سلام مشکل قطع شدن فیلم بعد از 7 ثانیه به خاطر کم بودن سرعت مموری و کلاسش هست . مشکل چیز دیگه نیست .
من رم پاتریوت کلاس 10 گرفتم فوق العاده عالی داره کار می کنه .
سلام مشکل قطع شدن فیلم بعد از 7 ثانیه به خاطر کم بودن سرعت مموری و کلاسش هست . مشکل چیز دیگه نیست .
من رم پاتریوت کلاس 10 گرفتم فوق العاده عالی داره کار می کنه .
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
سلام
دوستان من قصد دارم این دوربین رو خریداری کنم، ولی نمیدونم با چه گارانتی و از کجا بگیرم که خیالم راحت باشه؟ دوستانس که این دوربین رو دارند میشه بگند خود دوربین ساخت کجاست و همچنین لنز و کیت لنزش کجایی هستند. من شنیدم بهترین گارانتی گارانتی الرمس هست آیا این درسته؟ دوستان تو خرید این دوربین اگر نکته ای هست که باید بهش توجه کنم لطفاً به من بگویند.
با تشکر
کسی از دوستانی که این دوربین یا دوربین 5d mII رو داره آیا frimware جدیدی که با نام magic lantern تازه به بازار اومده رو update کرده یا نه؟
برای اطلاعات بیشتر می تونید به سایت زیر مراجه کنید.
http://magiclantern.wikia.com/wiki/550D
فکر میکنم شرکت الرمس اون قدیم قدیما نمایندگی محصولات سونی بود......!
البته الان بنظرم باید شرکت پارس قائم باشه:confused:
معمولا من توی دوربینهای کانن سری rebel یا xxxD به غیر 1000D که تایوانیشو به من انداخته بودن بقیه ژاپنی هست لنز کیت هم فکر کنم اگه canon 18-55mm is باشه ژاپنیه
madein japan-japon
نورنگار
آفومار
ایده آل
اینم نمایندگی های کانن
موفق باشید
محمــــــــــــــدی
با سلام و تشکر
لطفاً به این لینک نگاهی بیاندازید، پس در مجموع خود دوربین و لنزکیت هر دو باید زاپنی باشد، لوازم جانبی نیز باید زاپنی باشد؟
بهترین گارانتی و خدمات رو کدوم یک از این نمایندگی ها دارد؟
جالبه! این اولین باری بود که محصولات کانن رو با گارانتی الرمس دیدم! در طول این چند سال از دوستان سایت عکاسی هم نشنیده بودم! شاید هم شنیدم و توجه نکردم حتی>>>> google....!!!!!!!!!!!!!!!!!
در هر صورت من یکی از نمایندگی هایی که در ذیل به آن اشاره کردم رو به شما پیشنهاد میکنم
1-نورنگار
2-افومار
3-ایده آل
محمــــــــــــــدی
پارس الرمس هم یکی از ده ها شرکتی است که محصولات کانن را در ایران وارد کرده و گارانتی می کند ( اما تعمیرگاه خاصی در ایران ندارند )
در مورد اینکه دوربین تایوانی یا ژاپنی و یا ... باشد اصولا چیز مهمی نیست که ناراحت شویم و حس کنیم که سرمان کلاه رفته که مثلا تایوانی اش را خریده ایم یا اینکه این مدل چیزی کم و کسر دارد و یا ....
همگی کانن هستند با یک برند و یک کیفیت نه ذره ای بیش نه کم!
فقط دوربین های Entry Level کانن در بازار های مختلف ( اروپا ، آمریکا ، ژاپن ) با سه اسم مختلف عرضه می شوند اما کلیت و کیفیت آنها دقیقا مشابه است.
مثلا نسخه ژاپنی را وقتی روشن کنید ابتدا باید زبان اش را از ژاپنی به انگلیسی تعویض کنید.مدل های اروپایی زبان هایی مثل ترکی و مجاری و لهستانی و هلندی و آلمانی و ........... را علاوه بر انگلیسی دارند.مدل های آمریکایی هم زبان های لاتین را پشتیبانی می کنند.
اما کیفیت همگی کاملا و کاملا یکسان است.
از نظر شکل ظاهری و امکانات هیچ تفاوتی ندارند.فقط ممکن است برچسب شماره سریال ها مقداری تفاوت ظاهری داشته باشند که نشات گرفته از استاندارد های مختلف در نواحتی جغرافیایی مختلف است.زیاد سخت نگیرید....
در مورد گارانتی و بیمه نامه هم همگی در یک سطح و یا شاید مقدار بسیار کمی بالا و پایین باشند.برخی خدمات رایگانی دارند و برخی موارد دیگر.
یکی DVD آموزشی فارسی دوربین را رایگان ارائه می دهد دیگری ادعا دارد نام اش در سایت کانن است و یکی هم قیمت اش ارزان تر است و ..........
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با سلام خدمت دوستان عزیز
من امروز این دوربین رو خریدم و از اونجایی که تو عکاسی صفرم رو حالت اتوماتیک چند تا عکس گرفتم که واقعا عکساش رو که روی imac م نگاه میکردم شاخ در اوردن
البته شاید من اینجوری فکر میکنم چون اطلاع خاصی در مورد عکاسی حرفه ای ندارم و لی امیدوارم با کمک دوستان به معلومات خودم بتونم اضافه کنم .
سلام . مبارک باشه / خوش آمدید. دوست عزیز از چه موضوعی تعجب کردید؟ 550D کیفیت عکساش عالیه . امیدوارم با مطالعه مقاله های سایت بتونید دوربینتون رو بهتر بشناسید.
http://www.akkasee.com/sn/paperList
FD master