سلام
شنیده ها حاکی از رسیدن firmware جدید برای 60D هست...
آیا کسی استفاده کرده و یا لینک اون رو داره؟
بله دوست عزیز update شده
Canon U.S.A. : Consumer & Home Office : EOS 60D
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
این تغییرات مربوط به 30 خرداد 91 هست و ورژن این Firmware در حال حاضر 1.1.1 هست
تغییرات به این شرح هست :
1. Fixes a phenomenon where the camera's serial number that is displayed in the shooting information of the image does not display the correct serial number. 1. قبلا موقع عکسبرداری، در اطلاعات عکس، شماره سریال دوربین به اشتباه ثبت می شده که این مشکل برطرف شده.
2. Corrects errors in the Greek, Italian, and Portuguese menu screens.
در زبان یونانی و ایتالیایی و پرتغالی خطاها صحیح نمایش داده نمیشده که برطرفش کردن
سلام من تازه با این سایت و انجمن مفید آشنا شدم ، و تازه امروز یه 60d خریدم ! ....
...ولی یه چیزی داره اذیتم میکنه البته شاید من زیادی حساس شدم ولی میخوام باهاتون در جریان بزارم تا راهنماییم کنید... البته نمایندگی هم گفته تا 3 روز تست کن اگه هر مشکلی دیدی بیار ! خلاصه سرتون رو درد نیارم، مشکلی که منو اذیت میکنه اینه که وقتی رو عکسی که میگیرم زوم میکنم 3 تا از پیکسل ها انگار مشکل داره که و سفیده... ریزه و در صورتی که زوم بشه دیده میشه. اگه مشکل از لنز باشه که ایرادی نداره چون لنز دوستم 18-55 کانن هستش و یه سالی میشه کار کرده ولی طبیعتا این دون های سفید (3تا در هر عکس) باید به چیپست برگرده اینطور نیست ؟؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کنید، عکس مشکلی که گفتم رو هم میزارم...
سلام، ممنون جناب سعید...اینم عکس از مشکلی که گفتم
Myup.ir | Free Image Hosting & Photo Sharing
Myup.ir | Free Image Hosting & Photo Sharing