گاهی اوقات برام پیش میاد که نمیدونم با قلنبگی لنز 55-18 چکار کنم؟! با اینکه همیشه یک کیف رو دوشی نسبتا بزرگ همراهم هست همیشه مجبورم نکس و متعلقاتش رو در یک کیف دیگه در اون یکی کیف جا بدم!!!(چون اون کیف چرمی زیبای خودش که خیلی هم نوستالژیک هست گیرم نیومده هنوز) و نمیتونم همینطور به اما خدا توی کیفم رهاش کنم تا به این ور اون ور بخوره(هر چقدر هم که مراقب و فرز باشبد باز هم میخوره) اما این دوربین مشکل اینچنینی نداره.جمع شدن لنز مزیته!به راحتی توی جیب کت و ... جا میشه.از اون گذشته کیفهای چینی با جنس سخت هم به اندازه این دوربین فراوونه!
اگر مشکل فاصله کانونی و دیافراگم رو نداشت بسیار جذابتر میشد! گرچه به نظر من با همین حال هم با استقبال خوبی مواجه میشه.گرچه به این هم فکر میکنم چرا کنون لنزهایی مثل لنزهای جدید پاناسونیک برای این رده تولید نکرد...چرا اصلا لنز ثابت ؟!!
در اینکه G1x دوربین خوبی است شکی نیست ولی من اگر شرایطی که ذکر کردید رو داشتم با توجه با سایز کماکان نگاهی به M43 میانداختم !اما حالا برویم سراغ عکاسان حرفهای
مشکل همیشگی داشتن دوربینی کوچک در کنار کوله پشتی آقای ووووپی!
مدتها چشمانتظار دوربینی بیآینه و کوچک از نیکون یا فوجی بودم با مونت نیکون.
قبل از اینکه نیکون سری دری وری ۱ رو معرفی کنه بیخیالش شدم.(دلم میخواد بدونم نیکون کلن چندتا از این دوربینا فروخته!) به این نتیجه رسیدم که اگر قرار است کوچک باشد؟ باید کوچک باشد! نه اینکه در هر جیب و کیف یک لنز جا دهی که جایی لنگ نمونی. آخر سر هم کاری که قرار است انجام دهد را ندهد.
برای لنز کامپکت که 14-42 جدید پاناسونیک بسیار جذاب است
Panasonic launches Lumix G X Vario PZ 14-42mm F3.5-5.6 OIS pancake: Digital Photography Review
برای رنج بیشتر هم
M. ED 12-50mm f3.5-6.3 EZ Support
با توجه به تنوع لنزها مزیتش اینست که هر وقت خواستیم میتونیم لنز دیگری استفاده کنیم با توجه به شرایط محیطی
و مهمترین عیبش کماکان وضعیت نویزی این سیستم است و احتمالا دینامیک رنج .
در کل دوربین خیلی جذابیست مخصوصا برای بازار ایران که m43 هم به سختی در دسترس است ..