم عکساش نه فکوس درست داره نه شارپه.
حالا نمونه عکسو قرار میدم یه لطفی بکنید ببینید اگه مشکلی نداره و به خاطر لنز کیت بودنشه سریعا یه جایگزینی براش پیدا کنم ، و اگر مشکل داره ببرم گارانتی.
چون از این دوربین برای عکاسی کارای اشپزی سایت همسرم استفاده میکنم برام خیلی مهمه که عکساش در حد معقول باشه .
سلام
550D با kiss x4 تفاوتی داره؟ از نظر منو ، کشور سازنده یا ... و اختلاف قیمتشون چقدره؟
من شهرستان قیمت گرفتم (البته فروشنده تلفنی از تهران پرسید) 550D رو 960 , kiss x4 رو 860 تومن قیمت داد
هیچ تفاوتی از نظر کیفیت و تولید ندارند فقط نام گذاری برای بازار کشور های مختلف متفاوت هستش ... البته از نظر زبان دفترچه راهنما هم تفاوت دارند ه فکر کنم مدل kissx4 دفترچه اینگلیسی همراهش نیست و باید از طریق نت دانلود کنید.
پس از کلی جستجو تصمیمم بر این شد که 550دی رو بگیرم،، از یه مغازه تو شهرستان ( بندرعباس) که از اون ور آب میاره که شامل گارانتی نمیشه و قیمت رو با کلی چونه زدن و سفارش یکی از دوستان من که آشنای مغازه دار هست 840 گفت. این قیمت بدون گارانتی خوبه؟ اینم در نظر بگیرید که من شهرستان هستم و باید یه هزینه ای رو بدم تا بیام تهران و این دوربین رو خریداری کنم.
سوال دیگه ای که دار اینه،، با توجه به وضع گارانتی تو مملکت ما،، آیا واقعا گارانتی اینقد مهمه؟؟
اینجا بازم از دوستان تشکر میکنم که سوال های مبتدیانه منو با حوصله جواب میدن