یکی از پر فروشترین دوربینها G12 بود ولی این فکر نمیکنم یک دهم اون با این قیمت فروش داشته باشه .
یکی از پر فروشترین دوربینها G12 بود ولی این فکر نمیکنم یک دهم اون با این قیمت فروش داشته باشه .
با همه اینها به نظرم این دوربین در برابر x100 فوجی یا x-pro1 کار بسیار مشکلی رو در پیش داره . به ویژه با سنسور جدید موزاییکی این دوربین جدید فوجی که سعی کردن با آرایشی جدید و نامنظم و نامتقارن ، حسی از آرایش نامنظم بلورهای نقره فیلم رو ایجاد کنن .
به نظرم به هیچشکلی نمیشه این دوربین رو با ایکس۱۰۰ و یا ایکس پرو وان فوجی مقایسه کرد.
نه از لحاظ قیمت. نه مقایسه با دوربینی که لنز پرایم ثابت داره و یا دوربینی که لنزهاش عوض میشه و قیمت کاملن متفاوتی داره.
ویرایش توسط Arash : Tuesday 10 January 2012 در ساعت 14:39
سلام آرش عزیز:
منظورتون رو در مورد این نوشته متوجه نشدمتشکر میکنم کمی بیشتر توضیح بدهید.تنها نکتهای که به نظرم میرسه اینه که سنسور کوچک در جای خودش ویژگی مثبت مهمیست. برای کسی که فولفریم و یک جین لنز دارد داشتن دوربینی با سنسور کوچک(جدای سایز آن) میتواند تاثیرگذار باشد. در این مورد جی۱ایکس سنسوری بزرگ دارد!
D7100 - Sigma 10-20 F/3.5 - 18-55 Afp - 70-200 F/4 VR - 50 F/1.8G
گمان میکنم بطور عمومی عکاسان حرفهای دوست دارند سنسورهای بزرگتری داشته باشند. سنسور بزرگ برابر است با امکان کنترل عمق میدان.
معایبش مشخص است. گران شدن دوربین و لنزها. سنگین شدن تجهیزات و ...
اما یک نکته این وسط وجود دارد. مثلن تا حالا شده دلتون بخواد با دوربین فولفریمتون در روز برفی عکسی شبیه به دوربینهای کامپکت بگیرید؟! تقریبن شدنی نیست.(میدونید که چیمیگم؟)
یا قرار باشه عکسی شهری بگیرید اما جزییات بیشتری در اون مشخص باشه؟ منظور عکاسی بدون ۳ پایه است.
بیشتر کردن عمق میدان در دوربینهایی با سنسور بزرگ نیازمند بستن دیافراگم است. بسیاری اوقات این جریان عملی نیست. داشتن دوربین کامپکت با کیفیت مناسب و امکانات حرفهای خوب(چیزی مانند سری جی) یک امکان و ابزار در کیف عکاس است.
حالا گاهی به عنوان دوربینی همیشه همراه، گاهی هم میتواند بخاطر ویژگیهایش جایگزین دوربین و لنز اصلی شود.
من هم با آرش موافقم
بعضی مواقع برای رسیدن به عمق میدان زیاد با دوربین های کراپ هم به مشکل بر خواهیم خرد
من به شخصه در کنار دوربین و لنز هایم دوست دارم دوربین در حد فوجی اکس 10 داشته باشم بایک لنز پرایم مثلا 30 یا 20 میلیمتر داشته باشم با فوکس دستی و عمق میدان فراوان
که در عکس های خاص و لحظه ای دیگر فرصت رو از دست ندهم
اما آن دوربین مورد نیاز من فقط یک لنز پرایم با دیاف باز لازم دارد
به نظرم کنون باید اکستندر های واید و تله اش رو هم زودتر معرفی کنه (البته اگه داشته باشه ) این دیگه G12 نیست که از هر هزار تا دوربین که فروش میرفت یه دونه هم اکستندرش فروش نمیرفت .
باز هم وضعیت همون هست. اکستندر اصولن چیز بدرد بخوری نیست. بیشتر پول دور ریختن است.به نظرم کنون باید اکستندر های واید و تله اش رو هم زودتر معرفی کنه (البته اگه داشته باشه ) این دیگه G12 نیست که از هر هزار تا دوربین که فروش میرفت یه دونه هم اکستندرش فروش نمیرفت .
----------------
راستش من ایکس۱۰ فوجی رو خریدم. فکر میکنم تا ۱۰ روز دیگه میرسه دستم.
مشخصات این دوربین رو که دیدم لحظهای جا خوردم. ولی خوب که فکر کردم دیدم بازهم ایکس۱۰ رو میخرم. برای من با توجه به تجهیزاتم و مصارفم اینگونست. اما برای بسیاری احتمالن این داستان متفاوت باشد و به هر صورت این دوربین میتواند انتخاب مناسبی براشون باشه.
در کارا بودن و خوب بودن چنین محصولی شکی نیست.وافعا که یک محصول منحصر به فرد و هیجان انگیزه.ولی حتی اگر از دیافراگم هم بشه گذشت(که خب باید گذشت،این لنز با اف 2.8 چه اندازه ای میشد؟!) هیچ طوری با فاصله کانونی اون کنار نمیام! بسیار عالی میشد اگر لنز این دوربین 120-24 بود
عیبی نداره در جی2 ایکس بر طرف میشه
ویرایش توسط lamagra : Tuesday 10 January 2012 در ساعت 17:23
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
اتفاقا این دوربین بسیار موفق میبینم فقط قیمت اولیه قدری بالا است وگرنه برای افرادی که به عکاسی علاقمند هستند ولی لنز باز ، نیستند یک انتخاب کامل خواهد بود با توجه به لنز ، پردازنده و سنسور فوق العاده عالی یک انتخاب معقول خواهد بود
با توجه به نمونه عکس های اولیه برتری بسیار محسوسی در خروجی کیفیت نسبت به Slr Like دارد با ابعادی در حد یک کامپکت
در ضمن شما همه جا نمیتوانید یک DSLR گردنتان آویزان کنید!