به نظر من قضاوت در مورد کارایی هر محصول(
فارغ از بحث کیفیت ساخت) باید از طریق پاسخ به این پرسش باشه:
"
این محصول چه میزان از نیاز های بازار هدف خودش رو تامین میکنه؟"
خوب! گروه هدف جی ایکس1 کیستند؟
- بطور خلاصه کسانی که کیفیت خروجی بالایی میخوان اما به هر دلیل نمیتونن دوربین حجیمی رو حمل کنند
تمامی کمپانی ها متوجه این گروه شدن حتی متوجه شدن این گروه زیاد هم دنبال قیمت پایین نمیگرده(
تقریبا تمام دوربین های بدون آینه به همراه تجهیزاتشون قیمت های بالایی دارن)
اما در برابر این گروه از متقاضیان دو پاسخ ارائه شده یکی دوربین های بدون آیینه با قابلیت تعویض لنز و دیگری دوربین های کامپکت باسایز سنسور بزرگ
به نظر حقیر دوربین های بدون آیینه برای من عکاسی که یکی دوتا بادی دارم و چندتا لنز و کوله های سنگین تجهیزات کاربردی ندارن
چرا؟
چون یا میتونم تجهیزاتم رو ببرم [
که با خیال راحت میبرمشون] یا نمیتونم ببرم در اون صورت چه مزیتی هست که مثلا به جای 5 کیلو لوازم[
خوش کیفیت و خوش دست] 3 کیلو لوازم [
بد قیافه و...] ببرم؟ تازه هزینه خرید دوباره تجهیزات جانبی برای دوربین بدون آیینه به کنار که خودش کلی موازی کاری محسوب میشه.
اما گزینه بعدی که همانا کامپکت های باسایز سنسور بزرگ هستند
فقط به مثال هایی اکتفا میکنم:
- قراره به سفر خارجی کوتاهی برید و قصد ثبت چند عکس یادگاری رو هم دارید
- تشریف میبرید به یک میهمانی خانوادگی با لباس رسمی و قصد ثبت چند عکس یادگاری رو دارید
- کوله عکاسی تون رو به همراه تمام تجهیزات بستید به قصد یک سفر عکاسی چند روزه، به اندازه کمی بزرگتر از یک پاکت سیگار هم در کولتون جا هست
- خواهرتون میاد ازتون میخواد که دورینتون رو برای چند روز بهش قرض بدید تا از نمایشگاه دانشگاهشون عکاسی کنه
و کلی مثال دیگه
حقیقتا خرید دوباره یک بادی و چند لنز مخصوص برای یک عکاسی که همون ها رو قبلا داشت توجیه نداره